Şimdi Ara

SK.Enhancer Nedir Zararlı Mıdırr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru açık bilen bilmeyene soruverseniz başıma geleni anlatıyorum:

- bir siteden idm nin crackli versiyonunu indirmeye niyetlenmiştim (bedduayı aldığım an)
    - yanlış linke basmışım reklam linkine bastım ve idm.rar.exe yi indirdim.
    - telefonla konuşuyodum bilinçsizce programı kurdum (yani sanırım, tam hatırlamıyorum)
    - sonra hemen dosyayı sildim. ama program yüklenmişti ben ne yüklendiğini bile hatırlamıyorum.
    - Ad-aware gibi bir. yazılımla bir de bir trojan scanner la sistemi tarattım avg search box buldu onları sildim.
    - sistem: windows 8.1 64 bit.
    -son olarak şu var: SK.Enhancer program files da gözüküyor. Cpu kullanımlarında anormal bir durum yok. ama bu program nedir bilmiyorum ve silinmiyor/kaldırılmıyor.
    - taramalar sonunda da bu dosyayı bulmadı virüs/trojan olarak.
    [size=2]-Ne olabilir YARDIM!

• Sanırım virüs
  • Aynı zıkkım bugun benim laptop'ada bulaştı kaldırılmıyor... google chrome new tab falan diye açıyor..
  • ocana O kullanıcısına yanıt
    (Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft 'u açın 4- Windows 'u açın 5- CurrentVersion 'u açın 6- Uninstall' ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin

Kaynak: ALINTIDIR.. Ben böyle yaptım ve bunu sildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

(Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft 'u açın 4- Windows 'u açın 5- CurrentVersion 'u açın 6- Uninstall' ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin

Kaynak: ALINTIDIR.. Ben böyle yaptım ve bunu sildim..

Eyw. ise yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • BEN DENEDIM ORAYA KADAR UNSSTALA KADAR UNSTTALE DE BASTIM BIR SURU ŞEY CIKTI NE YAPICAM SIMDI ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞ DEDİGİN GİBİ YAPTIM UNISTALE KADAR GELDIM BEN ONUN ALTINDA BIR SURU ŞEYLER CIKTI SONRASINI YAPAMADIM YARDIM ET ?
  • respawn656 R kullanıcısına yanıt
    O bir sürü çıkan yerde işte sileceğin şeyi seç ve delete tusuna bas yoksa teamwiewer ile baglanabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.