Şimdi Ara

Sizin hiç Allahını yok mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2017 de ilk kez sınava girdim tıp istiyordum nasip olmadı mezuna bıraktım 2018 de sınava girdim ama çok çalıştım her şeyden fedrkarlık yaptım gezmedim çalıştım yemedim çalıştım denemelerim aslında hep tıplıktı ama yine nasip olmadı eczacılık verdim ama yine tatmin olmadım eczacılığı bıraktım tıp için yine çok çalıştım yine her şeyden fedrkarlık yaptım herkes gezerken yine ben ders çalıştım sınava girdim bu sefer hamda tıp geldi ama okul puanım yarıya düştüğü için 15 bin beni geri attı dedim en iyisi bu sene de hazırlanayım allahın izniyle bu sene olacak ama bu böyle olursa yazık olmaz mı integral sormazlarsa modern fizik sormazlarsa bitki sormazlarsa yazık olmaz mı ben bu konular için kan kustum bu ülke ne biçim böyle eğer böyle olursa ne bilim Allah bildiği gibi yapsın inşallah böyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu-10 -- 18 Mart 2020; 21:31:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +sonsuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok haklısınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 18 Mart 2020; 21:34:15 >
  • bu konuya sen mi karar vereceksin kardeşim?

• Bu yazıdan bunu mu anladın

• sanane milletin özelinden isterse 60 yaşında sınava girer SA NA NE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 18 Mart 2020; 21:35:51 >
  • hocam yemin ederim gözlerimden yaş geliyordu. Sizin durum gerçekten çok üzücü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kocaaa yazıdan bunu mu çıkardın kanka .İnsanlar istediği kadar istediği sınava girer en azından hayali ve idealleri için emek veriyorlar.Yukarıdaki yazıdan bunu çıkardığın için bende sana "bu yazıdan bunu mu anladın bu bakış açısıyla sınava mı girilir boşuna girme" cümlesini kullansam pek yanlış olmaz he
  • Hikaye bizimkine benzer.

• Yalnız değlisin hocam,biz emeklerimizi alacağız.
  • Geçmiş olsun hocam 2019 da ham sıralama kaçtı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesin bi şey yok hocam ümitsizliğe kapılmaya gerek de yok bakan direk integral organik vs sorulmuyucak demedi gidişata göre bi karar alınır eylüle kadar okulların kapalı olacağını söyleyenler bile var bence yapılacak en mantıklı şey açıklama yapılana kadar tyt ya da ayt nin diğer konularını çalışmak
  • ÖSYM sayfasına Twit atalım böyle bir haksızlığı kabul etmeyelim emeğimizi çöpe atmalarına izin vermeyelim kardesim
    bir olalım gerekli her yere basvuralim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.