Şimdi Ara

Skill Bar Profili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok anlamıyorum ama şöyle bir profil oluşturmak istiyorum. Göze daha güzel geldiğini ve karmaşıklığı önlediğini düşündüğüm için. Bir yayıncıda gördüm profil kodlarını paylaşmış fakat tüm oynadığı classlar için karışık sanırım o yüzden anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem ?

    Skill Bar Profili



  • aynısını yapamazsın belki ama sistemden neredeyse hiç yemeyen optimizeli action bar addonu olan dominosu öneririm. müthiş bir eklenti. bu görüntüyü hp barlar dışında aynısını yapabilirsiniz belirttiğim addonla.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    elvui kullanıyorum hocam zaten onda sıkıntı yok fakat action barları böyle yerleştiremedim bir türlü.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hp barlar aslında bende yapılı hocam elvui kullandığım için. Benim için önemli ulan energy bar ve skill barları öyle dizebilmem olacak. Combo point barının öyle olması pek de önemli değil açıkçası. Dediğiniz addona bir bakayım teşekkür ederim.
  • Merhaba ,
    Elvui profillerini kullanarak istediğin görünüme ulaşabilirsin. Bunun için öncelikle profil bulmalısın. google'a elvui profiles yazarak aratabilirsin veya bu siteden profil seçebilirsin.
    Beğendiğin profilin Elvui import linkini kopyala ,
    Skill Bar Profili
    oyunda Elvui ayarlarında Profiles bölümüne gel ve Import Profile'a tıkla. Kopyaladığın linki yapıştır ve Import Now'a bas.
    Elvui Profiles bölümünden eklediğin birden çok profil arasında geçiş yapabilirsin.
    Skill Bar Profili



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FastOne -- 14 Eylül 2017; 6:11:37 >




  • FastOne kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizi biliyorum fakat yapan kişi sanırım üstteki arkadaşın dediği gibi dominos uygulamasıyla yapmış. Bakınıyorum biraz ama çözebileceğim gibi durmuyor.

    Bu arada yayını yapan kişi şöyle bir şey paylaşmış fakat aralarında kullanmadığım çok fazla addon olduğu için ve tam olarak ayarlayamadığım için yapamadım.

    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Tou9zIhzVZTrga3pWEG80XEXox7dWaPrMmrsHzvKOHE/edit#gid=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyndra -- 14 Eylül 2017; 6:12:55 >




  • Dökümentte yazanlara göre Action Bar'ları Dominos ile ayarlamış. Bartender ile de aynı şekilde ayarlama yapabilirsiniz.
  • FastOne kullanıcısına yanıt
    Hocam peki buradan direkt olarak kopyalayıp istediğim şekile getirmem gibi bir şey mümkün müdür ? Fakat sadece action barlarla ilgili olanları.
  • hocam, moveanything ve bartender addonlarıyla sınırsız kombinasyon yapabilirsiniz. ister skill barı büyütün küçültün, ister dikine çevirin herşey mümkün
  • Sadece elvui yeter, yapamıyorum diye bir şey yok. Kurcalamaniz lazım, ayarlara girip tüm butonları kurcalamaniz lazım. Ay bozuldu diye bir şey de yok default ayara dönme var. Ayarları öğrenip kendi kafanizdaki ui düzenini yapın. Ekstra addon kullanmaya gerek de yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 14 Eylül 2017; 15:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşa uğraşa yaptım sonunda. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.