şuan Kocaeli iktisat 1.sınıf öğrencisiyim sizce bu yıl tekrar sınava girip şansımı denemeli miyim ?
neden böyle bir şey düşündün? bölümden mi memnun değilsin şehirden mi yoksa başka sebepler mi? o kadar genel sormuşsun ki nasıl tavsiye vereceğimi bilemedim...
O nasıl bir soru şimdi anlamadım.Yanı çok yalın olmuş bir defa hazırlanmalıyım derken eğer bölümü sevmiyorsan hazırlan.Yanı hiç bir şey yazmamışsın bile , ben bölümden memnun değilim , istemeyerek gittim ,daha iyilerini yapacagıma inanıyorum ws. birşeyler yazsaydın belki yorum yapabilirdik.Bu durumda tek cevap kalıyor kendin bölümü sevmiyorsan başka bölümlere ilgi duyuyorsan en başından bırakıp tekrar hazırlan.Bunu en iyi kendin bilirsin bizler forum üyeleri değil.Çünkü bilgi vermemişsin...
İyi aksamlar.....
Bölümünden memnun değilsen hazırlan tabi de eğer hazırlık okumadıysan (yani okuldaki birinci senense) bu yıl okul puanın yarı yarıya düşecek. O yüzden önümüzdeki sene girmen daha mantıklı olur bence.
arkadaşlar ilk yılım hazırlığı geçtim (sınavla) bölüm iyi ancak koü ye ist den servisle gidip geliyorum istanbul olsaydı daha iyiydi diye düşünüyorum