Bildirim
Size göre en iyi fotoğraf çeken telefon
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lg G4 şu an piyasanın en iyisi Z3 leş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tirion Fordring
Lg G4 şu an piyasanın en iyisi Z3 leş.
G4 daha piyasaya mayıs sonu gibi sürülecek nasıl incelediniz anlayamadım ve yeni gelecek telefon özelliklerinden sony de bir atak yapacakır. -
"iPhone 6" netliği ve çözünürlüğü çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Sasuke_quote:
G4 daha piyasaya mayıs sonu gibi sürülecek nasıl incelediniz anlayamadım ve yeni gelecek telefon özelliklerinden sony de bir atak yapacakır.
Alıntıları Göster -
Note 3,Note 4,s6,ip6 iyi kamera konusunda özellikle note serisiquote:
Orijinalden alıntı: Sasuke_quote:
G4 daha piyasaya mayıs sonu gibi sürülecek nasıl incelediniz anlayamadım ve yeni gelecek telefon özelliklerinden sony de bir atak yapacakır.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Sasuke_
quote:
G4 İstiklal Caddesi'ndeki Türkcelllerden birisinde var benim de inceleme şansım oldu. Sorunuza dönersek G4 ile S6 kapışır kamerada ama iP6'nın kamerası da iyidir üzmez sizi. -
Youtube da shiftdelete.net kanalında bununla ilgili güncel bir video var mutlaka izleyin mobil olduğum için link veremiyorum ama kolayca bulursunuz zaten -
Alttaki incelemeler de İP6 daha önde gibi geldi gece görüşünde ve ortam yazılarında Z3 daha iyi gibiquote:
Orijinalden alıntı: aragorn20
Youtube da shiftdelete.net kanalında bununla ilgili güncel bir video var mutlaka izleyin mobil olduğum için link veremiyorum ama kolayca bulursunuz zaten
-
S6 -
quote:
Orijinalden alıntı: gslicocuk
S6
Bende tam da S6 ile İP6 kıyaslamasını atacaktım S6 daha önde incelemeye bakacak olursak ;
-
quote:
Evet arkadaşlar herkes beğendiği en iyi fotoğraf çeken telefon bu olduğunu söyleyenler düşüncelerini alabilirmiyim.Benim gözlemlediğim Sony z3 şuan bir tık daha ilerde gibi sizin düşünceleriniz neler ?
Panasonic DMC-CM1 -
Lumia 1020 kamerası iyi ondan sonra lg g4 -
Acik ara G4 hem arka hemde selfiede -
Yazılanlar arasında Mr kemal harici kimsenin kameradan anlamadığı aşikar. Hala nokia 808 varken diğerlerine laf düşmez. He daha yeni telefon olsun dersen Lumia 1020.quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
Acik ara G4 hem arka hemde selfiede -
quote:
Orijinalden alıntı: SirPhilosophy
Yazılanlar arasında Mr kemal harici kimsenin kameradan anlamadığı aşikar. Hala nokia 808 varken diğerlerine laf düşmez. He daha yeni telefon olsun dersen Lumia 1020.
Bir test videosu eklermisin ? Kamerası yüksek ama renk aralığı çok iyi değil Nokianın -
quote:
quote:
Yazılanlar arasında Mr kemal harici kimsenin kameradan anlamadığı aşikar. Hala nokia 808 varken diğerlerine laf düşmez. He daha yeni telefon olsun dersen Lumia 1020.
Bir test videosu eklermisin ? Kamerası yüksek ama renk aralığı çok iyi değil Nokianın
En basitinden teknoseyirin incelemesini atayım direkt yabancılara hiç girmiyorum bile.
https://www.youtube.com/watch?v=mZSC-DltDMc
8. dkdan sonra örnekler başlıyor. Renk aralığı oldukça iyi beyaz dengesini manuelden iyi kurarsan.
-
Ben gsmarenadan baktım Nokia birkaç rengi tanımıyordu pcye geçince karşılaştırmayı atarım -
1020 nin üzerine görmedim daha
ondan sonra note 4 çok iyi geldi bana, s6 yı bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ugarb
1020 nin üzerine görmedim daha
ondan sonra note 4 çok iyi geldi bana, s6 yı bilmiyorum
808, 1020'den de iyidir. Daha büyük sensör, nd filtre ve daha iyi yazılımı ile. Hala üstüne çıkmadı. -
quote:
quote:
quote:
Bir test videosu eklermisin ? Kamerası yüksek ama renk aralığı çok iyi değil Nokianın
En basitinden teknoseyirin incelemesini atayım direkt yabancılara hiç girmiyorum bile.
https://www.youtube.com/watch?v=mZSC-DltDMc
8. dkdan sonra örnekler başlıyor. Renk aralığı oldukça iyi beyaz dengesini manuelden iyi kurarsan.
Lumia 1020 ile kıyasladım kırmızı ve yeşil renkleri çok iyi algılamıyor gibi gsmarena dan desteklediği renklere bakabilirsiniz onun haricinde gayet canlı
NOKIA LUMIA 1020
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE
birtane örnek resim ekledim kıyaslama arasında tabi başka resimlerde lumia 1020 daha canlı gibi incelemek isterseniz link
tabi arada yıl farkıda var yani kendi yılına göre gayet başarılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasuke_ -- 15 Mayıs 2015; 22:35:28 >
Benzer içerikler
- pwm dimming nedir
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- ipro smart 2.4s
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X