Şimdi Ara

Sizi en çok etkileyen Rüya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimki henüz 2 gün önce gördüğüm bir rüya

Rüyamda sınıftan bir kız ağlıyordu yanına gidip "Neden ağlıyorsun?" diyordum "Sana söyleyemem" diyordu sonra ben "Neden? Söyle konuşalım biraz" falan derken "Daha fazla içimde tutamıcam" diyip bana doğru koşup ağlıyarak bana sarılıyor ve "Seni seviyorum artık içimde tutmak istemiyorum" diyor ve ağlamaya devam ediyor bende ona "Bende seni seviyorum" diyip gülümsüyorum.

Halbuki kıza karşı birşey hissetmiyorum yatmadan önce o aklıma gelmiş olsa ondan görmüş olabilirim rüyayı dicem onuda düşünmedim doğrusu bu rüyayı gördükten sonra baya bir etkilendim şimdi kızla konuşurken içim bir tuhaf oluyor nedense

Sizinde çok etkilendiğiniz bir rüyanız varmı ?
    Güzel bir konu olabilir sizde yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 31 Mart 2010; 3:12:14 >

• dun gece gordum
    resıdent evılı yasadım ve o kadar gercekcı olamazdı
    uyanmak ıstemedım
    sonlara dogru bıraz sacmalamaya basladı ruya ama guzeldı genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Sizi en çok etkileyen rüyanız nedir ?

Benimki henüz 2 gün önce gördüğüm bir rüya

Rüyamda sınıftan bir kız ağlıyordu yanına gidip "Neden ağlıyorsun?" diyordum "Sana söyleyemem" diyordu sonra ben "Neden? Söyle konuşalım biraz" falan derken "Daha fazla içimde tutamıcam" diyip bana doğru koşup ağlıyarak bana sarılıyor ve "Seni seviyorum artık içimde tutmak istemiyorum" diyor ve ağlamaya devam ediyor bende ona "Bende seni seviyorum" diyip gülümsüyorum.

Halbuki kıza karşı birşey hissetmiyorum yatmadan önce o aklıma gelmiş olsa ondan görmüş olabilirim rüyayı dicem onuda düşünmedim doğrusu bu rüyayı gördükten sonra baya bir etkilendim şimdi kızla konuşurken içim bir tuhaf oluyor nedense

Sizinde çok etkilendiğiniz bir rüyanız varmı ?
    Güzel bir konu olabilir sizde yazın

Güzel rüya

• quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

dun gece gordum
    resıdent evılı yasadım ve o kadar gercekcı olamazdı
    uyanmak ıstemedım
    sonlara dogru bıraz sacmalamaya basladı ruya ama guzeldı genel olarak

öyle rüyalara hastayım insan hiç bitmesin istiyor. bende 2006 senesinde rüyamda nazi tiger tank subayı olmuştum. nasıl bir zevkti anlatamam. gerçi savaşı gerçekten görsek arkamıza bakmadan kaçarız ama rüyada tatlı oluyor
  • arkamda tüfekli biri vardı koşarak geliyordu , merdivenlerden aşağı iniyordum böyle terli terli, tam sinema sahnesi gibi.. ardından düşündüm ( koşarken ) " lan eninde sonunda ölcez ne uğraşıyoz ki " tarzında, bahçeye indiğimde zaten kaçacak yolun olmadığını anladım ve kafamı aşağı büktüm, adam koştu geldi çat öldürdü beni ama hiç acı çekmedim.. uyandım..

rüyalarımda her kavga sahnesinde, adama tam vuracam 2 saat ağır çekim oluyor, vuramıyorum öyle bakıyo bana herif..

bi de rüyada, tırstığım bi herifi falan dövemiyorum o kötü, rüya olduğunu anlasam neler yaparımda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 31 Mart 2010; 1:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

arkamda tüfekli biri vardı koşarak geliyordu , merdivenlerden aşağı iniyordum böyle terli terli, tam sinema sahnesi gibi.. ardından düşündüm ( koşarken ) " lan eninde sonunda ölcez ne uğraşıyoz ki " tarzında, bahçeye indiğimde zaten kaçacak yolun olmadığını anladım ve kafamı aşağı büktüm, adam koştu geldi çat öldürdü beni ama hiç acı çekmedim.. uyandım..

rüyalarımda her kavga sahnesinde, adama tam vuracam 2 saat ağır çekim oluyor, vuramıyorum öyle bakıyo bana herif..

bi de rüyada, tırstığım bi herifi falan dövemiyorum o kötü, rüya olduğunu anlasam neler yaparımda..

