Şimdi Ara

Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapar ilk konsollar acemice cikacagi icin gameboy tadi verir sonra yukseltirler kendi sahsi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

quote:

Orijinalden alıntı: potansiyelfark

quote:

Orijinalden alıntı: Dersmail53

Konuya Android yazmamın nedeni vestel yeni bir konsol yapsa , o konsola oyun yapan firmalar lazim o da zor, android dememin nedeni bu birde bir çok şey bedava

android oyun konsolu olmaz konsollarda bilgisayar gibi işletim sistemi olmaz donanıma daha yakın işletim sistemleri yazılır o yüzden söyledim. yamuluyorsam bilgisayar mühendislerini konuya davet ediyorum.

Basit bir sistemle daha iyi performans alinirda oyunun kasmamasi icin optimizasyon gerekli yoksa ps3 bile donanimi cok iyi olmamasina ragmen oyunlarda kasmiyor.

evet işte oyun firmaları donanımla hızlı ve verimli iletişim kurabilen sistemlere göre optimize edince önümüze düşük donanımla çok iş yapan aletler çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salak Adam kullanıcısına yanıt
    Android konsol olur mu diyen kardeşim oluyor

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/99lik-oyun-konsolu-Ouyanin-tum-detaylari.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

quote:

quote:

Konuya Android yazmamın nedeni vestel yeni bir konsol yapsa , o konsola oyun yapan firmalar lazim o da zor, android dememin nedeni bu birde bir çok şey bedava

android oyun konsolu olmaz konsollarda bilgisayar gibi işletim sistemi olmaz donanıma daha yakın işletim sistemleri yazılır o yüzden söyledim. yamuluyorsam bilgisayar mühendislerini konuya davet ediyorum.

Basit bir sistemle daha iyi performans alinirda oyunun kasmamasi icin optimizasyon gerekli yoksa ps3 bile donanimi cok iyi olmamasina ragmen oyunlarda kasmiyor.

evet işte oyun firmaları donanımla hızlı ve verimli iletişim kurabilen sistemlere göre optimize edince önümüze düşük donanımla çok iş yapan aletler çıkıyor

Ama kim tinlayacak ps vitaya bile dogru durust oyun cikarmiyorlar alet yatiyo kendine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.000.000 in 1 gibi bir konsol yapabilir böylece oyun firmaları ile anlaşması gerekmez. Adaptör biraz isinabilir o kadar.

• Kellerman kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bir çok firma android oyun konsolu üretiyor bir kısmı psp gibi diger kısmı ise normal NVIDIA bile üretiyor  Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yilanci -- 15 Ağustos 2013; 3:29:24 >

• Arkadaşlar ben Vestel öneri kısmında yazdım bir android oyun konsolu istiyoruz diye isterseniz sizde yazın

http://www.vestel.com.tr/tr-tr/destek/VestelDestekBizeYazin.aspx
  • quote:

Android konsol olur mu diyen kardeşim oluyor

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/99lik-oyun-konsolu-Ouyanin-tum-detaylari.htm

bu oyun konsolu olabilir ama küçükken Tetris oynadığımız aletlere de oyun konsolu deniyor senin de bizim de vestel den umduğumuz ps ve xbox gibi konsollar ki bu androidli alet telefonda oynadığımız oyunları televizyonda oynatmaktan öteye geçemez bence. sen de takdir edersin ki bu angry birds oynamak için tablet almak gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansiyelfark -- 15 Ağustos 2013; 3:35:21 >

• potansiyelfark kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi Android oyunlar fazla gelişmemiş ama eğer haberleri takip ettisen nvidia android işletim sitemine yeni bir çağ açicak çünkü bilgisayarda olan tablet te olucak
    donanım haberde okumuştum...
  • quote:

Dediğin gibi Android oyunlar fazla gelişmemiş ama eğer haberleri takip ettisen nvidia android işletim sitemine yeni bir çağ açicak çünkü bilgisayarda olan tablet te olucak
    donanım haberde okumuştum...

mesele ne android ne başka birşey firmalarımız kopyacılık yaparak sektördeki paradan pay almaya çalışmak yerine orijinal fikirlere ağırlık verse olay bitecek

• potansiyelfark kullanıcısına yanıt
    olabilir
  • Uzak dursun Zaten sadece beyaz eşyalar ile sürüyle müşterileri var. Gerek yok yani
  • quote:

arkadaşlar bir çok firma android oyun konsolu üretiyor bir kısmı psp gibi diger kısmı ise normal NVIDIA bile üretiyor  Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ? Sizce Vestel Android bir Oyun Konsolu Yapabilir mi ?

Android oluyorda cogu insanin akilli telefonu var almak istemezler mesela ben android telefonum var bunu almak istemem en azindan farkli birsey ararim kendi gorusum bu tabi belki insanlar farkli dusunuyorlar.

Birde acikcasi ben androidteki ve iostaki oyunlardan keyif almiyorum guzel oyunlar ancak kucuk ekranda zevki olmuyor. Bu bahsettiklerim gta modern combat gibi buyuk oyunlar daha cok kucuk oyunlardan zevk aliyorum angry birds, sleepy jack gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Vestelin Sitesinden Görüş Ve Öneri kısmına yazmıştım dün aradılar beni 13 gün sona , android tabanli bir oyun konsolu istediğimi filan söyledim , dediler ki programcılarımıza ve gerekli kişilere bildrilicektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.