Şimdi Ara

Size danışmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Size danışmam lazım

(En Son Oy Tarihi: 22.6.2008)
Giriş
  • Abilerim ablalarım ben 14 yaşındayım aşk hayatım biraz karışık sizeda danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Ben 2 ay önce bir kızla çıkmaya başladım herşey çok güzeldi onu deliler gibi seviyordum oda beni deliler gibi seviyordu ama sürekli beni çok bağuyordu sürekli msjlaşmak istiyordu kıskançlık yapıyordu bende bugün ayrılalım dedim kız yıkıma uğradı resmen çünkü ben onun için ilktim o yüzden bunu kaldıramadı sabahtan beri birşey yemiyormuş burnundan falan kan gelmiş baya kötüymüş sağlığı bakımından endişileniyorum ama elimden gelen hiç birşey yok onunla tekrar beraber olsam o çok mutlu olucak ama ben onu sevemiyecem böyle olmasınıda istemiyorum sonra ben tekrar ayrılalım desem 2. bir yıkım gelicek iyice berbat olucak lütfen bana akıl verin sürekli bana msj çekiyor birlikte olalım diye çırpınıp duruyor sürekli sevgi msjları atıyor.Ben başka birisiyle birlikte olmam sürekli sen olucaksın hayatımda sadece sana aşığım gibi msjlar çekiyor beni hiç unutamıyor ne yapıcağımı hiç bilmiyorum ama ben onu sevmiyorum sadece onun sağlığı bakımından endişileniyorum sırf onu mutlu etmek için sizce çıkmalıyıyım yoksa çıkmıyımmi lütfen abilerim ablalarım siz deneyimlisinizdir yaşamışsınızdır biliyorsunuzdur ne yapmalıyım.Kendimi çok zorluyorum ama olmuyor bir türlü onu sevemiyorum

• Çıkma Sonradan üzüleceğine şimdiden üzülsün elbet unutur.
  • İnş ya
  • patlat..
  • Abicim anlattığına göre kız seni çok seviyor ve sen onun ilk aşkısın. Böyle birini ömrün boyunca zor bulursun o yüzden bir kere daha düşün derim. En azından tekrar aşık olmayı dene. Kızı birden bırakıp gitme. Sana abi tavsiyesi benide aynı anlattığın gibi seven biri vardı, şimdi ayrıyız ama ben çok pişmanım. Çünkü beni onun kadar seven biri olmadı bu güne kadar. Şimdi ben yalvarıyorum ama o bana geri dönmek istemiyor.
  • senin ilacın @hüseyin16
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_881

patlat..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

patlat..

daha tükürmüyordur bile
  • quote:

patlat..

Neyi patlatıyo.

Çıkma, sal gitsin.
  • böylesi daha iyi olacak de bırak çıkma
  • ilk ler unutulmaz dostum

yalnız demişsinki sağlığı açısından endişleniyorum. onunla sevgili değilmişte, bir arkadaş bir dostu gibi yakınlaş (sağlığını kontrol açısından) olmadı o bu yaklaşımını ciddiye alıyorsa otur konuş. seni boğduğunu anlat fln. kaçamak haraketler yapma doğrusunu söyle örneğin sürekli msjlaşıomuşsunuz. sürekli msjlaşarak beni boğuyosun fln seni sıkan yönlerini söyle. ne bilim biraz ayrı takılın fln
  • abi adam patlat dedi ya
  • Evet @K-orn 'un dediği gibi yap kardeşim. Birşeyleri bitirmek bu kadar kolay olmamalı. Kızı karşına al konuş. Beni sıktığın için böyle oldu, ben biraz rahat olmak istiyorum, beni biraz anlamaya çalış falan de. Kız senden ayrılmamak için dediklerini yapacaktır zaten. İlk aşkları hiçbir zaman unutmazsın, en masum olanı ilk aşktır. O yüzden sana abi tavsiyesi ilk aşkını kaybetmemeye çalış, yoksa sonra benim gibi pişman olursun...
  • 14 Yasindayim ve Herseyin farkindayim
  • nerdesin hüseyin dümen o bir süper kahraman superman-spiderman gibi hüseyin dümen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 22 Haziran 2008; 0:56:41 >
  • 14 yasında kız daha sımdıden bırısı ıcın pısıkopata baglamıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

14 yasında kız daha sımdıden bırısı ıcın pısıkopata baglamıs

20 sini sorma.
  • Sen Altuğ abini dinle. Kızı karşına al ve konuş. İstediklerini söyle, seni anlayacaktır. Sende onu anla, seni çok seviyor. Sende onu sev, tekrar aşık olmaya çalış. En azından 1 ay dene...

Mutlu olacağınıza inanıyorum, gelişmeleri pm ile atarsın bana. Tamammı kardeşim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Sen Altuğ abini dinle. Kızı karşına al ve konuş. İstediklerini söyle, seni anlayacaktır. Sende onu anla, seni çok seviyor. Sende onu sev, tekrar aşık olmaya çalış. En azından 1 ay dene...

Mutlu olacağınıza inanıyorum, gelişmeleri pm ile atarsın bana. Tamammı kardeşim ?

Bilgilendirdiğin için saol denemeye çalışacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.