Şimdi Ara

Sizde benim gibi sürekli araç değiştirme dürtünüz yüksek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tüketime yönelik kapsamlı bir hizmet, mal ve deneyimler silsilesinin varlığının yanı sıra sürekli olarak yeni ihtiyaçların yaratılması tüketim kültürünün temel özelliklerinden biridir. Diğer taraftan, yeni ihtiyaçlar yaratılarak satın alma hevesinin canlı tutulması olgusu,
    gerçekte üretilen malların etkin bir şekilde elden çıkarılmasına hizmet etmektedir. Bu nedenledir ki, ihtiyaçlar ve mallar, özneler ve nesneler arasındaki ilişkiler, bireyin kendisini gerçekleştirme diyalektiğinin bir parçası değil, kapitalizmin istikrarının sağlanmasının
    bir aracı haline gelmiştir.

    Kaynak:http://dergipark.gov.tr/download/article-file/49816




  • Bence bunu bir anormallik olarak değil de bir hobi olarak görün. Arabaları motorlarıyla yürüyen aksamlarıyla, şanzımanlarıyla tanımaya çalışın. Böylece kendinizi bir şekilde geliştirmiş olursunuz. Danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.
  • Aynısı bendede var 15 yaşımdan beri hayalini kurduğum beyaz renk cam tavanlı sanruflu bir arabaydı ve Elhamdulillah yıl başında almak nasip oldu. Yaşım da 30 bu arada. Aldığım andan itibaren ulan şunu mu alsaydım, bunu mu alsaydım vesveseleri başladı. Hala daha yollarda giderken, pc de otururken kendimi arabaları incelerken buluyorum. Durduramıyorum bu dürtüyü. Satıp şunu mu alsam, onun bagajı daha büyük öbürünün şurası daha bilmem ne falan.. Yani aldın arabanı otur aşağı keyfini çıkar durumu yok.
    Tamamen vesvese,evham bütün bunlar.
  • Ben araba aldığım gün bile ilanlara bakıyorum.Sahibindende bazı akşamlar kendimi kaybediyorum.5-6 tane ilan'a ayı anda baktığım oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün bir arkadaşımın arkadaşı aracıma bindi, tesadüf eseri. Aracı beğendi satar mısın dedi? Hiç aklımda yokken sırf ederini öğrenmek için usulca "olabilir, ama 27'den aşağı vermem dedim". Sonrasını biliyorsunuz, aracı sattım, gittim yeni kasa i20 aldım. Durduk yere 48 ay vadeli kredi kaçtı.
  • Araba almak ve satmak zor geliyor bana.
    Bu yüzden aracımdan memnun isem yıllarca kullanıyorum.

    Şimdiki aracımı da 2014 başında sıfır km almıştım, şimdi 85.000 km'ye geldi. 5-6 ay sonra değiştirmeyi planlıyorum.

    Bu arada internetten bende araç ilanlarına devamlı bakarım, niye bakıyorsam :))
  • 2014 Eylül' den bugüne kadar dört araba değiştirdim, bir yıl kullanmamışım bir tanesini.

    Burada yapılan yorumlara katılmıyorum, önemli denilecek seviyede işim var, geniş arkadaş çevrem var, çok bayıldığım ailem var (iki tane minik çocuk), tuttuğum takım var, içki içerim, doğayı severim, bu sadece hobi, yeni keşifler, farklı araçları kullanma hevesi.

    Yok işsizlikmiş, asosyallikmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürwilly -- 4 Ağustos 2017; 15:37:16 >
  • Öğretmen hastalığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumar gibi bişey. Mutlaka zarar olacak arada faydası olacak hissiyatı var ama bırakmak zordur. Başka meşguliyet gerektirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.