Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.383
Cevap
548
Favori
1.263.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hatay sızması aldıysanız idare eder.ama akhisar aldıysanız salata da falan tüketemezsiniz acaip bir koku var yağda.ben 4 teneke almıştım değişik zamanlarda
    ilk aldığım güzel gibiydi.sonrakilerde hep aynı durum mevcuttu.kimsenin hakkına girmem .ama gözlemlediğim bu
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok sağolun sizin yorumunuzu yazdım gelince iade edeceğimi falan yazarım ama eğer dediginiz gibi ağırsa sıkıntı yani bakalım gelsinde çünkü daha yeni yeni zeytinyağına alışmaya çalışıyoruz kötü bir ilk olmaz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    hocam salatada falan tüketemeyince özellikle çocuklar salata yemez oldu ağırlığından dolayı.bizde yemeklerde tükettik ve bitti.yemeklerde anlaşılmıyor pek.

belki yeni mahsül falandır.kalitesini düzeltmiştir bişey diyemem hocam.ama benim aldığımda durum böyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 7 Aralık 2014; 22:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam salatada falan tüketemeyince özellikle çocuklar salata yemez oldu ağırlığından dolayı.bizde yemeklerde tükettik ve bitti.yemeklerde anlaşılmıyor pek.

belki yeni mahsül falandır.kalitesini düzeltmiştir bişey diyemem hocam.ama benim aldığımda durum böyleydi

Çocuklar salatada yemiuorsa bol limon sıkın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smbdy S kullanıcısına yanıt
    hocam çok ekşi oluncada olmuyorki
    ama emin olun çokca limon sıkılsa da o kokunun kaybolacağını sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 7 Aralık 2014; 22:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

sayın yöneticim uzun zamandır gıda satış bölümün açılması için defalarca talep oluşturdum ama maalesef sonuç alamadık takdir edersiniz ki bizim sattığımız ürünler gıda ürünleridir ikinci el ürünler değildir buna göre satış bölümü olarak alt bölümlerde gıda satış bölümü oluşturulursa sıcak fırsatlar bölümünde biz üreticilerde işgal etmek zorunda kalmayız. forumda gıda ürünleri birtek sıcak fırsatlarda mevcut ne yazıkki

Şu işi yaparlarsa biz de memnun olacağız

Burası sıcak fırsatlar. 13 liralık yağın bir sıcaklığı yok konu rezil oldu ben aldım sen sattın derken. İnanın forumdan soğuduk. Satıcılar da pazar olsun diye sürekli yalan dolan kampanya yaptık mesajları atıyor konuya giriyoruz bakıyoruz tık yok.

Yağ alanlar olumsuz mesaj yazıyor hop harala gürele sen ne anlarsın yağdan ıvır zıvır.

Sizi eleştirmek için değil yazdıklarım. zaten kimin nasıl olduğu anlaşıldı.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    İşin uzmanı değilim tabi, ama yağın ismi gibi epey yoğun bir aroması var. Birkaç yıldır yemeklerde sadece sızma zeytinyağı ve tereyağı kullanıyoruz. Genelde aldığımız sızmalar yumuşak aromalı oluyor ve yemeklerde bir tat değişikliğine yol açmıyor. Ancak bu yağda tat ve koku değişikliği olabilir. Bu herhalde soğuk yemekler, salatalar vs. için daha uygun bir yağ. Oda sıcaklığında şeffaf olan yağ 10 derece altına düştüğünde bulanık bir hal alıyor. Buzdolabında da donma olmadı ancak homojen bir şekilde bulanıklaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam çok ekşi oluncada olmuyorki
    ama emin olun çokca limon sıkılsa da o kokunun kaybolacağını sanmam

Evet eksi de yenmez herzaman, gelsin de tadina bakarim olmadi yollarim buraya da gelişmeleri yazarim eğer ki düzelmisse adamin günahina girmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: dredy

İşin uzmanı değilim tabi, ama yağın ismi gibi epey yoğun bir aroması var. Birkaç yıldır yemeklerde sadece sızma zeytinyağı ve tereyağı kullanıyoruz. Genelde aldığımız sızmalar yumuşak aromalı oluyor ve yemeklerde bir tat değişikliğine yol açmıyor. Ancak bu yağda tat ve koku değişikliği olabilir. Bu herhalde soğuk yemekler, salatalar vs. için daha uygun bir yağ. Oda sıcaklığında şeffaf olan yağ 10 derece altına düştüğünde bulanık bir hal alıyor. Buzdolabında da donma olmadı ancak homojen bir şekilde bulanıklaştı.

Eyvallah hocam...Tam aradığım kalitede bir yağ demek ki...En kısa zamanda alacağım...
  • Yunus Markette, Zeytinkent markalı sızma zeytinyağı vardı. Daha önce kullanan var mı? 35 tl ye inmişti 5 litresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 8 Aralık 2014; 1:07:23 >
  • Bu konuda tariş veya marmara birlikten vazgeçmeyin

