Bildirim
Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunun son 1 gündür sürekli inspectiona girmesi konusunda herhangı bir bilgisi olan var mı ? 1500 kişi olan oyunda 500 kişi zor oluyo artık . açıklama falanda yapılmıyor gmler tarafından -
açıklama yapıldı bug varmış bulamamışlar , çalışmaları devam ediyormuş.
Oyundan gm yazdı. -
PARS'ı satıyorum..
Honor king buffa sahip.
Moon +9 glaive hepsi %100 stats..
3 parça +7 3 parça +8 Sos prophet garment seti var..Statsları %80 %100..
Earring +8 diğer 3 takı +9..
Dress seti gdfsi pvp capesi 3 str 3 int veren silk eşyaları var..
Sos +7 shield var br 22 %100..
450 TL olarak düşünüyorum almak isteyen pm atabilir..Almaya niyetli arkadaş varsa pazarlık da yaparız büyük ölçüde sıkıntı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 9 Şubat 2014; 14:38:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lemans
PARS'ı satıyorum..
Honor king buffa sahip.
Moon +9 glaive hepsi %100 stats..
3 parça +7 3 parça +8 Sos prophet garment seti var..Statsları %80 %100..
Earring +8 diğer 3 takı +9..
Dress seti gdfsi pvp capesi 3 str 3 int veren silk eşyaları var..
Sos +7 shield var br 22 %100..
450 TL olarak düşünüyorum almak isteyen pm atabilir..Almaya niyetli arkadaş varsa pazarlık da yaparız büyük ölçüde sıkıntı değil.
üzüldüm vallahi, fiyatını hakediyor, umarım emeğinin karşılığını alırsın -
arkadaslar yenı baslamak ıstıyorum serverın durumu nasıl tavsıye edebılecegınız bır server mı
ıtem satısı olmayan guzel bır server arıyorum tavsıye edebılecegınız bır server olursa seve seve baslayabılırım -
devias online açılmış bugün biz oraya geçiyoruz PARS la ben (weLborN) diğer ekipte gelicek gelmek isteyen olursa oyunda aynı nicki alıcam pm atarsınız
Pm = weLborN -
quote:
Orijinalden alıntı: HolyShock
devias online açılmış bugün biz oraya geçiyoruz PARS la ben (weLborN) diğer ekipte gelicek gelmek isteyen olursa oyunda aynı nicki alıcam pm atarsınız
Pm = weLborN
sıtesı acılmıyor lınk atarmısın varsa -
oyun sabahtan beri bakimdami ya -
birde megasro va raktif oyuncu baya var 1060 kisi online suan -
cok güzelde su jangan donwhan eventi varya ferybot diyor onu anlamadim tüm sehirdemi olabilir yoksa sadece ferry bot yakinlarindami -
yeni başlıyorumda GOLD satabilirmiyim acaba ? -
Gold satışı yasak kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sesdeneme123
yeni başlıyorumda GOLD satabilirmiyim acaba ?
Oyun ölmüş başlamanı hiç tavsiye etmem -
oyun cidden ölmüş güveniyordum bu private a fakat bu da patlamış bosuna 90 kasmışız -
quote:
Orijinalden alıntı: hilmican12
oyun cidden ölmüş güveniyordum bu private a fakat bu da patlamış bosuna 90 kasmışız
Var mı güzel private server kalabalık? -
Eskilere özlemi olan arkadaslarımızı beklerızhttp://silkroadlegend3.com/ 80 cap butun dunyaya acıktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Shinku_
quote:
oyun cidden ölmüş güveniyordum bu private a fakat bu da patlamış bosuna 90 kasmışız
Var mı güzel private server kalabalık?
inan bilmiyorum usta -
quote:
quote:
Devias Online var bi aralar çok açıldı kapandı saldırılar vardı ama şuan stabil 80 cap çin.Ortalama 900-1000 kişi online oluyor.Düşünürseniz bakın özellikle tavsiye etmiyorum konu açıp çünkü 50 tane insan kasar mısın diye mesaj atıyor öyle olunca.
sitesihttp://deviasonline.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Caty] -- 11 Mart 2014; 0:44:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: [Caty]
quote:
quote:
Devias Online var bi aralar çok açıldı kapandı saldırılar vardı ama şuan stabil 80 cap çin.Ortalama 900-1000 kişi online oluyor.Düşünürseniz bakın özellikle tavsiye etmiyorum konu açıp çünkü 50 tane insan kasar mısın diye mesaj atıyor öyle olunca.
sitesihttp://deviasonline.com/
Başlıyorum, 2 serverde birden oynayacağım 7/24 bu serverde ip limiti kaç ve özellikler ne? Trade rate 100x gözüküyor eğer öyleyse güzel. Kervan odaklı bir server arıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X