Şimdi Ara

Skandal! Alman basını yazdı: ''Türkiye iflas etti'' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
9.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Batmaz batmaz korkmayın. Eko başa gelir bol bol dilenir, 3-5 güncelleme ile olayı çözer
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Bayrağı susturamayacaksınız, ezanı indiremeyeceksiniz.

Ezan susmaz bayrak inmez

Bu yorumlar trolmu ciddimi
    If you can't tell, does it matter?
    Sadece daha iyi neden değiliz diye sorabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kotuye gittimiz kesin ekonomik olarak. Batti iflas etti haberi dogru degil ama bu yorunge onu gosteriyor malesef. Baska gelismeler olmasini bekliyoruz bu yuzden.

Paranın pul olması, gelirin hızla yarı yarıya düşmesi ise mümkün. Zaten gazete de yazmış: "Para basmak." Her inişin bir çıkışı vardır. Tabii ki zorluk çekeceğiz. Ders alırsanız güçlenip çıkarız. Almazsanız da gene siz bilirsiniz. Ders almazsanız, ben yokum. Açık ve net söylüyorum. Ne ciddi yatırım yaparım, ne eskiden yaptığım gibi istihdam yaratırım, ne ihracata kasarım. Turist gibi yaşarım memlekette. Benim şahsi fikrimdir. Kimseyi bağlamaz. Ancak ben böyle yapacağım. Bir ders alındığını görmez isem, ne yoracam lan siz gibi akıllanmazlar için kendimi. Aynı duvara kafanızı vurun vurun durun. Ben niye kaşımı gözümü patlatayım?

Die Welt'in bir skandala imza attığını düşünmüyorum. Biraz abartılı buluyorum. "Türkiye krizde!" diye bir başlık daha uygun olurmuş veya "Türkiye ekonomi politikası iflas etti!" de denebilirmiş. "Türkiye iflas etti!" fazla iddialı bir başlık.

Çare konusunda da ilk madde pek olası değil. Diğer iki madde olası.

Dördüncü maddeyi ben söyleyeyim: Hükümeti şutla. Bir miktar acı çek. İşler yoluna girer.

• 1699 Tl ye aldım konsol şuan 7-8 bin tl ye satılıyorsa Türkiye iflas etmiştir :D

M.Kemal Atatürk
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.