Şimdi Ara

Sizde Bağımlılık Yapan Konsol Oyunları Neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bloodborne ve Witcher 3. ozellikle Bloodborne'daki bosslar ruyalarima giriyordu gece kalkip kesip yatiyordum
  • Red Dead Redemption Online Keşke ps4' e de yeni nesil çıksa :)
  • Bloodborne.
  • Last of us factions.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deliler gibi Dark Souls ve Red Dead Redemption oynardım.Şimdilerdeyse Dragon Age Inguisition'dan başka birşey oynamıyorum.Shadow Fall ve benzeri Playstation Exclusivelerini de(Bloodborne hariç) beğenmedim.Allahtan Witcher 3, Mgs V geldi ve daha Fallout 4 ve Uncharted 4 gelicek de güzel vakit geçireceğiz.
  • the last of us bf3 şuanda fifa16 ya sardım turnuvalara katılmayı düşünüyorum ama ps3 e turnuva yapan yer yok .
  • Mgs 5 bloodborne witcher 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Halo,forza,gears of war bu oyunlar kesinlikle bağımlılık yapacak kadar kaliteli oyunlardır.Hemde halo,geow hem single,hemde multiplayerı kaliteli oyunlardır.Özellikle halo,geow online oynasanız oyunun başından kalkamazsınız diye tahmin ediyorum.

Halo,forza,gears ayrica halo,forza,gears yani sira halo,forza,gears bu arada halo,forza,gears

• The witcher 3 acayip sarmıştı neyse ki birakabildim simdi fallout 4 ile starwars i bekliyorum

• Metal Gear'in her basina oturdugumda saatler dakika gibi geciyor.
    Uyumak, ise gelmek, disari cikmak istemiyorum. Asosyal yapti bu oyun beni.
    Bitmesine az kaldi umarim normal hayata donerim.
  • the witcher 3 ve uncharted
  • the witcher 3 fena sardı. Oyunda deli gibi yan görev var. Ana hikaye zaten oldukça iyi ve merak uyandırıcı. Karakteri geliştirecem, hazine bulacam, quest tamamlayacam, ana hikaye falan derken zaman deli gibi geçiyor anlamıyorum valla
  • Sniper elite 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.