Şimdi Ara

Sizlere önemli bir şey söylemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küme düşme mücadelelerinin veya şampiyonluk mücadelelerinin son haftaya kaldığı ve aynı saatte oynandığı maçlarda puan tablosunda dezavantajı olan takımın maçı ilk yarı ya berabere ya da malubiyetle kapanır ikinci yarı ise o puan tablosunda geride olan takımın galibiyeti ile sonuçlanır. İnsanlar her ne kadar bunun bilinçsiz ve tesadüfi bir şekilde gerçekleştiğine inansalarda ben bunu genelde avantajlı takımın kafasını karıştırmak rehavete sürüklemek için yapıldığına inanırım. Bu hafta sonu Karabükspor Trabzonspor maçında da Şenol Güneşin böyle bir taktik uygulama ihtimalinin çok çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu bilgiyi kendinize nasıl avantaja çevirirsiniz bilemiyorum ama bu bilgiyi iyi kullanan arkadaşların bir şekilde sağlam gelirler elde edebileceğine inanıyorum.

• Her ne kadar fenerbahçe maçında trabzon gol atttı sıra sizde diye trabzonun şampiyonluğunu isteyen kabübük taraftarı olsa da, her ne kadar karabük bu maça asılmayacak olsa da Şenol Güneş ilk yarı malubiyet riski filan alamaz...

Trabzon geçen haftalarda olduğu gibi ilk dakikalarda gol bulup Fenerbahçenin her geçen dakika gol bulamaması halinde strese girmesini bekleyecektir. Biz atttık onlar düşünsün mantığıyla ne kadar erken gol gelirse o kadar erken fenerbahçe strese girer mantığıyla davranacaktır.

Bence Trabzon maçı İY 2
  • Ben öyle düşünmüyorum. Eğer ilk 20 dk sivastan gol haberi gelmezse kesinlikle ilk yarı 1
  • İY 1 olursa Fenerbahçe çok pis çoşar maç +7 olur benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Her ne kadar fenerbahçe maçında trabzon gol atttı sıra sizde diye trabzonun şampiyonluğunu isteyen kabübük taraftarı olsa da, her ne kadar karabük bu maça asılmayacak olsa da Şenol Güneş ilk yarı malubiyet riski filan alamaz...

Trabzon geçen haftalarda olduğu gibi ilk dakikalarda gol bulup Fenerbahçenin her geçen dakika gol bulamaması halinde strese girmesini bekleyecektir. Biz atttık onlar düşünsün mantığıyla ne kadar erken gol gelirse o kadar erken fenerbahçe strese girer mantığıyla davranacaktır.

Bence Trabzon maçı İY 2

ts gücü yetmez karabükü yenmeye..bukadar açık konuşuyorum ama o mücadeleci yani fenerime zar zor pozisyon verip çok kontra ataklar bulan karabükümden bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Her ne kadar fenerbahçe maçında trabzon gol atttı sıra sizde diye trabzonun şampiyonluğunu isteyen kabübük taraftarı olsa da, her ne kadar karabük bu maça asılmayacak olsa da Şenol Güneş ilk yarı malubiyet riski filan alamaz...

Bence Trabzon maçı İY 2

ts gücü yetmez karabükü yenmeye..bukadar açık konuşuyorum ama o mücadeleci yani fenerime zar zor pozisyon verip çok kontra ataklar bulan karabükümden bahsediyorum

Normal şartlarda ben de aynı şeyi düşünüyorum karabükü yenmeye gücü yetmez ama geçen haftalarda yanılmadığım gibi karabükte beni bu konuda yanıltmayacak ve o yüzden İY2 olacak daha ilk 15 dakikada... Fenerin panik olmasını bekleyecekler hep birlikte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Bence Trabzon maçı İY 2

Normal şartlarda ben de aynı şeyi düşünüyorum karabükü yenmeye gücü yetmez ama geçen haftalarda yanılmadığım gibi karabükte beni bu konuda yanıltmayacak ve o yüzden İY2 olacak daha ilk 15 dakikada... Fenerin panik olmasını bekleyecekler hep birlikte.

o başlangıçı ancak burak yapar o takımda yada az ihtimalle jaja.. burak olmadığına göre jajaya bakar bence yapamazlar gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir risk alacak durumları yok trabzonun ilk yarıyı yenik kapatıp gol bulamazlarsa başlarlar strese + fenerbahçenin puan kaybı da gerekecek.

TS de FB de mümkün olan en kısa sürede golleri bulup maçı almak isteyecektir.
  • arkadaşlar boşuna heveslemeyin.Karabük maçında ilk yarı ts 2-3 golü rahaatlıkla bulucak.

Bizim maçta ki o dişe diş oynayan karabüğü bulmayacaksınız.Maçı alenen satacaklar.

Pazartesi günü bu yorumumu alıntı yapıp yazıcam buraya.O zaman görüşürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.