Şimdi Ara

Size danışmalıyım bu konuda,cd çalar kodu ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirketteki araçta bulunan orjinal kaset çaları , orjinal cd çalar ile değiştirmek istiyorum. Cd çaların kodu var. Cd çaları yarın takacağım, kodu nasıl girmeliyim, kodu girerken dikkat etmem gereken bişey varmı? İlk defa yapacağım için size danışayım dedim. Cd çaların kodu ile immobilizer kodu aynı değildir herhalde. Tutupda bunu yaparken aracın immobilizer koduna bişey yapmayalım , başımıza dert almayalım... İlk defa yapınca insan şüpheleniyor. Bunu yapan varmı? Şimdiden sağolun...

• Hocam bence elleme işi bilene yaptır bir paket sigara parasına hallederler

Bir süreliğine üst konu yapıyorum

• Üst konu olduğu iyi oldu , sağolasın, ellerin dert görmesin

Doğru diyosun, herhalde bunun için servise gidip yolunmaya gerek yok, herhangi bi oto teypci yapar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Üst konu olduğu iyi oldu , sağolasın, ellerin dert görmesin

Doğru diyosun, herhalde bunun için servise gidip yolunmaya gerek yok, herhangi bi oto teypci yapar...

tabi hocam sonuçta şirket arabası Allah muhafaza birşey olursa başınız yanar.En mantıklısı oto teypçisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

quote:

Üst konu olduğu iyi oldu , sağolasın, ellerin dert görmesin

tabi hocam sonuçta şirket arabası Allah muhafaza birşey olursa başınız yanar.En mantıklısı oto teypçisi

Yok yok bişey olmaz,şirket ortağıyım... Söküp takmakda bişey yok zatende, kod olayı kafamı kurcaladı...

• arabanın ve teybin marka/modeli ne? belki yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

arabanın ve teybin marka/modeli ne? belki yardımcı olabilirim..

Piştt naber üstad ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Piştt naber üstad ?

konuşmalarına dikkat et!! bana piştt diye hitap edemezsin.. şikayet ederim bak seni
  • quote:

quote:

quote:

Piştt naber üstad ?

konuşmalarına dikkat et!! bana piştt diye hitap edemezsin.. şikayet ederim bak seni

sevildiğini bil

• Noluyo yav,iki dakka kızılaya gittik geldik...
    Gene gidicem, bak haa yemeyin birbirinizi...
    Geldiğimde yine olmasın

Araç ford connect...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 9 Ocak 2007; 18:44:12 >
  • quote:

Noluyo yav,iki dakka kızılaya gittik geldik...
    Geldiğimde yine olmasın

Araç ford connect...

yok biz yemeyiz yaa birbirimizi kendisi çok sevdiğim bir kardeşimdir,arasıra kızdırırım onu..

neyse konuya dönelim,teyp 6000rds modelidir büyük ihtimal,eğer öyleyse teybin üstünde M ile başlayan 6 haneli bir kod olacaktır onu yazarsan buraya güvenlik kodunu verebilirim..teybin kodu var demişsin ama garanti olsun diye sağlamasını yapalım,kodu nasıl gireceğini de anlatırım..

• quote:

quote:

Noluyo yav,iki dakka kızılaya gittik geldik...
    Geldiğimde yine olmasın

Araç ford connect...

yok biz yemeyiz yaa birbirimizi kendisi çok sevdiğim bir kardeşimdir,arasıra kızdırırım onu..

neyse konuya dönelim,teyp 6000rds modelidir büyük ihtimal,eğer öyleyse teybin üstünde M ile başlayan 6 haneli bir kod olacaktır onu yazarsan buraya güvenlik kodunu verebilirim..teybin kodu var demişsin ama garanti olsun diye sağlamasını yapalım,kodu nasıl gireceğini de anlatırım..

Sağolasın, cd çalar henüz daha elime ulaşmadı, ulaşınca senle irtibat kurarım, bi arkadaş arabasından söküp getircek, boşa çıkınca ben alayım dedim. Teşekkür ederim.

• Tamam geldi, cd kodu yazılmış. Şimdi bunu nasıl takıcam?
  • VW grubunda şu şekilde:

Mesela kod 4235 ise: 4 kere 1e, 2 kere 2ye, 3 kere 3e, 5 kere 4e basıyorsunuz sonra da PROG'a basınca giriliyor.. Kullanma kılavuzunda da yazıyor sanırım..

Edit: Yanlış girsem de bişe olmamıştı, yalnız bir süre beklemek gerekiyor kodu yeniden girebilmek için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 10 Ocak 2007; 16:45:27 >
  • şimdi 4 haneli bir kod olacak,önce teybi açacaksın,6 nolu tuşa 15 sn kadar basılı tutacaksın,kodu girmen için bir ekran çıkacak,arkadaşın tarif ettiği şekilde 1-2-3-4 tuşlarını kullanarak kodu gireceksin,en son 5 e basacaksın ve teyp açılacak..
  • Kodum 1245 miş...

Dur bi anladımmı bakayım;
    1- Önce teybi açıyorum,
    2- 6 nolu tuşa 15 saniye kadar basıyorum,
    3- Kodu girmem için ekran çıkıyor,
    4- Bir kere bire,
    5- İki kere ikiye,
    6- Dört kere dörde,
    7- Beş kere beşe basıyorum
    8- En son 5 e basıyorum ve teyp açılıyor.

Doğrumu yazdım?...

Ama yukarda hasanyuceer arkadaş 5 rakamı için 5 kere dörde basıyorsunuz demiş. Bu kafamı karıştırdı şimdi... Acaba benmi yanlış anladım...
    Bu arada teybin modeli Ford TB-9123T imiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 10 Ocak 2007; 17:00:11 >
  • yok öyle değil,1 kere 1 e basacaksın,2 kere 2 ye,4 kere 3 e,5 kere 4 e basıyorsun..kod yanlışsa veya yanlış girersen bir süre korumaya alır kendini sonra tekrar denersin..
  • Tamam anladım,teşekkür ederim. Kodunu kontrol edelimmi,yanlış kod olabilirmi?
  • yalnız senin teyp farklıymış benim dediklerim M serisi için geçerliydi,o modelde daha farklı olabilir sen yine dene ama aynı da olabilir...
  • Çok teşekkür ediyorum, verdiğin bilgiler benim için bugün çok önemli, bi arabaya gidip deneyeyim bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.