Şimdi Ara

Skill Marka Dremel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sene kadar önce bauhaus tan almıştım. Bir kaç kez kullandım.. Sonra unutmuşum kenarda öylece duruyor. Yenisi 65 lira sanıyorum. Ben de o civarda bir rakama almıştım. 40 liraya isteyene verebilirim.. Bir sürü edavatı duruyor kutusunda...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 26 Kasım 2007; 1:13:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

@dargmen, @FATALIST, @öztin, @milyondabir, @mikail13, @eomer, @m.f.b, @onderto, @ataruz, @pegasus1881, @moncici35, @((( free_man ))), @ekobravo, @phonextor, @tansel, @sacid55, @Neo59, @tulukcim, @brk18, @KOND, @maverick_2006, @monq, @sugarcocuk1, @goofy17, @mespan4, @AMFİBİ, @lcevik, @Darth Vader RSi, @VISION, @resfect, @viper08, @serkanim, @delvec_ww, @synx, @mahoni_20, @kucuk, @sonofmana, @neosis, @fallout, @ozyoldas, @Nm1, @finansmen1, @sezka44 , @Cango34, @techsen, @ozkan3406, @Xantom, @burhanck, @eppro
  • ürün tarafımdan alınmıştır.
    REF: piranha, cosibik, killuminati, nervium, chotanaq, centerland, seattle, pamirr, reason666+yolcux (entegre alşvrş), kartal3457, vural_sayin, serkan_koyun, sigmaepsilone, ali307, PiRaMit61, siradan, narec, subuti, wescam, zephyroshawk, vur, pLayer(2), GinoTheCop, reason666, Lacrymatoire, kendinibil, heroes@@@, sishli, selim_cansiz, Renji Abarai, turkcracker, just sky, saygi, ceptikla, HALO®, pirekare, technician77, tirannosaurus, muhtar5, yorfa, delvec_ww, $idikli, cengizhankavak, darendeli, teskocuu, uazro, abem32, Ser_Tar, blade8572, Nero Bianco, JackDaniels, doganbeyyy, NiqhTDeviL* , Zafer666, Barmer, HarryBlade, kadiryildiz84, sél@h@ttin, burakcardak, EserKozmetik, paradox1453, WOWOZANGE, Sissil, Lkaya1903, GLAMDRİNG_

DOLANDIRICILARA KARŞI DİKKATLİ OLUN
  • Güle güle kullanın...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

@dargmen, @FATALIST, @öztin, @milyondabir, @mikail13, @eomer, @m.f.b, @onderto, @ataruz, @pegasus1881, @moncici35, @((( free_man ))), @ekobravo, @phonextor, @tansel, @sacid55, @Neo59, @tulukcim, @brk18, @KOND, @maverick_2006, @monq, @sugarcocuk1, @goofy17, @mespan4, @AMFİBİ, @lcevik, @Darth Vader RSi, @VISION, @resfect, @viper08, @serkanim, @delvec_ww, @synx, @mahoni_20, @kucuk, @sonofmana, @neosis, @fallout, @ozyoldas, @Nm1, @finansmen1, @sezka44 , @Cango34, @techsen, @ozkan3406, @Xantom, @burhanck, @eppro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.