Şimdi Ara

Sizce yanlışı nerede yapıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde öğrenciyim bu sene geldim. Sosyal bir insanım, arkadaş ortamında istenilen sayılan birisi olduğuma inanıyorum.Yani her arkadaşım nereye gitse davet eder.Orta halli bir ailenin çocuğuyum. Manevi olarak sürekli bir eksiklik hissediyorum. Uzun süredir bir ilişkim yok, aşırı bir özgüven eksikliği hissediyorum. Aşırı huzursuzum aylardır. Sizce psikolog ya da psikiyatri desteği almalı mıyım? Düşününce mutsuz olmak için hiç bir sebebim yok ama cidden çok huzursuzum. Bunun ruhsal gizli bir sebebi olabilir mi? Lütfen yardımcı olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spora baslayabilirsin mutluluk hormonu salgılıyor ayrıca ozgüveni yerine getiriyor, sen gibi bi arkadasım vardı güc bele spora baslattım adam yatıp kalkıp dua ediyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Spora baslayabilirsin mutluluk hormonu salgılıyor ayrıca ozgüveni yerine getiriyor, sen gibi bi arkadasım vardı güc bele spora baslattım adam yatıp kalkıp dua ediyor bana

Onu düşündüm. Fakat kalbimde ritim bozukluğu var ve öğrenciyim beslenmeme dikkat edebileceğimi hiç sanmıyorum.

• Düzenli çalışmak ve hobi.

Zamanı verimli geçirmemek mutsuzluğa sebep olur. Düzenli bir işte çalışınılabilir veya düzenli ders çalışılır. Planlı programlı yaşamak insana bir şeyler başarıyormuş hissi verir, bu da insanı mutlu eder.

Düzenli olarak bir hobiyi yapmak, bu en basitinden bisiklet sürmek de olabilir, keman çalmak da. Hobiler stres atmayı sağlar, stres attırmayan şey hobi değildir. İnsanı sinir hastası yapan moba oyunları oynamak hobi değildir mesela, daha çok mutsuzluk getirir.

Anlaşılabileceği gibi düzenli yaşamak. Karanlık ve sessiz bir ortamda düzenli gece uykusu (12-7 gibi), düzenli dengeli beslenmek, bunlar insan doğasına daha uygun olduğu için mutsuzluğu azaltır.

Gibi.
  • Deneyebilcek her şeyi denemeye razıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede hata yapıyorum?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.