Şimdi Ara

skaner hakkında soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısın skarner severek oynadığım bir hero ve elohellde cleanse nedir bilen yok.

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

Mov. speed rune'süz iş görür. Ayrıca "Em Mathers" gibi gıcık birine ilk defa katılıyorum , Skarner'e Trinity Force ALINMAZ. Lich Bane alınır. "RoA, Archangel, Shurelya, Lich Bane" bunların üstüne istediğin item'ı al birde botu başlagıçta 5 hız veren alıp sonraları magic resist bot (armor botta olur) alman daha iyi olur.

Ciddi ciddi soruyorum, gerçekten ciddi ciddi soruyorum. Toplam kaç Ability Power yapıyorsun Skarner'da ve Lich Bane alıyorsun ? Yani runelerinin normal olduğunu düşünüyorum, ability power yok yani. 80AP ROA ve 80AP LichBane'den geliyor. Toplam 160 ability powerın oldu, Lich Bane'in pasifinden nasıl yararlanıyorsun peki ? Bir kere Lich Bane'i Trinity'den yararlı olarak kullanabilmen için kafadan ilk item Roa ve ardından Lich Bane çıkman gerekiyor Roa'nın pasifi gereği. Onları da alırsan AP Skarner oynamış oluyorsun, halbuki Trinity Force hem tek itemde aynı özelliği hemde daha fazlasını veriyor. Ayrıca verdiği health ve statlarda gayet iyi, bir slotun boş kalıyor tank itemi almak için. Gerçekten çok saçma, umarım hatanı fark edersin.

Archangels. ToG oyunda en kolay skarnerde stackleniyor, karthustan bile hızlı, son item'ıda ap/def tarzı alıyorum 500e yakın ap oluyor ve evet skarner i ap oynuyorum.

Sen skarner'i ap oynuyorsun diye gelip burda ''Skarner'e trinity force ALINMAZ'' diye üstüne basa basa söylemeye nasıl cesaret ediyorsun ? Trinty'de skarnerin işine yaramayan birtane özellik söyle bana ?

"Never lost a fair game... or played one."

• quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

rp indiriminden aldım skarneri ip yok diye speed rune alamıyorum. ama Shurelya - Ghost - m resist olarak F.N - Trinity çıkınca speed kurtarıyor. en başta hört of golu çevirirsen shurelyaya speed sorunu biraz azalır ama gp5 den yararlanamazsın. ama iş yapar sorun yok yani.

skarner'a trinity?? shaco jungle oyna daha yararlı olursun.

Skarnerın tek damage itemi trinty dir kardeşim. Q su sheen efeckti ile birlieşince cidden damage artışı oluyo ama tabi ben aegis + shulya dan sonra sheen alırım ardından bir tank itemi daha alıp trinty çekerim zaten yeterince tanky bi hero çokda aşırı tank gitmeye gerek yok trinty şart

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Cleanse Skarner ultiyi silmez ayrıca QSS lazım.

quote:

quote:

quote:

Mov. speed rune'süz iş görür. Ayrıca "Em Mathers" gibi gıcık birine ilk defa katılıyorum , Skarner'e Trinity Force ALINMAZ. Lich Bane alınır. "RoA, Archangel, Shurelya, Lich Bane" bunların üstüne istediğin item'ı al birde botu başlagıçta 5 hız veren alıp sonraları magic resist bot (armor botta olur) alman daha iyi olur.

Ciddi ciddi soruyorum, gerçekten ciddi ciddi soruyorum. Toplam kaç Ability Power yapıyorsun Skarner'da ve Lich Bane alıyorsun ? Yani runelerinin normal olduğunu düşünüyorum, ability power yok yani. 80AP ROA ve 80AP LichBane'den geliyor. Toplam 160 ability powerın oldu, Lich Bane'in pasifinden nasıl yararlanıyorsun peki ? Bir kere Lich Bane'i Trinity'den yararlı olarak kullanabilmen için kafadan ilk item Roa ve ardından Lich Bane çıkman gerekiyor Roa'nın pasifi gereği. Onları da alırsan AP Skarner oynamış oluyorsun, halbuki Trinity Force hem tek itemde aynı özelliği hemde daha fazlasını veriyor. Ayrıca verdiği health ve statlarda gayet iyi, bir slotun boş kalıyor tank itemi almak için. Gerçekten çok saçma, umarım hatanı fark edersin.

Archangels. ToG oyunda en kolay skarnerde stackleniyor, karthustan bile hızlı, son item'ıda ap/def tarzı alıyorum 500e yakın ap oluyor ve evet skarner i ap oynuyorum.

