Bundan yaklaşık 4 sene evvel, okuduğum yerde o kadar bunalmıştım ki. Hiç kimseye söyleyemediğim hedeflerim vardı. Okulu bırakıcaktım, ve Ankara'daki özel bir üniversiteye gidecektim.
Ondan sonra bunalmıştım iyice, ve kendimi gaza getirmek için o okulun yurtlarına bakıyordum. Kendime yurt bile seçmiştim daha sınava kayıt bile olmamışken. Çalıştım çabaladım, ve sonuç olarak orayı tutturamadım. Ama çalışmama faydası olmuştu.
Şimdi ise yine bunaldım, sınavlarım var, hayallerim var. Eğer gerçekleştirebilirsem yine olacak olası senaryoları düşünüyorum.
Yine çok yüksek puanlı bir üniversiteyi düşünüyorum eğitimime devam etmek için. Eğer orayı kazanırsam, lise aşkım da o üniversitede. Ama bu seferki buluşmamızda seviye farkı olsun istemiyorum aramızda. Hatta ben daha üstün olayım istiyorum, görünüş olarak, para olarak, çekicilik olarak.
O yüzden derslerimle birlikte spor vs. de yapmam lazım, kendime çeki düzen vermem lazım. Gece gündüz uyumadan projelerimi devreye sokmam lazım. Sanırım o an gelip de bu dediklerimin hepsini yapıp, onunla orada karşılaşırsam muazzam mutlu olurum gibi geliyor. Bütün o emeğe değermiş gibi.
Ama ilk örnekteki gibi yarım yamalak olmasını istemiyorum, onda çalışıp o üniversiteyi kazanamamıştım mesela, şimdi de aynısı olsun istemiyorum. Ya o kadar çalışırsam da başaramazsam diye korkuyorum.
Ama başardığım ihtimalin hayalini kurmadan günlerim geçmemeye başladı.
Hatta o kadar ki, okulumu uzatıp derslerimi yükselticektim, bu ihtimal gözümün önüne geldikten sonra okulu uzatmamaya karar verdim, çünkü lise aşkım mezun olur yoksa kaçırırım elimden.
Kısaca, çok kısıtlı vakitte çok şey yapmam lazım.
Paylaşmak istedim, ilk paragraftaki hayallerimi kimseyle paylaşmazken, okul değiştirmek istediğimi falan buraya yazmıştım. Bunu da ilk sizinle paylaşmak istedim.
Okuyanlara teşekkür ederim.
Rica ederim,seviye farkı mı tüm bu çabalara sebep olan?
Kızı bilkentteki berkecanların kapmadığından emin misin?
Tum yumurtalari ayni sepete koyma. Seviye farki dediğin seyi kapattiginda gelecek potansiyel civirlari da dusun. Su an oldugun yerden daha iyisinde olmayi arzulaman icin lise askina falan gerek yok.