Şimdi Ara

Skechers’ta %70’e varan indirim fırsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağ topuğumu dışa bastığımdan 6 ay sonra iç astarda ufak bir yırtılma oldu. Şeffaf silikonla kapattım. 2 yıldır kullanıyorum. Açık ara giydiğim en rahat ayakkabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimurat07

Sağ topuğumu dışa bastığımdan 6 ay sonra iç astarda ufak bir yırtılma oldu. Şeffaf silikonla kapattım. 2 yıldır kullanıyorum. Açık ara giydiğim en rahat ayakkabı.
    tabanla birleştiği kısım eridi benimde tarak kısmında.
    giyiliyor ama :)
    2 senedir kullanıyorum
    bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: PT.Zafer

6 ay kullandıktan sonra tabanı çöken, iç astarı parçalanan ayakabılar satan markaya bu paralar verilmez. Skechers markası sadece salonlarda iyi olabilir. Dışarıda ayağınızda parçalanıyor resmen. Garanti ise her durumda kullanıcı hatası diyor asla tavsiye etmem.
    kinetix jump falan al sonsuza kadar giyersin ne işin var skechers konusunda hem fiyatıda 3/1...

önemli olan rahatlık daydanıklılık cok önemli değil ben zaten model değiştirmeyi seviyorum uzun kullanım uzun pislik demek özellikle ayakkabıda

önemsiz bir konu değil dayanıksızlık ama 6 ayda kumaştan yapılan deriden suni deriden yapılan ayakkabılar birbirlerine yakın eskiyorlar biri paramparca olurken birini yepyeni tutamaz aynı kullanıcı
  • Sketchers güzel çok rahat eskiden Amazondan getirtirdim. Ama dayanıklılık düşük arkadaşlar doğru söylemişler.

Denemek isteyene Under Armour ayakkabıları da öneririm. Sketchers kadar yumuşak taban değil ama tasarım ve dayanıklılık iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Sketchers güzel çok rahat eskiden Amazondan getirtirdim. Ama dayanıklılık düşük arkadaşlar doğru söylemişler.

Denemek isteyene Under Armour ayakkabıları da öneririm. Sketchers kadar yumuşak taban değil ama tasarım ve dayanıklılık iyi.
    Under Armour aldım bir tane bakalım nasıl çıkacak. Ankarada giymeme izin vermedi henüz 2 tane skechers ayakkabım var biri çok dağıldı içi dışı pert oldu ki çok giymedim. Öbürü şu an iyi duruyor 2. senesine girmek üzere daha bir sıkıntı çıkarmadı ancak öbürü inanılmaz kötü durumda. Skechers rahat bir ayakkabı fakat bilemiyorum yanlış bir şeyler var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnReesee -- 10 Şubat 2020; 17:16:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

kinetix jump falan al sonsuza kadar giyersin ne işin var skechers konusunda hem fiyatıda 3/1...

önemli olan rahatlık daydanıklılık cok önemli değil ben zaten model değiştirmeyi seviyorum uzun kullanım uzun pislik demek özellikle ayakkabıda

önemsiz bir konu değil dayanıksızlık ama 6 ayda kumaştan yapılan deriden suni deriden yapılan ayakkabılar birbirlerine yakın eskiyorlar biri paramparca olurken birini yepyeni tutamaz aynı kullanıcı

Alıntıları Göster
    Yorumunuzu okuyunca saçımı başımı yolasım geldi, duygularımı böyle aktarabiliyorum...

Uzun kullanım uzun pislik diyip de Kinetix gibi durduğu yerde adilik kokan ayakkabıyı tavsiye etmek gerçekten üzüntü verici Yerli firmalar çok enteresan işler peşindeler, Gezer hakkındaki yorumları bir okuyun neler göreceksiniz; dağılan plastik, kum gibi iç dolgu malzemesi ve dayanılmaz bir koku...

Yabancı markalar çeşitli kalite ve kullanım alanı aralıklarına sahipler, en azından Skechers tasarımı ile bile öndeyken gelip de Kinetix'i bu şekilde tavsiye ederseniz incitirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 11 Şubat 2020; 21:1:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    sakin olun :) kamu çalışanıyım. Şubat 2017'de 194 TL'ye trendyol'dan aldım bahsettiğim skechers equalizer 2.0 on track model ayakkabıyı. bahar-yaz-sonbahar dönemlerinde yılda en az 100 gün sabahtan akşama olmak üzere 3 yıl giydim.Toplamda 300+ gün tam gün giymişimdir. Kimseyi övme, yaranma amacım yok. Tecrübemi aktardım sadece. Ayakkabı halen sapa sağlam, hatta giyerken hep ayağımı direk içine sokar sürte sürte giyerim, yani hor kullanıyorum diyebilirim buna rağmen gayet iyi durumda halen. Bir miktar yıpranma var haliyle.. Ama bu yıl da giyerim son posta diye düşünüyorum.
  • amazon.com da vergi problemi yokken aldığım skecherslar hala iş görüyor. mark nasonlar biraz eskidi. günde 12 saat kullanıyorum. yine de durumları iyi.
  • Bende iç astar yırtılmıştı 2 kez garantiye yolladım daha 2 3 aylıkken ayakkabı ret verdiler tüketici hakem heyeti ne gittim ve haklı buldular para iadesi aldım. Çoğu tanıdığımda aynı şeylerden şikayetçi. Şimdide pegasus serisi var onu deneyeceğim köpük taban

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.