Tamam Cho'Gath dostum şimdi anladım. Ben bir an için normal Tanky Skarner için düşündüm o buildi. Düşününce gerçekten saçma oluyor çünkü, ama AP oynuyorsan tabikide alınır. AP Skarner hiç görmedim yalnız midde iyi mi oda, yeni sırrımız olsun

Yine tanky oluyor ortalama 150 armor, 100 magic resist, 3k can

Mid'de denemedim, denerim bir ara 400 AP yapınca shield'ı 500 vermeye başlıyor E skill'i gerçekten "vurmaya" başlıyor, çoğu insan useless görüyor bu skilli ap kasmadıkları için ama 0,7 AP ratiosu var ve verdiği heal ide artmakta. Q skillinin ilk vuruşu çok az oluyor ama ardından gelenler gerçekten sağlam hele lich bane alınca düz vuruşlar dehşet oluyor (kule yıkmada bile daha iyi) bu arada Ultisi 1:1 oran

edit: al konusunu açtım http://forum.donanimhaber.com/m_65595752/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 9 Eylül 2012; 9:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bombom35

skaner move speed runesiz işe yararmı beyler ?

http://www.lolking.net/summoner/eune/25532146#ranked-stats

ilk önce statlara , sonra runelarıma bak

Orijinalden alıntı: cayene06

cleanse = skarner gg

cleanse skarner'ın ultisini bozmuyor.

trinity alınmaz arkadaşlar. bot + 3 pot, heart of gold, phillop, mobility veya mercury, aegis, shurelia, frozen heart, oyun sonlarında belki trinity alabilirsiniz ama işe yaracağını sanmam ben wits end derim.

quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

cleanse = skarner gg

cleanse skarner'ın ultisini bozmuyor.

trinity alınmaz arkadaşlar. bot + 3 pot, heart of gold, phillop, mobility veya mercury, aegis, shurelia, frozen heart, oyun sonlarında belki trinity alabilirsiniz ama işe yaracağını sanmam ben wits end derim.

Hala alınmaz diyo ya... Bari ben almıyorum falan de kardeş trinty skarner için her türlü gerekli bir item.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Trinity alınmaz diyen arkadaşlara bayağı gülüyorum, 30 Ability Power, 30 Attack Damage, 30 Attack Speed, 15 Critical Strike Chance, 250 Health, 250 Mana, 12 Movement Speed Multiplier. UNIQUE Passive: 25% chance on hit to slow the target by 35% for 2.5 seconds; on cast, increases your base Attack Damage by 150% for one attack. 2 second cooldown. Does not stack with Sheen or Lich Bane. Bu item nasıl skarner için uygun olmaz, verdiği as-ms-crit-hp-mana-ad-ap ve %25 şans ile vuruşlarının slowlaması, herşeyi skarner için yararlı. Ha sheen ile skarner ın ne kadar uyumlu olduğunu bilmeyenler var heralde, sürekli q spam yaptıkça sheen i kullanıp duruyorsun. Her neyse. Konuyu açan arkadaş için as mark runeleri, armor seal, mr glyp, ms quin runeleri kullanabilirsin. Başlangıçta bot+3 pot veya hp regen+1 pot ile başlayabilirsin. Ben genellikle bot ve 3 pot ile başlarım, kurtlar-blue-cadılar-golemler-red-gank atılabilecek yer varsa gank yoksa tekrar cadı-kurt kesip b çekip item alıp öyle devam ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bombom35

quote:

rp indiriminden aldım skarneri ip yok diye speed rune alamıyorum. ama Shurelya - Ghost - m resist olarak F.N - Trinity çıkınca speed kurtarıyor. en başta hört of golu çevirirsen shurelyaya speed sorunu biraz azalır ama gp5 den yararlanamazsın. ama iş yapar sorun yok yani.

direk ap runelerle başılıyım ozaman hocam ?

attack speed, armor, mr, movement speed ile oynuyacaksın. 0 ad 0 ap.

sonra diyo niye elo helldeyim

quote:

skarner'a trinity?? shaco jungle oyna daha yararlı olursun.

Takımında damage eksiği varsa banko alman gereken itemlerden biridir trinity.Sanki arkadaş doran blade demiş gibi niye bu kadar şaşırdın trinitye anlamadım.Arkadaşın sorusuna gelince bence iş yapar ama tabiki movement speed runelarıyla ganklerinin çok daha etkili olacağı bi gerçek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.