Şimdi Ara

Skins (2007) | 7. Sezon (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
9
Favori
48.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: a|i

diziden tavsiye edebilceğiniz soundtracklar varmı Cat Stevens-wild world gibisinden

evet sezon finalindeki şarkının çaldığı kısım çok güzeldi

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

diziden tavsiye edebilceğiniz soundtracklar varmı Cat Stevens-wild world gibisinden

broken family band - its all over
    tricky - hell is around corner (barda sid le kız dans edicekti tony geldi ya o sahnedeki erotizm kokan şarkı )
    Yeah Yeah Yeahs - date with nights (effy bölümünden)

saol bakıyorum hemen

• LexisOrAlv, teşekkür ederim dostum 3.sezon 4.bölüm çevirin sayesinde 3 tane adını bilmediğim ama beğendiğim şarkının isimlerini öğrendim if you seek amy, the fear, love lockdown. Şaka bi yana 3'ün 5 ini izleyeceğim birazdan.

Lexis bunu okursan 4.sezonla ilgili çalışıp çalışmadığını yazar mısın?

3.sezonu tamamen izlemiş birine sorum olacak.

az önce 3'ün 5 ini izledim bu cook freddiye, aynı tony nin sid'e yaptığı gibi dudağından öpüp seni çok seviyorum cart curt muhabbeti yaptı. acaba bu ilk 2 sezonu tekrar mı ediyor hep, yoksa benzerlik olan bi tek bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverscreen -- 12 Nisan 2010; 22:07:42 >
    SPOILER
    SPOILER

Tek benzerlik o onun dışında hiçbi benzerlik yok ki oda benzerlik değil ordaki dostlugundan sevgisinden öpüyor,cook bu dizinin en çapkın en azgın erkeklerinden düşündüğün ayıp :D bulduğunu m*kmeye çalışıyor:)

SPOILER
    SPOILER
    SPOILER
    SPOILER
    SPOILER
    SPOILER

Spoiler yapamadım smile bile koyamıyorum şuan internete bişeyler oldu o yüzden kusra bakmayın yanlışlıkla spoiler verdiysem

3x6 bitti şimdi.
    ya ben böyle kıl oluyorum her kızın cook gibi tiplere vermesine hacı ilerleyen bölümlerde ne olur bilemem ama freddie ve effy birleşsin artık.(pembe dizi izleyen kocakarılara döndüm) ben ilk 2 sezonda da tony-michelle ikilisini sevmiyordum sid-michelle olsun istiyordum tony ye otobüs çarptı, sid-michelle oldu ona da gıcık olmuştum of neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: decc4l

en çapkın ve en azgın erkeklerinden biri değil, en azgını abi o

3x6 bitti şimdi.
    ya ben böyle kıl oluyorum her kızın cook gibi tiplere vermesine hacı ilerleyen bölümlerde ne olur bilemem ama freddie ve effy birleşsin artık.(pembe dizi izleyen kocakarılara döndüm) ben ilk 2 sezonda da tony-michelle ikilisini sevmiyordum sid-michelle olsun istiyordum tony ye otobüs çarptı, sid-michelle oldu ona da gıcık olmuştum of neyse

ahah 4.sezon'u çok seversin o zaman sen neyse bitirde bi 4'ü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

en çapkın ve en azgın erkeklerinden biri değil, en azgını abi o

3x6 bitti şimdi.

ahah 4.sezon'u çok seversin o zaman sen neyse bitirde bi 4'ü :)

3'ün 7 si de bitti. 4 e geliyorum az kaldı da Lexis bi yardımcı ol nerden indireceğim pm fln at

• 4. sezon alt yazı var mı ?

Orijinalden alıntı: wicked sick

4. sezon alt yazı var mı ?

henüz yok pazar'dan pazara hergün gelicek

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Orijinalden alıntı: wicked sick

4. sezon alt yazı var mı ?

henüz yok pazar'dan pazara hergün gelicek

Bekliyoruz

abi s04e01 deyim ama aklıma bir şey takıldı. lan bu kötü thomas okulda görevliyken şimdi nasılda derslere girebiliyor bunu kim açıklayacak bana? gözümden kaçırmış olamam bi yeri :s bu adam s03e02 veya 03 de çöp topluyordu okulda ya? nedir bu aydınlatın ayıktırın beni

Birisi bana şunu anlatabilir mi?

abi s04e01 deyim ama aklıma bir şey takıldı. lan bu kötü thomas okulda görevliyken şimdi nasılda derslere girebiliyor bunu kim açıklayacak bana? gözümden kaçırmış olamam bi yeri :s bu adam s03e02 veya 03 de çöp topluyordu okulda ya? nedir bu aydınlatın ayıktırın beni

ya bişey olmuyor,annesi kongo'dan ingiltereye gelince o da okula yazılıyor ayrıyetten kulüpte çalışıyor fakat buna pek değil de neredeyse hiç yer vermiyorlar

• izleyeceğiz inşallah

Ayrıca bu konu niye aşağılara düşüyor paso ya

Güncel, s04e04 deyim ayık olun

CambazTr izlemeni tavsiye ederim.

Ayrıca bu konu niye aşağılara düşüyor paso ya

Güncel, s04e04 deyim ayık olun

Ben 4.sezon 2.bölüme kadar çevirdim artık 5.sezonu çıktığı gun çeviririm
    yani bölümlerin çıktığı gün anında zipir gibi çeviririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 6 Mayıs 2010; 22:31:13 >
  • Bende 4.sezondayım....
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.