Bildirim
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (576. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Üstadım sizin veterinerlikten şairliğe giden yolunuzu Nazım Hikmet'in subaylıktan şairliğe giden yoluna benzetiyorum.
O halde Uğur Gökbulut'tan size ve forumdaşlara gelsin,
Sustuğum şeyler var, hiç konuşmadıklarım… İçinde kaybolduğum şehirler ve içimde kaybolup giden insanlar var... Eskisi kadar kafama takmasam da bazı şeyleri, yine de içimin almadığı haksızlıklar var! Hak ettiklerimle vazgeçtiklerimi ayırdığım günden bu yana, solumu sevdiklerime, yolumu ise Allah'a bıraktım… O ki; varacağım yeri de, duracağım yeri de benden daha iyi bilir…"
Bu Ayrılık Da Benden Olsun
Uğur Gökbulut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel benzetme hocam.
Bir dörtlük patlatacaktım ama konu çok sapmasın, özelden göndereyim, pis zaten.
Susuyoruz bu yolda, Allah yolsuz bırakmasın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam çok mantıklı koyu şişelere dünya para istiyorlar. A-101 bimde veya şokta varsa ben de alacağım bunlardan
Hocam merhaba, Başka marketlerde fiyatı ne kadar bilmiyorum ama Özdilek marketinde 6.45 liraya aldım Uludağ premium maden suyunu.
Sağ ol hocam benim yaşadığım ilçe küçük alternatiflerim bunlar
Benim de tayga alaca hasatım elime ulaştı, bugün denedim. @Askaparta kadar iyi tarif edemem ama beni şaşırtan yoğun yakıcılığı oldu. Aralık hasat edilen bir ürün Eylül’de bu kadar yakıcı olması saklama koşullarının bu süreçte ne kadar önemli ve başarılı olduğunu gösteriyor. Acımsılık da deliceden geldiğini düşünüyorum. Menteşe som da alaca hasat ediyordu, memecik’in yakıcılığı bu dönemde hasat edilirse belirginleşiyor demek ki. Çünkü hilmi yıldırım erken hasatı bu kadar yakıcı değildi.
Yeni hasatların covidden kalite ve fiyatı etkilenme endişesi var iken böyle bir yağı kaçırmamak lazım.
Gayet güzel ve verimli ifade etmişsiniz. Dediğiniz gibi güzel bir ürün. Bu yıl Edremit-Ayvalık zayıf olacağa benziyor. Akhisar iyi. Enflasyon, masraflar, pandemi dönemi işçi sıkıntısı gibi sebeplerle fiyatların artacağını söylüyor üreticiler. Yeşil hasatı da sonra denerim.
Yeşil hasatı silmiş süpürmüşsün hocam, bize kalmamış :) Ben de olgun hasat aldım bir miktar.
Ekmeği sünger yapar son damlayı bile alırım.
Feza Hanım'la görüşmüştüm, yeşil hasadı dükkana bırakmışlar, rica ettim gönderdiler.
Yakıcılık için yapay bir madde katılmış olabilir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Askaparta
Gayet güzel ve verimli ifade etmişsiniz. Dediğiniz gibi güzel bir ürün. Bu yıl Edremit-Ayvalık zayıf olacağa benziyor. Akhisar iyi. Enflasyon, masraflar, pandemi dönemi işçi sıkıntısı gibi sebeplerle fiyatların artacağını söylüyor üreticiler. Yeşil hasatı da sonra denerim. -
Günümüzde gıda maddelerinin çoğunun aromasını taklit etmek mümkün gibi. Ama bu tür firmalarda olacağına ihtimal vermiyoruz.
Merhaba ,
Tağşiş ve Taklit listedi açıklanmış . Var mıdır alıp kullandığınız bir yağ ?
https://www.memurlar.net/common/news/documents/926894/kamuoyu_duyurusu.pdf -
şu rezil memurlar net sitesine para kazandırmaya gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: edwardcenko
Merhaba ,
Tağşiş ve Taklit listedi açıklanmış . Var mıdır alıp kullandığınız bir yağ ?
https://www.memurlar.net/common/news/documents/926894/kamuoyu_duyurusu.pdf
bakanlığın kendi sitesinde mevcutwww.tarimorman.gov.tr
Kamuoyuna Duyurulurhttps://www.tarimorman.gov.tr/Duyuru/1199/Kamuoyuna-Duyurulur
-
Mete zeytinlerini gördüm listede şaşırdım. Senelerin firması.
Şu may mis denen marka bizim yakın markette satılıyordu. Bu 3.kez oluyor kimse bir şey yapmıyor adamlara. Kapatın işte kardeşim firmayı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Eylül 2020; 15:10:51 >
Hocam kapatınca isim değişikliği yaparak tekrar devam ediyorlar. Bence çözüm hapis cezası olmalı ve bu işi yapan firma kamulaştırılmalı.
Halk sağlığını bozan firmaların sahiplerini de "gıda terörizmi" suçlaması ile yargılayacaksın.
Bak o zaman bu sahtekarlığı yapan firma kalıyor mu...
Arkadaşlar De Cecco zeytin yağı alıp deneyen oldu mu aranızda İtalyan makarna firması. Ben dün Metroda denk geldim. Eğer lezzet olarak iyi derseniz bende denemek istiyorum. -
Benim bildiğim kadarıyla Türkiye’de ithal zeytinyağı satmak mümkün değil markanın üreticisi farklı olabilir üreticiye bakarak almanızı tavsiye ederim. Üretici marka sahibi firma olmayabilir.
Neden satılmıyor ? Bir sebebi var mı acaba ?
Ben linkte ki zeytin yağını aldım Metro marketten 55 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
https://q.ocado.com/?c=ocado&e=ocadoshoploggedout&ver=v3-javascript-3.6.0&cver=56&man=Logged%20Out%20Action&t=https%3A%2F%2Fwww.ocado.com%2Fproducts%2Fde-cecco-extra-virgin-olive-oil-100-italian-463770011
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X