Şimdi Ara

Sizin yardımlarınızla çok da olmasa O/C'yi başardım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç 230 fsb yukarısına çıkamıyordum.Şuan 235FSB*9 deniyorum sorun yok gibi ama şimdi benchmark testleri deneyeceğim.Yalnız bunu yaparken işlemci voltajını 1.45 volt olarak ayarladım windowsta 1.49 olarak gözüküyor.Stock fanla işlemciyi yakmamam için ve hatta zorlamamam için en fazla kaç voltu önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler....

• arkadaşım işlemci modelini falan ramleri yazsana
  • AMD 64 3000 Venice Stock Fan
    Abit AV-8 3rd Eye
    512*2 TwinMOS Dual
    Feel Kasa ve 550W PSU

3DMark 2005 testindeyken işlemci sıcaklığı 48 dereceye kadar çıkıyor?Ne kadara kadar normaldir?Windowstayken 34-35 derece.Gerçi şimdi hava biraz soğuk ama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 5 Ocak 2006 11:00:58 >
  • İşlemcinin def. voltajı üzerinden +%15'i geçme o zaman.

Prime 95'i indir. Birkaç saat çalışsın sıcaklığı söyle ya da farcry tarzı bir oyun aç birkaç saat oyna sıcaklığa bak. Ya da uzun divx encoding yap. Bu işlemlerden sonra sıcaklık 60 dereceyi bulmuyorsa sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosis -- 5 Ocak 2006 11:17:07 >
  • Bir de nedense son zamanalrda 3Dmark 2005 skorlarım çok düştü.Neden bilmiyorum ama.Başlarda 3500 aldığım olmuştu.İşte en son 81.98 i yükledim.Dedim belki ondan kötü puan alıyorum onu silip eskisini yükledim gene tık yok.Ekran kartına O/C'siz 2900 küsür alıyorum anca.Sizce neden olabilir?
  • ekran kartın ne onuda yaz yorum yapalım.
    ama voltaj dan korkma 1.6 günlük çalışır o işlemci.ayrıca 48 derece hiç bişi değil.70 derece falan anca kilitlenir makina onada reset atarsı düzelir.yani hiç bir şey olmaz korkma.
  • XFX Geforce 6600 GT....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prime95 işlemciyi baya kastırıyor bir süre çalıştıktan sonra işlemci'nin sıcaklığına bak ama prime'ı durdurma o çalışmaya devam etsin maksimum ne görüceksin bakalım...Ben maksimüm 46C gördüm 3dmarklarda okadar yükselmiyor sıcaklık...
  • Tamam denicem.Şimdi Age Of Empires 3 oynadım 45 dakika-1 Saat falan maksimum 49 derece işlemci sanırım da 75 faland a ekran kartı sıcaklığı oldu.Sanırım sorun yaşamam fazla.Aklıma tek takılan şey şu 3D Mark skorlarım neden düştü?

Bir de Kadıköy'de TT Big Typhoon görmüştüm.Alırsam bana çok faydası olur mu?Kurulumu zor mu bir de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguror

Prime95 işlemciyi baya kastırıyor bir süre çalıştıktan sonra işlemci'nin sıcaklığına bak ama prime'ı durdurma o çalışmaya devam etsin maksimum ne görüceksin bakalım...Ben maksimüm 46C gördüm 3dmarklarda okadar yükselmiyor sıcaklık...

1 saat 49 dakika çalıştırdım prime 95'i maksimum 53 derece idi işlemci sıcaklığı.Abit Guru saati var oradan sık sık takip ettim.Kaçırmadıysam en fazla 53 dereceye çıktı sıcaklık.Demek ki sorun yok.Öyle sanırım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.