Şimdi Ara

Skechers’ta %70’e varan indirim fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hector81

Hiç kullanmadım fakat ürünlerinin yüksek kalitede olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar.

Alıntıları Göster
    aynen düşündüğünüz gibi zaten
  • 6 aylık skeckersım tabanı içerden aşındı ama sorun olmuyor çok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 1 yıl önce bir tane model aldım. Çok rahat ama çok dayaniksiz bir ayakkabı. Sadece haftada 1 gün giydiğim ayakkabı 1 kış sezonunda önden açıldı. Ayakkabicida yama yaptım bu şekilde kullanıyorum. Bu ayakkabı markasını daha da para vermem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    2015 Hizlial.com la başladı skechers maceram.. 5 sene dediğin için yazdım hizlial.com danmı almıştın sende? merşhur skechers başlığını alta bırakıyorum.

ardından gittigidiyor vodafone kampanyası ile çok komik rakamlara (79-89-109) skecherslar adidaslar aldım
    https://forum.donanimhaber.com/skechers-spor-ayakkabilar-129-90-tl-50-indirim--109604427
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

2015 Hizlial.com la başladı skechers maceram.. 5 sene dediğin için yazdım hizlial.com danmı almıştın sende? merşhur skechers başlığını alta bırakıyorum.

ardından gittigidiyor vodafone kampanyası ile çok komik rakamlara (79-89-109) skecherslar adidaslar aldım
    https://forum.donanimhaber.com/skechers-spor-ayakkabilar-129-90-tl-50-indirim--109604427
    Yok hocam. Şu Stonerock diye ayakkabı mağazaları vardı bir zaman. Onların kapanışından 7-8 çift ayakkabı kapatmıştım. Ucuz ayakkabı alacam diye park cezası da yemiştim hatta

• albati kullanıcısına yanıt
    içe basmak yamuk basmak 20 yaştan sonra düzelyor mu
  • verilen linkteki kadın modelini özbekistandan türkiyeye gelen kaçak işçiler giyiyor demek ki indirimden almışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayakkabısını da senelerdir kullanyom
    çok tahat ve kaliteli

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Sen tuvnera mısın

• 2 ayakkabısını aldım, eşimde da 2 tane var. Biri 2015 diğeri 2016 gibi alındı. 2015likte soyulmalar başladı biraz ama hala sağlam duruyor. 2016 ise halen daha tazecik duruyor. Biz memnunuz ailecek.
    Tavsiye edilir.

• hector81 kullanıcısına yanıt
    sağlam olmadığı doğru ama rahatlığı gerçekten fark yaratıyor başka markalar arasında. benim var duruyor hala. 1 yıl kadar sürede içi parçalandı, yan taraflarından patladı, dıştan bakıldığında bayağı kötü görünüyor ama giyince inanılmaz rahat, hiç umursamıyorum nasıl göründüğünü. belki bu duruma gelmesinde 1 yıl sadece bu ayakkabıyı giymem de etkili olmuş olabilir. biraz da hor kullandım diyebilirim, özen gösterseydim biraz bu halde olmayabilirdi
  • Skechers'ın montları nasıl? Tavsiye verebilecek var mıdır?
  • 2018 kasımdan beri skech-air modelini kullanıyorum ayakkabı sapasağlam hala ve çok rahat. ondan önce de 2-3 yıl başka bir modelini kullanmıştım bu tarz ayakkabılarda skechers alıyorum direk artık.
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    3 sene giydim bir ayakkabısını bir parçalanma vs. problem olmadı hatta bu bahar ve yaz da giymeyi düşünüyorum.
  • 2 tane var bende 3 yıldır kış harici haftada 3 gün giydim. Sadece topuk kısmının süngeri aşındı. Dayanıklılığı modelden modele değişiyor sanırım. Bu arada bence memory foamsız, burst, Flex tabanlı değilse almayın diğer türlü rahatlığının diğer markalardan farkı yok.
  • omer877 O kullanıcısına yanıt
    Hayırdır skechers çalışanı mısn kardeşim? Yurtdışında 20-30 Usd ye satılan model burada 400-500 e satılıyor. Neyin tatavası bu? 3 yıldır kaç defa giydin de dayanıklılık yorumu yapıyorsun bize? 10 tane ayakkabı giymiyoruz biz. 2 taneyi dönüşümlü giyen ekibiz biz. Ayrıca garanti hizmetini almadan yorum yapıyorsun. Garantiye götürecek bir sorun olursa gel o zaman konuş. Gerçi skechers varsa sorun yok demiş kadar oldun ya hadi neyse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eveeet... Bir marka daha deli gibi moda oldu ve geçti. "Abi Sikeçirs dışında ayakkabı giymem, günde 10 saat ayaktayım" diyenler, taş gibi vibram taban ofroad, araştırma görevlisi pabuçları alıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 9 Şubat 2020; 13:58:14 >
  • Aynen şu bağcıksız en ucuz modelden almıştım 6 su civarı sonra içi yırtıldı değişim verdiler. Yine aynısı oldu değişim vermediler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.