Şimdi Ara

Sizde de bu sorun var mı ? Arnica bora 4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1-2 ay önce almış olduğumuz arnica bora 4000 süpürgemizden şikayetçiyim.

Bu sulu süpürgenin kutusundan koku çıktı bunu suya katıp kullanmamız tavsiye ediliyor. 2-3 veya 3-5 damla katıyoruz ancak bazen unutabiliyoruz katmayı.

Şikayetim ise şuanda süpürge çalışınca evin her yanını lağım kokusundan iğrenç bir koku kaplıyor. Geçenlerde çorap kokusu gibiydi şimdi lağıma döndü. Bugün yere saksının toprağı döküldü evde kimse yoktu çektireyim dedim yemin ederim istifal ediyordum kokudan.

Böylesine iğrenç koku yok lağıma girsem daha iyi süpürge iyice aştı kendini. Arkasında çıkabilen için kartondan tırtıklı filtre gibi bir şey var hele onu çıkarıp kokladığımda bayılacak gibi oluyorum.

Hadi filtre kokuyor diyelim filtreyi çıkarıp oradaki deliği kokluyorum orası da kokuyor yani süpürgenin için bildiğiniz leş kokuyor.

Bu filtreyi nasıl temizleyebiliriz ? Koku yerine parfüm sıksak onun kokusu süpürgeyi temizler mi bozar mı ?

• Forum sakinleri ?
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Sulu süpürgeleri kullandıktan sonra bekletmeden içini hemen temizlemek ve su haznesi kurumadan cihazı monte etmemek gerekiyor yoksa koku yapabilir. Parfümü sadece evin içine hoş koku vermes için cihazla birlikte veriyorlar, her zaman koymak zorunda değilsiniz, ayrıca çok koyunca da köpük yapıyor.

Arkadaki filtre karton değil hepa filtredir, koku filtreye de sinmiş olabilir duru suyla iyice yıkayın ve 24 saat kurumaya bırakın, mümkünse balkona koyun yalnız güneş görmesin zarar görebilir. Ben de Arnica'nın başka model su filtreli süpürgesini kullanıyorum 1-2 defa koku sorunu yaşadım o da hazne içindeki yönlendirici boruda pislik birikmesinden kaynaklıydı, siz de hazne içi elemanları kontrol edin.
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için tesekkur ederim. Anneme diyorum ama dinletemiyorum. Evde temizlik yapiyor bunu doksene diyorum 2 saat donra sürati supurecem diyor. Bazen 2 saat bekliyor bazense supurmeyi unutup sabaha kadar bekliyor. Yanlisikla peçete çekmişti bakarken bakarken sistemini caktim ve tikanacak yeri gördüm suya giren iki yeşil borunun agzi yada tepesindeki yer oluyor. Ancak oradan değilde dpiligin içinde beklemesinden kaynaklanıyor demek. Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka ama mutlaka her kullanımdan sonra su haznesi içindeki bütün parçaları söküp, yıkayıp kurutmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.