Şimdi Ara

SİZE GÖRE EN İYİ İTTİFAK HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3-4 kişilik ittifak....
  • 25-30 kişilik itiifak
  • bizim ittifak :D
  • tabiki BIG TIM 7.SIRADA 28.EVREN
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

3-4 kişilik ittifak....

+1

Le AtomicaL

yani

LA

ittifağına bekliorum 1-2 kişiyi...

2 kişiyiz 2-3 kişi daha alacam bidaha kimse alınmyacak ittifağa fakat 24 saat kasan biri olsun benim gibi...
  • 3-4 arkadasınla kurdugun ittifak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyi arkadaşlık nerdeyse ordadır en ıyı ıttıfak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat-kahveci -- 24 Haziran 2006; 19:06:29 >
  • En iisi 15-20kişilik ittifak ama herkez oyunu iyi biliyorsa daha fazla da olabilr...
    Örneğin bizim ittifakımız 4 arkadaş ile başladık sonra arkadaşın arkadaşı şeklinde alımlarla 10-15 arası olduk sonra alt ittifakımız açıldı ordan yetişenlerle be 1-2 tane oyun üzerinden tanıştıklarmızla 16 kişiyiz (oyunu bırakanlarda oldu)
    Herkez oyunu biliyor herkez birbirini tanıyor işte en güzeli kurcunun kim olduğunun hiç bir önemi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemins

En iisi 15-20kişilik ittifak ama herkez oyunu iyi biliyorsa daha fazla da olabilr...
    Örneğin bizim ittifakımız 4 arkadaş ile başladık sonra arkadaşın arkadaşı şeklinde alımlarla 10-15 arası olduk sonra alt ittifakımız açıldı ordan yetişenlerle be 1-2 tane oyun üzerinden tanıştıklarmızla 16 kişiyiz (oyunu bırakanlarda oldu)
    Herkez oyunu biliyor herkez birbirini tanıyor işte en güzeli kurcunun kim olduğunun hiç bir önemi yok...

dediğine katiliyorum 28 evrende boyle bir ittifakimiz var meraklısını duyrulur bilimselde ben tek basima ilk 20 deyim :)) kurucu 4 arkadas biz saglamız gerısını egıtıyoruz
  • En güzeli bizim ittifak
  • en az kişili olan ittifak tıpkı bizim ki gi bi (400) kişiyiz 9. ewren fdrsyn ittifakı
  • 1000-2000 kisi
  • 15-20 arası en ıyısı bı de bırbırını tanıyan ve oyunu bılen oyunculardan kurulu bı ıttıfaksa cok saglam olurlar

( en ıyısı bızım ıttıfak demıyecem herkese gore kendı ıttıfakı ıyıdır )
  • 400 kişilik ve 1000-2000 kişilik ne öyle yaaa

o kadar kalabalık bir ittifakta olunca bir kere saldırıacak adam bulamazsın beee
  • 7 tane sayfa kapatmıştık bee ne günlerdi onlar
  • en güclü olanların ittifagı
    3-4 kisi olursun 5k puanın olmus ne yazar
  • gönül yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: oht

gönül yazar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.