Şimdi Ara

Sizinde başınıza geldimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman para bulup cebe atsam 4 - 5 katı çıkıyor bir kaç gün içinde geçenlerde 5 ytl buldum attım cebe sonra 2 sonra (((bile bile diyom çünki paranını düşeceğini hissettiğim an bakarımki param yok bazen zahmet oluyo cüzdanımı açıp içine parayı koymak)))20 ytl lem düşütü aklımdanda geçti bir cüzdana değilde direk cebime attım.Dünde 1 ytl buldum bu gün ise 5 ytl kaybettim gene üşendim ve parayı cebime koydum ama bu sefer elimi cebimden hiç çıkarmadan direk eve geldim yani cebim ve elim hiç birbirinden ayrılmadı eve geldimde cüzdanım yanına koyduğum para yani oda cebimde cüzdan para yanyana elimde direk cebimde nasıl olmuşsa düşmüş ben bunu anlamıyom kardeşim bulunan para helal mı değilmi zırt pırt bir kaç misli çıkyo hatta dün espri konusuda oldu arkadaşla aramda dedim 1 ytl buldum buda 4-5 katı çıkmasın dedim yarın bi bakyon 5ytl kaybolmuş dedim falan hatta aynı espiriyii aynı anda yaptık bu kadarmı olur bundan sonra bulduğumu camiye vercem

• bana şöyle birşey olmuştu bi kere. cebimde hiç para yoktu cüzdanı evde unutmuştum. lise yıllarıydı dershane

çıkışı karnım nasıl acıkmış, simitçiyi görüyorum simit alamıyorum. sonra elimi cebime bi attım hiç para

olmadığına emin olmama rağmen 10 milyon çıkmıştı ey gidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamukprenses -- 6 Ocak 2006 23:55:30 >
  • YERDEN BULUNAN PARA CEBE ATILMAMALI HARAM O PARA,O PARADAN HAYIR BEREKET GELMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

YERDEN BULUNAN PARA CEBE ATILMAMALI HARAM O PARA,O PARADAN HAYIR BEREKET GELMEZ

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

YERDEN BULUNAN PARA CEBE ATILMAMALI HARAM O PARA,O PARADAN HAYIR BEREKET GELMEZ

• bencede başıma gelenlerden sonra almayın onu alıyosanda ya muhtaç birine ver girtsin sende durmasın yoksa Allah çıkartıyo kardeşim hemde katı katı neyse diğer tarafta hesap vermektense bu daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.