Rüyada olanlar çok komik olabiliyor ya
    Benim birde komik bir rüyam vardırki tam saçmalık
    Evde oturmuş bilgisayar başındayım sonra dışarı çıkıyorum merdivenlerden iniyorum derken rüyadan rüyaya geçiş yapıyorum kendimi uçakta buluyorum sonra uçaktan paraşütsüz atlıyorum düşerken birinin paraşütünün üzerine düşüyorum ve üzerine düştüğüm kişide düşmeye başlıyor sonunda yere çakılıyorum ama zıplayan top gibi zıplaya zıplaya duruyorum ve hiçbirşey olmuyor yürüyüp bakkala gidiyorum

• bilinçli bi şekilde uçmuştum
    bulutlara kadar çıktım
    ayaklarımdan aşağı doğru jet pack gibi hava çıkıyodu
    lucidin kıyısından döndüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

arkamda tüfekli biri vardı koşarak geliyordu , merdivenlerden aşağı iniyordum böyle terli terli, tam sinema sahnesi gibi.. ardından düşündüm ( koşarken ) " lan eninde sonunda ölcez ne uğraşıyoz ki " tarzında, bahçeye indiğimde zaten kaçacak yolun olmadığını anladım ve kafamı aşağı büktüm, adam koştu geldi çat öldürdü beni ama hiç acı çekmedim.. uyandım..

Birine vururken ağır çekim olayı banada oluyor.Ya ağır çekim oluyor yada kollarımı güçsüzlükten kaldıramıyorum.Sonuçta öyle yada böyle adama vuramıyorum birde silahla adamı vururken mermi namludan çıkıyor 2 metre gidip yere düşüyor.Kimseye zarar veremiyorum rüyamda

• ben zor görürüm ama gürnce de
    bir keresinde elimde 57 telecaster ile solo çekerken görmüştüm kendimi ve uyandığımda ağlamıştım olmuştum elimde çıkan sorundan dolayı artık çalamıyorum
  • 5-6 yaşındayken toprak kayması sonucu uçurumdan yuvarlanan bi tır görmüştüm rüyamda.ilginçtir ki hala unutamadım o görüntüyü
  • dün gördüm, numerical methods vizesi rezalet geçti, rüyamda 4 (yazıyla, yalnızca "dört") aldığımı gördüm, panik halinde uyandım
  • Genelde rüyamda rüya olduğunu anlayarak her istediğimi yapabiliyorum. Örneğin bir keresinde boğa kovalıyor ben kaçıyorum, birde böyle şeylerden hiç kaçamazsınız ya! Nereye giderseniz kovalar çünkü onu düşünen gene siz oluyorsunuz Neyse durdum biran düşündüm, lan dedim bu benim rüyam eee neden kaçıyorum. Durdum bir tane yumruk attım boğa sizlere ömür.
    Bir keresinde de 2 kilo altınım vardı külçe külçe, çok sevinçliydim fakat bu mutluluk uzun sürmedi çünkü rüya olduğunun farkına vardım, bende hemen gittim bir çanta buldum ve altınları içine atarak belime bağladım ve bu tarafa getirmek için kendimi uyandırdım fakat uyandığımda sağa bakıyorum yoktur sola bakıyorum yoktur tuh be başaramadım dedim, çok üzülmüştüm onda.

