Şimdi Ara

Sizteminizde en son seyrettiğiniz filmler ve yorumlarınız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda defalarca bıkmadan Ip-Man I - II ve III'ü tekrar tekrar gene seyrettim. Öncelikle Hong Kong sineması için hem çekim kalitesi (renkler, dekorlar, kostümler ve mekanlar) süper. Ayrıca fon müzikleri ve dövüş sahnelerinde ki davul sesleri gerçeten çok etkileyici. Gerçek hayattaki Ip Man'e (Yani Bruce Lee'nin hocası) gerçekten hayranlık duydum! Filmde özellikle Ip Man rolünü üstlenen Donnie Yen'e bu rol müthiş yakışmış. Vallaha ona da ayrıca hayran oldum. Özellikle donuk yüz ifadesi ve dövüşte sergilediği hareketleri role anca bu kadar yakışabilirdi. Filmin ses kalitesi de gayet başarılı. Ip Man, uzun süredir en hoşuma giden filmlerden biri. Özellikle de bir uzakdoğu film serisi olarak. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film! IMDB'de bile 9'a yakın puanları olduğunu zaten göreceksiniz. Filmin yapımcılarını, oyuncularını ve yönetmenlerini tebrik ederim. Özellikle Ip Man II çok çok iy yaa.

Merak edenler, buradan inceleyebilirler heralde.

http://www.hddizifilm.com/ip-man-turkce-dublaj-izle-hd-720p-nette-ilk-k0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 11 Kasım 2011; 21:34:04 >

• Bu arada bir kaç haftadır en büyük hobim, yatağın içinde kulaklıkları takıp, HTC Desire HD'den internet üzerinden HD film izlemek. Manyak zevkli!
  • son izlediğim film Seven dı. Böyle iyi filmleri üzerinden zaman geçip tekrar izlemek bakış Yeni ses co
    decleriaçısı kazandırıyor. Ondan önce bende ipman ı îzledim özellikle dövüş sahneleri çok iyiydi
  • seven ve ondan önce bende ipman izledim. İpman ın dövüş sahneleri gerçekten çok güzel konusu zaten çok güzeldi.
  • Dün gece arladaş da seyretmiş. Yahu diyor, senin yüzünden uykusuz kaldım diyor. Neden ki? Dedim. Abi film süpermiş. Aralıksız, tüm bölümlerini seyrettim ondan diyor.
  • *** Yamaha R1 ***

@Teknika hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsunuz favori makinamdır ama çok agresifdir başka motorlara benzemez
    İyi günlerde kazasız belesız kullanın

renk ? model ? resim ? pls
  • IP MAN 1 ve 2 yi izledim süpperdi ama 3ün çıktığından haberim yoktu en kısa zamanda edinmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2
    *** Yamaha R1 ***

@Teknika hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsunuz favori makinamdır ama çok agresifdir başka motorlara benzemez
    İyi günlerde kazasız belesız kullanın

renk ? model ? resim ? pls

Teşekkür ederim keyman ama daha R1 almadım. 2012'ler Şubat ayında fuar zamanında gelecekmiş. Fuarı beklemedeyiz 2-3 arkadaş.

Şu an halen Bununla idare ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 13 Kasım 2011; 4:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maykop

IP MAN 1 ve 2 yi izledim süpperdi ama 3ün çıktığından haberim yoktu en kısa zamanda edinmeli

Bence en güzeli 1 ve 2 zaten.
  • Vallla şimdiden hayırlı olsun diyelim fuar zamanı ssandık kırmak için iyi zamandır en uygun fiyatlar fuardan çıkar genelde gidip orada işi bitirmek hem keyifli hemde mantıklı bir alışveriştir

R1 konusunda prtaiğiniz ne aşamada bilmiyorum ama benim en sevdigim makinalardan biridir hatta en başta gelir 2-3 kere sahip olmak nasip oldu çok agrasif bir makinadır konfor minimumdur sürüş tam bir race dir ve bana göre aralarındaki en tehlikeli makinadır ben hep vahşi bir ata benzetirim R1 i bi bakarsınız üstündesinizdir bi bakarsınız asvalt tecrübe ve kırık kemiklerle sabittir
    Amartisör mutlaka düşünün derim olmazsa olmazdır bana göre o makinada

Ama bu gün alacak olsam tercihim suzuki olur 1000 lik daha konforlu daha stabil bir makinadır incelemenizi tavsiye ederim .

Yukarıdaki kırmızı şeytana gelince çok güzel bir alet ama R1 veya muhadillerini tanıyınca bana zayıf geliyor benim ilk makinam suzuki gsx-R 750 idi 1997 yılında 1994 model kamyon gibi 250 kg lık makınalardanşimdi guzel ortalama 170 kg tabi frenaj konusunda dez avantaj ama
    Neyse yaw motor muhabeti olunca cenem düştü özelemişim o işleri herhelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.