Şimdi Ara

^^Skandal: Şimdi de ilaçtan böcek çıktı^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Skandal: Şimdide ilaçtan böcek çıktı

Uzmanlar, Sağlık Bakanlığı tarafından toplatılmasına karar verilen mide ilacı Raniver 50 mg. Ampulün içinden böcek çıkmasının kabul edilemez olduğunu belirttiler.

Ankara Eczacı Odası Genel Sekreteri Oğuz Ekincioğlu, söz konusu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek, "Konuyla ilgili olarak ilgili ilaç firmasının bir ihmalinin olduğunu düşünüyorum" dedi.

İlaç fabrikalarının dünya standartlarına uygun koşullarda üretim yapması, ilgili kurumların da fabrikaları düzenli olarak kontrol etmesi gerektiğini ifade eden Ekincioğlu, "Bu seride böylesi bir durumun ortaya çıkması, sterilizasyon konusunda bir ihmali gösterir" iddiasında bulundu.

Ekincioğlu, bu serinin, sağlık açısından enfeksiyon riski oluşturabileceğini öne sürerek, "Bunun dışındaki serilerde riskli bir durumun olacağını düşünmüyorum. Ancak yine de ilgili kurum tarafından diğer seriler de kontrol edilmeli" diye konuştu.

Haberin devamı
    http://www.haberprogram.com/h/2007/08/23/22742-Skandal_Simdide_ilactan_bocek_cikti.php

• yemekten çıkarda ilaçtan da mı çıkar.
  • Eğitimi,sağlığı ..insan canını ticaret olarak gören zihniyetin tohumu bunlar...

zaten hiç bi durumda ilaç kullanmam ..isabet olmuş
  • o böceklerde muzun içinde seyahat ederek afrikadan gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 23 Ağustos 2007; 11:13:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

o böceklerde muzun içinde seyahat ederek afrikadan gelmiştir.

Arena: Uğur dündar - fırıncı muhabbeti.
  • zaten hep türkten cıkar bole seyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.