Bir keresinde de yaşlı bir adam gördüm. İki tane düğme koydu önüme birisi mavi diğeri kırmızı. Eğer dedi mavi düğmeye basarsan seni bırakacağım ve hemen uyanacaksın dedi! Ama kırmızı düğmeyi seçersen birdaha hiç uyanamazsın ve ölürsün dedi. Dedim ne iş bu rüyada bile adamı rahat bırakmıyorlar. Ama kırmızıyı seçmek daha cazip geldi açıkcası ölecek ve bu saçma hayattan kurtulacaktım! Fakat düşündüm ve bilmediğim bir işe kalkışmamaya karar verdim ve mavi olana bastım. Düğmeye basmamla uyanmam bir oldu, uyandığımda çok şaşırmıştım. Acaba beynimin oynadığı bir oyunmuydu bu? Bence beyin programlı bir robot gibi iş yapıyor. Kırmızıya bassaydım bence ölmezdim ama belli mi olur ne olur ne olmaz. Bazende rüyalarımda gördüklerim gerçekleşiyor. Geçen gün galatasaray fenerbahçeye yeniliyordu , herkeze söyledim maçı tabi herkezde kafasından yorum yaptı maç hakkında. 0 dan 2 oynayacaktım fakat yetişemedim oynamak için. Konuyu açan arkadaş senin yazını okudum , rüyalar insanı etkisi altına alır buda iyi birşey değildir genelde bu yüzden uyandığında böyle rüyalar görmüşsen yataktayken sol tarafa 3 kere tükür sağa dön tekrar 3 kere tükür. Yani tu tu tu yap işte. O düşüncelerin hepsini tükürürken at beyninden. Yoksa gördüğün kötü bir olayda gerçekleşebiliyor. Bu yüzden rüyalar seni değil, sen rüyaları kontrol altına almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 31 Mart 2010; 4:04:21 >

• Eskiden rahat bi 6 sene oluyo ,rüyamda kredi kartım var abi (ozamanlar yoktu) onla cep telefonu alcam (ozamanlar aman tanrım süper bişi) annem kartımın limitini doldurmuş alamadım rüyamda telefonu,kalktım anneme trip yaptım. wtf
  • quote:

Orijinalden alıntı: esg222

Genelde rüyamda rüya olduğunu anlayarak her istediğimi yapabiliyorum. Örneğin bir keresinde boğa kovalıyor ben kaçıyorum, birde böyle şeylerden hiç kaçamazsınız ya! Nereye giderseniz kovalar çünkü onu düşünen gene siz oluyorsunuz Neyse durdum biran düşündüm, lan dedim bu benim rüyam eee neden kaçıyorum. Durdum bir tane yumruk attım boğa sizlere ömür.
    Bir keresinde de 2 kilo altınım vardı külçe külçe, çok sevinçliydim fakat bu mutluluk uzun sürmedi çünkü rüya olduğunun farkına vardım, bende hemen gittim bir çanta buldum ve altınları içine atarak belime bağladım ve bu tarafa getirmek için kendimi uyandırdım fakat uyandığımda sağa bakıyorum yoktur sola bakıyorum yoktur tuh be başaramadım dedim, çok üzülmüştüm onda.

Bir keresinde de yaşlı bir adam gördüm. İki tane düğme koydu önüme birisi mavi diğeri kırmızı. Eğer dedi mavi düğmeye basarsan seni bırakacağım ve hemen uyanacaksın dedi! Ama kırmızı düğmeyi seçersen birdaha hiç uyanamazsın ve ölürsün dedi. Dedim ne iş bu rüyada bile adamı rahat bırakmıyorlar. Ama kırmızıyı seçmek daha cazip geldi açıkcası ölecek ve bu saçma hayattan kurtulacaktım! Fakat düşündüm ve bilmediğim bir işe kalkışmamaya karar verdim ve mavi olana bastım. Düğmeye basmamla uyanmam bir oldu, uyandığımda çok şaşırmıştım. Acaba beynimin oynadığı bir oyunmuydu bu? Bence beyin programlı bir robot gibi iş yapıyor. Kırmızıya bassaydım bence ölmezdim ama belli mi olur ne olur ne olmaz. Bazende rüyalarımda gördüklerim gerçekleşiyor. Geçen gün galatasaray fenerbahçeye yeniliyordu , herkeze söyledim maçı tabi herkezde kafasından yorum yaptı maç hakkında. 0 dan 2 oynayacaktım fakat yetişemedim oynamak için. Konuyu açan arkadaş senin yazını okudum , rüyalar insanı etkisi altına alır buda iyi birşey değildir genelde bu yüzden uyandığında böyle rüyalar görmüşsen yataktayken sol tarafa 3 kere tükür sağa dön tekrar 3 kere tükür. Yani tu tu tu yap işte. O düşüncelerin hepsini tükürürken at beyninden. Yoksa gördüğün kötü bir olayda gerçekleşebiliyor. Bu yüzden rüyalar seni değil, sen rüyaları kontrol altına almalısın.