• bu konu ıyı oldu

ailecek karar almıstık ıkı seneden berı zeytın yagı kullanıyoruz
    gecen sene hataydan lıtresını 10tl ye almıstık sızma yagın
    ama bu senen bulamıyoruz
    her zaman aldıgımız kısı bu senekı yagım sıze uygun degıl dedı
    rafıne edılmek zorunda kalınmıs

bı hastalık olmus o bolge zeytınlerınde yada kurtlanmamı neyse artık
    mecburen rafıne edıldı dedı almadık
    sızma olarak bulduk yıne ama kılosuna 15tl ıstedıler
    halıyle alamadık

cunku ıkı aıle kullanıcaz yaklasık 120kg felan alıcaz bır yıllık kullanım ıcın

ne yapcaz bılmıyorum

bı taraftada sızma yag dıyolar ve 8tl den verıyoz dıyolar kafam karısık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

http://www.sanalpazar.com/Sizma-Zeytinyagi-10-Lt-85-Tl-Ucretsiz-Kargo__isp35425876

SIZMA ZEYTİNYAĞI 10 LT 85 TL + Ücretsiz Kargo

ben aldım siz de alın

Aldıysanız yorumunuz nedir yağla ilgili ? Kıvam renk tat koku? Sepette bekliyor ürün.

valla zeytin yağı konusunda uzmanlığım yok.
    ama bu zeytinyağı özel bir zeytinyağı değil.
    yemeklik kullanıma uygun bi sızma.
    marketteki kristal komili bordo teneke gibi iyi değil.
    ucuz yollu bir zeytinyağı.
    fazla kokusu tadı yok.
    siz koku ve tad arıyorsanız onlar bu paraya mümkün değil.

• favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Bu durumda benim adıma uzak durulası bir ürün. Başka ürünleri incelemeye devam. Bu arada sıf denemek için sanalpazarın verdiği indirimle öbür arkadaşın yağından sipariş verdim beğenmezsem hediye ederim artık.
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    diğer arkadaşın ürünü için mis gibi kokuyor baskın lezzeti var diyorlar.
    salatalık soğuk lezzetler için ideal memnun kalacağınız bir ürün siperiş vermişsiniz.

• erdem ipek E kullanıcısına yanıt
    Ben yağı @erdem ipek nickli arkadaştan aldım 5 lt olarak sağolsun güzel şekilde paketlemis yağın biraz kokusunun renginin az olduğunu mesaj atarak söyledim sağolsun kendisi aradı istersem yağı geri alabileceğini ürününün arkasında olduğunu belirtti bu zaten yeterliydi birde istersem 1 lt filtresiz yağ gönderebileceğini söyledi aradığınız bu olabilir diye kargo parasını ödedim ücretsiz 1 lt filtresiz yağ gönderdi 1 lt olan tam aradığım ya mis gibi zeytin kokuyor rengi dolgun daha koyu masraf olmasın diye diğer 5 lt yi yollamadim yoksa arkadaş alır o güveni verdi yemeklerde kullanacak var ise filtreli sızma yağı alsın kokusu az yemekte hissedilmez kolay kolay ama ben buram buram zeytin koksun yağ kendini belli etsin diyorsanız filtresiz alın tabi bunu yemeklerde kullanamayabilirsiniz salata ve soğuk mezeler için iyi gider düşüncesindeyim arkadaş isteyene filtresiz yollayabilirim dedi şimdi ne der bilmiyorum ama

• Süper fırsat. acaba tarihimi geçmiştir
  • osmanhasimcan kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden aldigim zeytinyagini kullanmaya basladim. Tadi gayet guzel, fakat görüntüsü bulanik gibi. Bunun sebebi nedir. Sanirim fabrikasyon olmamasindan ötürü?

• Bu sene yağ fiyatları çok artmış yaklaşık 10 yıldır aynı üreticiden yağ alıyorum, en son geçen sene litresi 7 tl den aldığım yağı bu sene zar zor 10 TL den aldım, aldığım kişi direk üreticidir, 11 tl den sattığını ama çok eski müşterisi olduğum için bana 10 TL den vardi, üretici olduğu için tenekeleri de ben alırdım zaten, 5 LT lik teneke de 3,5 TL, yani 5 LT yağ bana 53,5 TL ye mal oldu, buna göre fiyat konusunu düşünün, kaliteli yağ istiyorsanız paraya kıymak zorundasınız.
  • Bursa da oturuyorum, Hatay'lıyım her yıl yağı memleketten ablamlardan alırım. Geçen yıl 30 kg yine ablamlardan, 5 kg da Bursa da bir köyden aldım. İkisinin de kg fiyatını 7,5 tl den almıştım. Bu yıl ablamların zeytinleri kuraklıktan dolayı olmadı. Kendileri bile başkasından aldı. Bursa da köyden aldığım yağın biraz tortusu fazlaydı ama tadı, rengi ve aroması güzeldi. Bu yılda aynı yerden alalım dedik ama 15 t fiyat istediler. Tekrar memlekete döndük, ablamlar bir tanıdıktan aldı, sağ olsunlar bana da 30 kg aldılar. Henüz elime ulaşmadı ama onlar çok beğenmişler. Fiyat 9 tl bu arada. Yani iline ilçesine göre fiyat değişiyor kim ne tutturabiliyorsa ona satıyor.Şimdiye kadar hiç marketten yağ almadım. Tavsiyem; varsa çevrenizdeki üreticilerden bir miktar numune alıp denedikten sonra, yıllık ihtiyacınız kadar almanızdır.Bizimkiler denemeyi yumurta yada pilav pişirerek yaparlar. Ayrıca çiğ olarak içtiklerinde boğazı yakmıyorsa onaylarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitmete -- 8 Aralık 2014; 19:47:22 >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.