Şimdi Ara

Skins (2007) | 7. Sezon (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
820
Cevap
9
Favori
46.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TrMaSter

http://www.e4.com/skins/

burdan bakabilirsiniz türkiyede hiç tanıtılmamış..ama altyaazıları var...torrentini de cok kolay bulusunuz...

sene 2009 kimse bilmiyodu bu diziyi,altyazı bulamıyoduk ne günlerdi be

Edit:2. sezondan sonra izlemedim Ama izleyen varmış baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 1 Ekim 2012; 22:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

Bu da izlenecekler arasında İzlesem mi? İlk jenerasyon iyiymiş heralde

Hocam ilk sezon cok güzelde o sarisin cocuk ölünce bayag bi uzuluyo insan. İkinci nesil cocuklarda da o zenci kız hamile kalıp sonunda aldiriyo falan cok fena oluyosun.. yani duygusalsan zor izlemesi.

Sarışın çocuk dediğiniz heralde Chris. Dizide ondan daha çok sarışın olanlar var. Bu çocuk sarışından sayılmıyor :D. Ayrıca ilk sezon değil 2. sezonda ölüyor ardından Jal çocuğunu aldırıyor babası olmadığı için. Gerçekten de ilk jenerasyon çok iyiydi. Chris öldüğünde Cassie'yle beraber bende ağlamıştım. 2. jenerasyonda fena değildi ilktekiler kadar olmasa da. Orada Naomi'yle Emily mükemmel çiftti. Naomi tam istediğim tipte bi kız.

Ben en cok son sezondaki esmer cocuk var problemli olan hani araba çarpınca kaçıp giden; iste O'nu beğeniyorum. Cok tatlı biri.

Yahu diziye başlamıştım. Sooiler mipoiler ne var ne yok katlettiniz hiami.. Beyler diziyi bıraksammı bilmiyorum.

Yok hocam izle. Yani sırf gay elamana tony'nin blowjob yaptıgı sahne icin izlenir. Cok şaşırtıcı seyler oluyor yani dizide..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

Bu da izlenecekler arasında İzlesem mi? İlk jenerasyon iyiymiş heralde

Hocam ilk sezon cok güzelde o sarisin cocuk ölünce bayag bi uzuluyo insan. İkinci nesil cocuklarda da o zenci kız hamile kalıp sonunda aldiriyo falan cok fena oluyosun.. yani duygusalsan zor izlemesi.

Sarışın çocuk dediğiniz heralde Chris. Dizide ondan daha çok sarışın olanlar var. Bu çocuk sarışından sayılmıyor :D. Ayrıca ilk sezon değil 2. sezonda ölüyor ardından Jal çocuğunu aldırıyor babası olmadığı için. Gerçekten de ilk jenerasyon çok iyiydi. Chris öldüğünde Cassie'yle beraber bende ağlamıştım. 2. jenerasyonda fena değildi ilktekiler kadar olmasa da. Orada Naomi'yle Emily mükemmel çiftti. Naomi tam istediğim tipte bi kız.

Ben en cok son sezondaki esmer cocuk var problemli olan hani araba çarpınca kaçıp giden; iste O'nu beğeniyorum. Cok tatlı biri.

Yahu diziye başlamıştım. Sooiler mipoiler ne var ne yok katlettiniz hiami.. Beyler diziyi bıraksammı bilmiyorum.

Yok hocam izle. Yani sırf gay elamana tony'nin blowjob yaptıgı sahne icin izlenir. Cok şaşırtıcı seyler oluyor yani dizide..

Ahan yine dedi gay'a komplo kuruluyor

• Sağlam dram dizisi . Hoş ordakilerin ( İngiltere ) hepsinin hayatı bu kadar çalkantılı , sıkıntılı , bu kadar bitikmidir bilmem ama eğer böyleyse bu kadar bitik bir toplum nasıl olurda bu kadar güçlü bir ülke olur onuda anlamış değilim. Neyse ilk 2 sezonu 1 haftada izleyip sonra kadro değişti diye izlememeye karar verip 2 sene sonra tekrar başlayıp 1 günde 1 sezonunu izlediğim dizi. Şu an 4. sezondayım ancak ilk kadroyu arar durumdayım. Yani bu kadroda izletiyor kendisini ama ilkinden sonra yinede bir eksiklik hissediliyor. İzlemek isteyenlere tavsiye edilir.
  • kaya scodelario
     Skins (2007) | 7. Sezon

Skins (2007) | 7. Sezon

Skins (2007) | 7. Sezon

Skins (2007) | 7. Sezon

• Bunu izledikten sonra bms yi tavsiye ederim eger ikisinide izlemeyen varsa gitsin atsin kendini

• Beyler torrent olarak indirebilecegim bi yer var mi bi pm atsaniz
  • Şuan ilk iki sezonu indiriyorum, arkadaşlarım ısrarla tavsiye etti. Ama tam anlamadım bu gençler napıyor hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Şuan ilk iki sezonu indiriyorum, arkadaşlarım ısrarla tavsiye etti. Ama tam anlamadım bu gençler napıyor hacı

Hocam yasantilarini anlatiyor :)

• 1.sezonubitirdim. Beyler kadro değişikliği ne zaman olcak? Olmasın yahu ben effy,chris,tony,casie'yi çok sevdim. birde 7.sezon geliyorlar diyorlar doğrumu?