O gördüğüm rüya gerçekleşsin benim için sorun değil ama gerçekleşmez işte gerçekten güzel rüyaydı aklımdan çıkmıyor

• sınıftan bi kız durup dururken bana sarıldı ben de omzuma yaslamıştım değişik bi rüyaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

sınıftan bi kız durup dururken bana sarıldı ben de omzuma yaslamıştım değişik bi rüyaydı

Anlatınca basit geliyor ama rüyada görünce güzel olmalı
  • Eve gelen mafyadan kaçmak için joker görünümlü spiderman olup camdan arkadaki ağacın üstüne atladım.Oradan karşı binanın çatıya atlamak isterken yerçekimine yenik düştüm hızlı bir şekilde yere çarptım.O anda uyandım ve yataktan düştüm. Düşme anları arasında neredeyse fark yoktu
  • yaklaşık 2-3 sene önce dini sorgulardım sürekli, rüyamda arkadaşım bana dinle ilgili birşey demişti. biraz alaycı tavırla cevabımı tam dile getirecekken dilim tutulmuştu kilitlenmiştim resmen. yaklaşık 1 dk sürdü sanırım uyandığımda hala dilimin felç geçirdiğini hissediyordum. etkilenmek bi yana o günden sonra değişen çok şey oldu.

küçükken kıyamet gününü görmüştüm. ondan da bayağı bir etkilenmiştim
  • Evde 3 oda vardı. 1'ine hiç girilmezdi...o gün yorgun gelmiştim ve uzanayım diye yatmıştım. Buraya kadar gerçek. Sevgilim içeriye girdi ve doğruldum..şaşkındım ne arıyorsun burda dedim. Gözleri ifadesizdi...canımı almaya geldiğini söyledi...hareketsiz durdum. Göğsüme dokundu ve vücudumun cansız yatağa düştüğünü fark ederken hala ona bakıyordum. Uyandım...rüyanın bulunduğum yerde geçmesi ilginç gelmişti...odama geçtim, bilgisayarımı açtım ve ayrılmak istediğini söyleyen mesajını gördüm...ilginç bir tesadüf.
  • Bizim üst komşu hamileydi ve ikizdi ama cinsiyetler belli değildi. Komşuluk ilişkileri iyi olduğu için onlar kadar olmasa da biz de heyecanlanıyoruz acaba erkek mi kız mı falan diye. Neyse o gece rüyamda alakasız şekilde üst komşumuz düşük yapıyor ve kız olan ölüyor. Rüyamda görüyorum bunu. Sabah oldu uyandım, normalde rüyalarımı kimseye anlatmam ama o gün karşı komşuya geçmiştim. Birlikte geometri çalışıyoruz, tabi belli bi saatten sonra olay muhabbete dönüşüyor. O bir rüyasını anlattı tam hatırlamıyorum ama çok iyi gülmüştük bende alakasız şekilde gördüğüm rüyayı anlattım. Normalde gördüğüm rüyaları anlatmam ama anlattım o gün öyle. Neyse ertesi gün sabah oldu kapı çaldı. kapıyı açtım arkadaşın yüzü bembeyaz "- abi biliyordun dimi?" dedi. Neyi lan dedim gülerek. Dedim... benim jeton düştü. Korkmadım değil açıkçasıİnsan bi garip oluyor, alakasız ama kendini sorumlu tutuyor... Üst komşu dün gidip öğrenmiş ve kız olan karnında ölmüş. Normalde olsa, rüyayı kimseye anlatmasam, kimseyi inandıramam bu rüyayı gördüğüme. Ama olay olmadan önce anlatınca birisine, en azından kanıtım oluyor. Sıyıracak gibi oluyorsunuz biraz o kadar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.