Şimdi Ara

SIZDIRILAN YGS SINAV SORULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç yerde 2014 ygs sınav sorularının sızdırıldığını gördüm yani çalındı anlamında değil, yayınlanmayan sorular. Hatta cevaplarıyla birlikte verilmiş sorular. Şöyle bi bakayım dedim ne yaptım hesabında çünkü foruma göre yaptığım bütün sorular yanlıştı. Matematikte çok tartışılan hatta o sorunun cevabı hakkında konular açan kişilerin söylediği cevaplarla bi alakası yok. Nerdeyse her yazılan cevap yanlış. Mesela tarihte cevabın ''HALKÇILIK'' olduğu. ve coğrafya sorusunun ''MADENCILIK'' olduğu belli edilmiş. Matematikte ebob ekok sorsunun ''35'' olduğu, analitik geometri sorusunun cevabı 1,-1 olduğu falan. Yani burda yazılanlara pek itibar edip kendi moralininizi bozmayın. ''CEVABI KESİN...'' diye yazılan soruların alayının yanlış olduğunu bilin. Bu soruları twitterda matematikçi paylaşmış. Fotoğrafları koymak istedim ama ösym dava açmış, soruları paylaşanlarla ilgili suç duyurusu falan yapmış. Sadece bu kadarını yazma gereği duydum. Zaten sonuçlar yarın yada perşembe günü kesin olarak açıklanacak hepiniz neler yaptığınızı göreceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Encok tartisilan sorulardan toprak sorusuna baktinmi(laterit oldugunu biliyorumda belki bir ümit )

Bazı sayfalar çok net belli olmuyor telefonla çekmişler twitterda matematikçi bobmarley var mesela onu arat, o matematik sorularını paylaşmış. Sonra bi kaç daha hesap var onları ifşa etmek istemiyorum arkadaşlarım diye. Zaten bu mahkeme olayından sonra kaldırırlar büyük ihtimal. Çoğu forumda paylaşılmış sorular
  • Geometri sorusunun 1,-1 olmasi imkansiz nerden baktiysan guvenme oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş sallamış ya da gerçekse baktığı yer sallamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Geometri sorusunun 1,-1 olmasi imkansiz nerden baktiysan guvenme oraya

twitterda matematikçi bobmarley var ordan bakabilirsin. Emin ol baktıktan sonra ne demek istediğimi anlıcaksın
  • Bir an gülesim geldi. o vektör sorusunu nasıl yanlış yaptım (1,-1)diye kendimle cebelleşiyorum sınavdan beri en kek soruyu yanlış yapan biri olarak iyi dalga konusu olmuştum hala yanlış olduğunu bilsem bile bir an doğru olduğunu düşündüm o an geçeceğim hunharca dalgayı ama malesef evet kabul ediyorum yanlış yaptım işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troth -- 25 Mart 2014; 20:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Ya arkadaş sallamış ya da gerçekse baktığı yer sallamış.

quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Ya arkadaş sallamış ya da gerçekse baktığı yer sallamış.

matematikçi bobmarley'e bak arkadaşım twitterdan sallıcak lüksüm yok. Sizin yaptığınız sorular illaki doğru olacak diye bi kavram yok. Benim yaptıklarımda yanlış bende 1,-1 yapmamıştım ama işte gerçek o kabullenmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyle bi kisi yokki aradım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymucty -- 31 Mart 2014; 14:40:10 >
  • Asparagas bunlar...
  • Ozelden lınk atabılır mısın tarıh sorularını ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

Ozelden lınk atabılır mısın tarıh sorularını ?

Bi tarihe bak tarihe

• arkadaslar sosyal varsa atar misiniz

• Ebob sorusu zaten 35
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.