• quote:

1.sezonubitirdim. Beyler kadro değişikliği ne zaman olcak? Olmasın yahu ben effy,chris,tony,casie'yi çok sevdim. birde 7.sezon geliyorlar diyorlar doğrumu?

2.sezonda aynı kadro olacak sonra effy dışındakiler yok 3.sezonda izlemesende olur 1 ve 2 yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erding08

quote:

1.sezonubitirdim. Beyler kadro değişikliği ne zaman olcak? Olmasın yahu ben effy,chris,tony,casie'yi çok sevdim. birde 7.sezon geliyorlar diyorlar doğrumu?

2.sezonda aynı kadro olacak sonra effy dışındakiler yok 3.sezonda izlemesende olur 1 ve 2 yeterlidir

Deme be. Ama effy olcak diyosunchris,sid onlar yokmu şimdi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erding08

quote:

Deme be. Ama effy olcak diyosunchris,sid onlar yokmu şimdi?

malesef ama 2.sezon çok güzeldir önünde harika bir 10 bölüm var

• İlk sezon için düzgün, zaman ayarı yapmamı gerektirmicek bir TR altyazı paketi var mı ? 2. bölümde kaldım izleyemiyorum diziyi, tamam az çok ingilizcem var da o kadar da değil

edit: Hiç bir yerde bulamadım, Skins maceram başlamadan bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 24 Ekim 2012; 17:26:51 >
  • quote:

Ilk kadronun guzelligi malesef pek diger kadrolarda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

2.sezonu bitirdim. 3.sezona başlamaya kararsızım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

2.sezonu bitirdim. 3.sezona başlamaya kararsızım.

Izleniyor hocam sikinti yok ama ilk kadro daha iyiydi digerlerine kiyaslarsaniz bence baslayin derim :)

• ilginç bir dizi ilk 4-5 bölümü sıkıcıydı 6. bölüm daha iyiydi onlara nazaran .Oyunculuk nasıl desem hem iyi hem kötü .Çok fazla kişi olduğundan olsa gerek.Çekimler mekanlar güzel.Replikleri sevdim.Fazlaca oyuncu değişmiş sanırım diğer sezonlarda.

Bakalım 3 sezon kadar izledikten sonra sanırım tam birşeyler söyleyebilirim.
  • İngiliz gençlik dizisi Skins, 26 Mart'ta 3. jenerasyonla final yapmıştı. Şu günlerde 2013 Baharında 7. sezonu başlayacak diziyle ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor.
    Dizinin senaristlerinden Bryan Elsley ve Jamie Brittain dün sabah yaptığı açıklamada 1. ve 2. jenerasyondan isimlerin 7. sezon için diziye geri dönüş yapacağını açıkladı.

Birinci jenerasyonun en farklı karakteri Cassie (Hannah Murray), birinci ve ikinci jenerasyonda yer alan Effy (Kaya Scodelario) ve ikinci jenenarasyondan Cook (Jack O'Connell) geri dönüyorlar. Kendi hikayelerinin anlatacağı bölümlerin isimleri ise Skins Pure (Cassie), Skins Rise (Cook) ve Skins Fire (Effy) olarak açıklandı.

Senarist Bryan Elsley, yedinci sezonun daha çok yetişkinlere yönelik olacağını ve eski sezonlara göre daha sert bir sezon olacağını açıkladı. Karakterlerin artık 20li yaşlarda olduğunu vurgulayan senarist artık her şeyin daha gerçekçi olduğu ve telafisi olmayan zamanların geldiği söyledi. Bryan, yetişkin hayatına alışma sürecinin ve geleceklerine yön vermeye çalışacakları bir sezonun bizi beklediğini de ekledi.
    Senaristler ayrıca Emily (Kat Prescott) ve Naomi (Lily Loveless)'nin de konuk oyuncu olarak 7. sezonda yeniden yer alacaklarını açıkladı.

Skins'ten şimdilik haberler bu kadar, yeni sezon 2013 Baharında başlayacak. Üçüncü jenerasyonla beni hayal kırıklığını da uğratsa da yeni sezonu merakla bekliyorum.

• Ben de başladım bu diziye ilk sezonun 3 bölümünü izledim.

Yeni bir diziye başlamayı düşünüyordum, iyi oldu bu dizi.
    Liseli değil de üniversiteli filan olsaymış bu gençler daha iyi olabilirmiş ondan ben direk liseli gibi düşünmüyourm bunları.

Bakalım, izledikçe daha da güzelleşir umarım. : )
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.