Şimdi Ara

faceit.com 'da hile kullananlar var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ve arkadaşlarım bu hack olayından artık iyice yıldık. O kadar çok hile ile karşılaşıyoruz ki bazen hile olmayana bile artık "ulan bu adam da mı hile acaba?" diye düşünüyoruz.

Paranoya içinde oynuyoruz yani... Oyunların hiç bir tadı tuzu kalmadı.

Bir kaç kişi bana faceit.com'u önerdi. Acaba faceit sistemidne hile kullananların oranı ne durumda?

Ne bileyim nadiren denk gelse hile ona bile razıyız şuan. esea aylık ücretli olduğundan esea düşünmüyoruz. faceit nasıldır önerir misiniz acaba?

Veya başka benzer önerileriniz varsa sevinirim. Saygılar.

• Arkadasim faceitte hile kullaniyordu. Baya populer olan bir turk sitesinin hilesi. Wallhack+trigger faceitte calisiyordu. Fakat ESEA'da hilesi calismiyordu. Faceit'te premium almayacaksaniz MM atin daha iyi. MM'de rank dusmeyeyim, gireyim faceitte 2 trolleyeyim diyen adamlarin mekani olmus.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şunu netleştirelim ki, hiçbir platformda kimse %100 temiz oyunu garanti edemez. LAN Game'de bile hile vakalarının olduğu bir oyundan bahsediyoruz :) durum böyleyken online da hilesiz oyunun garantisi pek mümkün değil. Tabi ki sormak istediğiniz olabildiğince bu oranın düşük olup olmadığıyla ilgili. Bana soracak olursanız faceit de normal mm e göre hile vakası fazla bile olabilir. Sebebi, hesapların rank3 e ulaşmadan faceit de kullanılabiliyor olması. Açıkçası düşünüyorum, ben hile açacak olsam ve neticesinde ban yiyeceğimi bilsem heralde gider 12 liraya indirimde iken bir sürü hesap alırım ve faceit de nasılsa rank3 istemediği için gider orada kullanırım. Çünkü mm de rank3 e sahip temiz bir hesap 30 liradan başlıyor zaten. Belki bu teorim bir paranoyadan öteye geçmez ama düşüncem bu.

En güvenilir ortamı soruyorsanız şüphesiz ESEA derim, bi kere kesinlikle oynayan herkesin bir ücret verdiği platform. Dolayısıyla hemen hemen kimse ban yiyeceğini bildiği halde gidip de fazladan para vermez, aynı oyunu zaten faceit de oynaması mümkün. Kaldı ki esea nın sunucuları diğer platformlarla kıyaslanamaz bile. Buna faceit de dahil, gerçekten sağlam server ları var esea nın. Size önerim, bütçeniz varsa ve güzel bir oyun oynamak istiyorsanız gidin esea oynayın.

• Tek kelime ile esea. Oynamak istiyorsan parayı verip alıcaksın premiumu. Bi ticket mi attın, en fazla 1 gün içinde cevap. Daha önce hileylede karşılaşmadım.
  • peki sıklıkla faceit kullanan arkadaşlar var mıdır aramızda hile konusunda tecrübeleri olan?

ben profesyonel düşünmüyorum açıkcası hile biraz canımı sıktı o kadar.

cevo'yu da değerlendireceğim.
  • Faceit ile ugrasma. Al bi esea kafan rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bilgisinin ne duzeyde oldugunu sormadan esea oneriyorsunuz. Lem alti ligde oynuyorsanki lem bile zorlaniyor ilk baslarda mm deki hilecileri ararsin soyliyeyim. Adamlar fazla iyiler. Zevk alamazsin oyundan. Bu paranoyadan kurtulmaya calis her iyi oynayan hile deil. Kaldi ki hile gelme orani cok yuksek de deil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    2 Yıldır global ranktayım faceitte puan olayı olduğu için mm'dekinden daha çok hile var. Eğer rankın yüksekse veya rankın lem falan olup oyun bilgin iyiyse esea al yoksa eseada tokatlarlar.
  • ordada var tabi. ama kullanan zaten master ligde falandır sana denk gelmesi çok zor.
  • Faceit super hocam benim listemde ki hileci comp da ban yemedi faceit girdigi gibi bani yedi

• Hileden ziyade trolluk yapmaya calisanlar var ama sikayetlerle ilgileniyorlar. Toxicden ceza alan cok kisi var ayrica multi accountda yasak. Ayni ipden bir cok hesapla girisler yasak yani

• Faceit'te maç atma olayı biraz sıkıntılı,çok bekletiyor.Bir adam basmıyor diye tekrar 10 dakka ugrasmak zorunda kalıyorsun.

Maça giriyorsun,10. gelmiyor tekrar cık mac ara vs.. Hile olayı tabi mm'den daha az.Birkaç kez denk gelmiştir.

Ama temiz ve kaliteli bir oyun istiyorum diyorsan tabiki ESEA.
  • cevonun serverleri esea dan daha kaliteli
  • 5-6 ay boyunca Esea kullandım.Esea kesinlikle cevo ve faceit ten daha iyi onu tartışmaya bile gerek yok.Major oyuncularla oynama olasılığı yüksek.Karma sistemi gayet iyi.Ancak client sorunları yaşanabiliyor.Ayrıca Avrupadaki oyuncularının sayısı bana nedense az gibi geliyor.Birkaç pugda bir sürekli aynı oyuncular gelebiliyor.Ve en fazla eleştirilen yönü RWS (Round Win Share). Pugdaki iyi bir performansınızla 15-16 RWS ile maçı kazandınız diyelim.Diğer maçta ise sadece 4-5 round alırsanız alacağınız rws en fazla 4-5 oluyor.Böyle olunca da ortalama RWS niz 9-10 oluyor ve noob yaftası yiyorsunuz. Ben genel olarak RWS den ziyade ADR'mi (Average damage per Round ) yüksek tutmaya çalışırım.
  • faceit ve cevo'da swag çalışıyor(muş).
    esea'da çalışmıyor. tek bildiğim bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.