Şimdi Ara

******Sizce TÜRKİYE'nin yeterince gelişememesinin sebebi nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğitimin düzensizliği, üretim yapmamak ve bunun sonucunda da ihracat yapamamak, kötü politikacılar, kötü yönetim

düzeltiyorum : Bu ülkenin gelişememesinin en büyük sebebi : İslam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penti -- 29 Mart 2008; 1:39:34 >

• Hristiyan olsaydık!!! gelişmiş olurduk diyorsun yani...Bir gün bindiğin uçak sallanmaya başlayacak ve motorları susacak ve ben merak ediyorum o an senin kafandan geçenleri....
    quote:

Orjinalden alıntı: Penti

eğitimin düzensizliği, üretim yapmamak ve bunun sonucunda da ihracat yapamamak, kötü politikacılar, kötü yönetim

Orjinalden alıntı: Penti

eğitimin düzensizliği, üretim yapmamak ve bunun sonucunda da ihracat yapamamak, kötü politikacılar, kötü yönetim

Sana sadece savaş teknolojisi olarak Osmanlı imparatorluğu hakkında söylenen bir sözü yazıyorum, Şayet islama bağlıyorsan bu olayı Osmanlı örneğine ses çıkaramazsın.

"Seleflerinin gayretleri sayesinde, Sultan Süleyman öyle bir orduyu emri altında bulunduruyordu ki, kuruluşu ve silahları bakımından bu ordu, dünyanın bütün diğer ordularından dört asır ilerideydi... Her Türk askeri, yalnız başına, seçkin bir Avrupa taburuna bedeldi." (Benoist Mechin)
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.