Şimdi Ara

Sizdede Oldumu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw dün akşam hemen hemen bütün ulusal kanallarda donmalar oldu...sizdede oldumu aynı şey...

• sende sadece donma olmuş, bende bir ara bazı kanallar komple gitti. çok şiddetli rüzgar ve yağmur vardı ondandı herhalde. sabah düzelmişti baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goz\YasıM

Yaw dün akşam hemen hemen bütün ulusal kanallarda donmalar oldu...sizdede oldumu aynı şey...

rüzgar ve yağmur oldumu yapar normal yani
  • Bunda şaşıracak birşey yok ama çanak iyi ayarlıysa birşey olmaz. Ben gayet güzel izledim.
  • hay yasayin, ben de ciazda bi sorun mu var diye, aklimdan gecirmistim.
    demek ruzgardan...
  • WPL bazıları bi süre gitti bazılarıda dediğim gibi dondu...Akşamın bi saati balkona çıkıp çanak sildim..Gören olduysa reklam olduk walla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian -- 5 Temmuz 2005, 13:09:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goz\YasıM

Yaw dün akşam hemen hemen bütün ulusal kanallarda donmalar oldu...sizdede oldumu aynı şey...

yoo hiç bi problem yoktu bende...! vay be goldmaster ımı eve gidince alnından öpim bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lag var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkdaslar ne bıcı yagmur yagdı sel goturdu her yeri tabiiki olur donmalar sişnyalin dusuklugundenileri gelir mesela hotbird de yapmaz kolay kolay ama turksat normaldir
  • Yaa bezen bozuk cd den cıkan kesintiler gibi oluyor ?? bunun sebebidemi rüzgar ??
  • oldu evet ....

rüzgar herşeyi etkiliyor yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Yaa bezen bozuk cd den cıkan kesintiler gibi oluyor ?? bunun sebebidemi rüzgar ??

Evet anten dönüyor demektir. Sallanınca onu yapar. Uyduyu bir güzel sabitlersen olmaz.
  • mevlüth haklı valla...

iyi sabitlemek gerek bu uyduları yoksa alıp başini gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Yaa bezen bozuk cd den cıkan kesintiler gibi oluyor ?? bunun sebebidemi rüzgar ??

Evet anten dönüyor demektir. Sallanınca onu yapar. Uyduyu bir güzel sabitlersen olmaz.

eywallah bende uydudan sanırdım demekki sabitlemek lazım yaa oda çok ince ayar yine uyducu yolu gözüktü bana

• evet hadeş sen bi uyducuya görün ihmal etme..

ben bişi olunca hemen arıyorum servisi..
  • quote:

quote:

quote:

eywallah bende uydudan sanırdım demekki sabitlemek lazım yaa oda çok ince ayar yine uyducu yolu gözüktü bana

Uyduculuk işi yok. Çok ufak bir oynama, hatta LNB'yi sağa sola çevirmek bile yetiyor bazen.

• hım

demek LNB de bitiyor olay....
  • lnbyi 5 milim sağa 5 milim sola deneyerek uygun sonuç alınabilir. ancak özellikle yüksek çaplı çanakların ve dahada özellikle motorların çok sağlam zemine çok saplam şekilde oturtulması gerekir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uyduculuk işi yok. Çok ufak bir oynama, hatta LNB'yi sağa sola çevirmek bile yetiyor bazen.

hımss deneyeyim öyleyse

• bendede bi ara cine-5 i bulmuyodu kanal aramalarında..lnb yi biraz sağa sola oynattım sonra buldu...
  • yagmur yagmasındandır kardes. sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama istanbulda 2 gundur yagmur yagıyor (aralıklarla) :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.