Bildirim
Sizce Xperia S mi yoksa Xperia Ion mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bütçe ne kadar daha iyi bir şeyler önerebiliriz -
Saol, bütçe iyi de ben bu iki telefon arasında karar verdim. Tekrar kafam karışmasın. -
2.el alacasın galiba .aynı cihazlar hemen hemen ben olsam ion alırım hafıza genişletmesi için -
Hayır sıfır almayı düşünüyorum. -
ıkısıde eskı nesıl teknolıyıe sahıp,ıkısınınde 0 nı bulman entresan,fakat f-p acısından cok vasat cıhazlar o butcede baska alternatıfler paranı daha ısabetlı harcamıs olman ve yazılım guncellegıı acısındanda mantıklı olacaktır. -
Arkadaşım telefoncu, bu telefonların da genel olarak üretimleri yavaşlatıldığı, ve hatta bazı yerlerde durdurulduğu için 700-750 lira civarı bir fiyata elimde olacaklar. -
Kimsenin fikri yok sanırım. -
İyide o fiyatlara ne telefonlar var Xperia S ve İon eski donanıma sahip ve güncelleme almaz 800 Liraya Sp al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia Sp üzerinde çok düşündüm ama konuştuğum kişilerin %90'ı çok sorunlu bir telefon olduğundan bahsetti. Gözüm korktu dolayısıyla. -
2 side 2 sene öncesinin gayet "pahalı"ve iyi cihazları sayılır. İşte bütün markalarda her sene model çıkarıp androidin felanca sürüm güncellemesi verneyerek milleti ne hale düşürdüklerinin göstergesidir. Bir telefona 1000 tl den fazla veren ve en az yílda bir değiştiren bir kişinin bu nedenle ekonomi dersi alması ve bir pskiyatri uzmanına görünmesinde fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 6 Haziran 2014; 20:53:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Unique1905
Xperia Sp üzerinde çok düşündüm ama konuştuğum kişilerin %90'ı çok sorunlu bir telefon olduğundan bahsetti. Gözüm korktu dolayısıyla.
xperia sp yüzde 90 nı sorunlu dedi öylemi ilginç -
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
Xperia Sp üzerinde çok düşündüm ama konuştuğum kişilerin %90'ı çok sorunlu bir telefon olduğundan bahsetti. Gözüm korktu dolayısıyla.
xperia sp yüzde 90 nı sorunlu dedi öylemi ilginç
Ben de şaşırdım. Örneğin gir forumdaki "Xperia Sp" konusuna, sürekli sorunlardan bahsediyorlar. -
xperia sp alabilirsin 600 lira bugünlük -
Ailemdeki herkes Avea olduğu için öyle bir şansım yok. -
quote:
Ailemdeki herkes Avea olduğu için öyle bir şansım yok.
hemen bi tane avea hat çıkar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
xperia sp yüzde 90 nı sorunlu dedi öylemi ilginç
Ben de şaşırdım. Örneğin gir forumdaki "Xperia Sp" konusuna, sürekli sorunlardan bahsediyorlar.
bende ilk defa senden duydum bu sorunları neyse herkezin fikri farklıdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X