Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: semih_izmir
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozemin indirim kodunu paylasmislardi burda birkac gun once. SY01 girince yuzde 25 dusuyormus. Yani 200 tl lik yag 150 tl ye duser. 150 ye de ainir mi ustadlar bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt
    bep güvenilir sitemi deneyen varmı bu ürünü elimizde patlamasın site yem deposu üzerine
  • tükenmiş diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ozemin indirim kodunu paylasmislardi burda birkac gun once. SY01 girince yuzde 25 dusuyormus. Yani 200 tl lik yag 150 tl ye duser. 150 ye de ainir mi ustadlar bilir.

geçen sene indirim kodu ile 90 liraya almistim gercekten bu sene fiyatlar fena ucmus.
    benzeri yağlara bakıyorum onlar da bu fiyatlara yakın.
  • quote:

Ozemin indirim kodunu paylasmislardi burda birkac gun once. SY01 girince yuzde 25 dusuyormus. Yani 200 tl lik yag 150 tl ye duser. 150 ye de ainir mi ustadlar bilir.

150 ye alınır bence.
  • erhan63 E kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben ürünü netten göstermek için orayı verdim, ürün çalıştığım yere yakın bir markette satılıyor,
    güvenemedim, fiyatı bayağı uygun, kullanan 2 arkadaş da memnun ,
    bilen var mıdır diye sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitai

öz-em hiç bir zaman ucuz olmadı ( indirimsiz fiyatları hiç hak etmiyor o kadar da değil ) ama dediğin gibi hocam artık iyi yağların 5 lt 150 tl civarı..

Biz Muğla da iyi yağı 18 ve 20 lira arası alıp tüketebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiweLek

Zeytinyagi lüks oldu artık hele sızması dügünlerde falan takilir o seviyede tarim ülkesiyiz sözde

Hocam pahalı olan yağ değil halkın alım gücü zayıf pahalı deme ben bir üretici olarak söylüyorum inan işlemesi çok zor bir gün gel zeytin silkmeye dersinki en az 50 lira olmalı.
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt
    bende sevindim hemen hücum edecektim
  • Sevgili arkadaşlar;zeytinyağında soğuk sıkım ve erken hasatın filtre edilmişi mi yoksa filtresiz olanı mı daha makbuldur???veya aradaki tat farkı nasıl olur?

• Çok fark var.Bunu forumda blueheron adlı arkadaş bizzat tecrübe etti.Filtre edilmemiş doğal halidir.Diğerine göre aroması çok daha yoğundur.Fakat saklama konusu biraz sıkıntılı.Bilmeyenler zamanla çöken tortudan hoşlanmıyorlar.Filtre edilmemiş,ilk haliyle tüketilmesini doktorlar özellikle tavsiye ediyor.

• Şok markette lio diye bir yağ markası var. Sızma diye satıyor. Litresi 14 tl. Güvenilir mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

geçen sene indirim kodu ile 90 liraya almistim gercekten bu sene fiyatlar fena ucmus.
    benzeri yağlara bakıyorum onlar da bu fiyatlara yakın.

peki siz 150 tlye bu yağı önerir misiniz? (naturel sızma herhalde) yoksa 150tl civarı daha iyisi var mı, tabi sizin damak zevkinize göre.
  • Onur Marketlerde 1 lt yudum ege naturel sızma 20.95 TL. Bugün başlamış.02 şubata kadarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbc -- 22 Ocak 2016; 22:16:54 >
  • gayet uygun fiyat

eshop.zeytinim.com
    500 - Internal server error.
    http://eshop.zeytinim.com/klasik-5-lt-teneke
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanibas

Sevgili arkadaşlar;zeytinyağında soğuk sıkım ve erken hasatın filtre edilmişi mi yoksa filtresiz olanı mı daha makbuldur???veya aradaki tat farkı nasıl olur?

Hocam filtre edilmemiş kesinlikle ! Ama kısa vade de tüketilmesi öneriliyor yani 5-6 aylık süreçte sanırım. Denediğim markaların özellikle erken hasat,soğuk sıkım taş baskı vb. tüm çeşitlerini alıp denemeye çalışıyorum ve her seferinde -kendi fikrim tabiki de- altın madalyayı filtre edilmemiş kazanıyor :)
  • quote:

gayet uygun fiyat

Linkte sorun var sanırım. Bilginize ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

gayet uygun fiyat

eshop.zeytinim.com

Linkte sorun var sanırım. Bilginize ..

ben de açıyor nasil bir sorun var

eshop.zeytinim.com

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

geçen senenin yağı olabilir mi? Laleli ödüllü bir marka erken hasatı 180 ne satarken normalini 100 liraya satması garip geldi..

arayıp sormak lazım güzel fiyat markanın referanslari da güzel.
  • quote:

gayet uygun fiyat

Sepete eklenmiyor. Bitmis galiba maalesef. Edit: ekleniyor simdi. Yeni sezonsa cok iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 23 Ocak 2016; 0:32:24 >
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.