Şimdi Ara

Sizi seven mi ? Sizin sevdiğiniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizi seven biri içinmi yoksa sizin sevdiğiniz biri için mücadale etmelisiniz yani sizi seven birini sevmeye çalışmak mı yoksa sevdiğiniz birinin peşinden koşmak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevdiğim birinin peşinden koşmak cazip gelmiştir, çünkü ulaşılmaz olan şeyler her zaman zevkli ve heyecanlıdır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de yapma ikisi de mutsuzluk sebebi .

• İkiside

• Beni seven derim.benim sevdiklerimden Hayır gelmedi.

• Memesi büyük olan.

• oktay-oktay27 O kullanıcısına yanıt
    sev seni seveni dağda çoban olsa, sevme seni sevmeyeni padişahda olsa demiştim kıza.Benim padişahlada çobanlada işim yok demişti kabul etmemişti. Halbuki ben bir öğrenciydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabildiğince ikisini aynı kişide toplamaya çalışırım

• Hiç biri. Sevgi dediğin karşılıklı olmalı ki şu zamanda da pek olmuyor artık o. Seviyorsun sanarsın,zaman geçer sıkılırsın,ufak bir şey yapar,kızarsın,sıkılırsın. Seviyor sanarsın,arkandan iş çevirir,üste de çıkmasını bilir. Seviyor sanarsın,köpek gibi değer verirsin,sırf kendini düşündüğü için,gördüğü değerin farkında olduğu için nabza göre şerbet verir. Mutlu ol git der,ben ikimiz için de mutsuz olurum der,halbuki kendini düşünür,seni değil.

• b3n! 7
  • Sev seni seveni hak ile yeksan ise; sevme seni sevmeyeni mısır'a sultan ise.

seni seveni zehir olsa da yut seni sevmeyeni bal olsada unut

velhasilikelam boşuna dememişler yani. biz bizi sevmeyenin peşinde 3 yil kostukta ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

sevdiğim birinin peşinden koşmak cazip gelmiştir, çünkü ulaşılmaz olan şeyler her zaman zevkli ve heyecanlıdır bence

Zevkli heyecanlı ve sonu mutsuz umutsuz bi karanlığa giden heyecan..

• oktay-oktay27 O kullanıcısına yanıt
    Tibette oturan dedemin bir sözü vardı.

Sevdiğini elde edemezsen , elde ettigini sev torun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 19 Ağustos 2015; 2:16:35 >
  • 7 bilir ve ölür..
    Bu yuzden bizi seven

• Farketmez sevdiğine sevildiğine değsin yeter.
  • "Derdimi seviyorum; çünkü biliyorum ki, derdi veren de beni seviyor. Seven sevdiğinin nazını ölçüyor, sevilen çekmesinde neylesin? Mevlana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonofPoseidon -- 19 Ağustos 2015; 2:22:42 >
  • Belkide sevdiğin kişiye karşı onun da seni sevmesini sağlıyarak bu sorunu aşabilirsin. Bu sayede 2 tarafta mutlu olur.

Bu dünyada 2 insanın da birbirini gönülden sevmesi zor iştir. Çok düşük ihtimaldir. Bu nedenle elbet birinin diğerine uyum sağlaması gerekir. Yani aşk fedakarlık gerektirir. Tabi bu fedakarlığı yapacağın kişiye değip değmiyeceğide önemli.

Bir taraf mutsuz olduktan sonra o ilişki çen kadar devam edebilir? 2 tarafta birbirine uyum için değişmek zorunda kalıcak.

Bunlar çok derin konular ve bu bahsettiğim şeyler %1 i sayılmaz bir ilişkide. Kısaca bence gönülden sevmiyorsan değmez. Yani gönülden sevmiyorsan haketmesin zaten.

• kaliteli insanlar arasında böyle bir seçime gerek yoktur.

yeni nesil insanlar yan yana yürümeyi bilmedikleri için değer verirsen üstüne çıkar vermezsen kulun kölen olur. aşka bile menfaat katmaya çalışan insanlara dönüştük.

sevmeye çalışmak diye birşey yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.