Şimdi Ara

Sizce Türkiye'nin En iyi Rap Sanatçısı Kim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Türkiye'nin En iyi Rap Sanatçısı Kim ?

(En Son Oy Tarihi: 3.3.2021)
Giriş
  • Takip etmeye başladığım seneden beri Türkçe Rap gerçekten çok gelişti. Eski rap müzikler ile şuankiler arasında gerçekten dağlar kadar fark var gibi hissediyorum fakat eski şarkıları dinlediğimde hala hoşuma giden çok fazla şarkı var. Şuan baktığımda eskiye göre daha çok rap yapan insan bulunmakta. Taraflı tarafsız hoşuma giden her şarkıyı da dinlemekteyim. Eskiden dinlerken 4 isim çok kişi tarafından biliniyordu(En azından benim çevremde öyleydi.). Sagopa Kajmer, Ceza, Fuat Ergin ve son olarakta 6 yıl sonra geri dönen Norm Ender. Bununla ilgili insanlar kimi daha çok seviyor kimi daha çok takip ediyor merak ediyorum. Yorumlarda lütfen fanboyluk yapmayalım. Birini seviyor isek veya sevmiyorsak saygı çerçevesi içinde eleştirelim. Birde bu listede Norm Ender'in ne işi var diyecek kişilere de söyliyim kendisini severek dinliyorum ve rap'in gelişme dönemi olarak düşündüğüm 2007 ve sonrasında gerçekten güzel şarkılar yaparak bu kültüre katkı sağladığını en az diğer 3 MC kadar katkısı olduğunu düşünüyorum o yüzden listeye ekledim.

Son olarak bu MC lerimizin son zamanlarda seslendirdikleri şarkıları koyuyorum;

Ceza - Suspus:

Norm Ender - Deli:

Sagopa Kajmer - 366.Gün:

Fuat Ergin - Kimdedir?:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleven12 -- 16 Şubat 2017; 0:25:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'nin En İyi Rap Sanatçısı

Türkçe rap sahnesi, son yıllarda önemli bir büyüme kaydetti ve Türkiye'nin en iyi rapçisini seçmek giderek zorlaşıyor. Ancak bazı sanatçılar, yetenekleri, başarıları ve sektöre etkileriyle öne çıkıyor.

Ceza: Türk Rap'in öncülerinden olan Ceza, akıcı anlatımı, güçlü sözleri ve yenilikçi tarzıyla öne çıkan bir isim. Kariyeri boyunca sayısız ödül kazandı ve Türk Rap'in en önemli figürlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Sagopa Kajmer: Sözleriyle derin düşünceleri yansıtan ve şiirsel bir yaklaşım sergileyen Sagopa Kajmer, Türk Rap'in en saygı duyulan isimlerinden biri. Albümleri, duygusal ve intro????tif temalarıyla kitlelere ulaşırken, sözleri keskin gözlem ve lirik ustalık içeriyor.

Ben Fero: Trap müziğiyle Türk Rap sahnesine damgasını vuran Ben Fero, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Enerjik sahne performansları ve sokak kültürünü yansıtan sözleriyle dikkat çeken Ben Fero, ülkenin en popüler rapçilerinden biri haline geldi.

Ezhel: Alternatif rap tarzıyla öne çıkan Ezhel, özgün sound'u ve toplumsal meselelere değinen sözleriyle kitlelerin ilgisini çekiyor. Müzikleri, melankolik melodiler ve güçlü anlatımlar içeriyor, bu da onu Türkiye'nin en çok konuşulan rapçilerinden biri yapıyor.

Gazapizm: Toplumsal eleştiriyi ve politik yorumları müziğine yansıtan Gazapizm, Türk Rap'in en önemli sosyal yorumcularından biri. Güçlü sözleri ve tavizsiz duruşu ile tanınan Gazapizm, ülkenin en etkili rapçilerinden biri olarak kabul ediliyor.

Bu sanatçıların yanı sıra, Türk Rap sahnesinde Fuat Ergin, Cartel, Khontkar ve Şehinşah gibi birçok yetenekli rapçi bulunuyor. Türkiye'nin en iyi rapçisi seçimi, kişisel tercihlere ve müzik zevklerine bağlı olsa da, bu sanatçılar sektördeki başarıları ve kitleler üzerindeki etkileriyle öne çıkıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up up
  • sago
  • Olum sagoya 366. Günü falan koysaydın naber nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    Biraz melanko kalmış diğer şarkılarla eş değer olsun diye naber koydum yanlış olmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleven12

Biraz melanko kalmış diğer şarkılarla eş değer olsun diye naber koydum yanlış olmasın :D

Sagonun tarzı o zaten. Bence 366. Gün ile değiştir ama sen bilirsin :D

Sonuçta cezanın suspusu da partide kopmalık değil

seni mi kırıcam dostum değiştirdim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk türk sizce kim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleven12

seni mi kırıcam dostum değiştirdim :D

Eyvallah. İsmini de editlemeyi unutma. Naberde kalmış sanki

:D onuda düzelttim git artık burdan
  • Ahahahhhhh mesajlara yarıldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam?

İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 16 Şubat 2017; 0:31:46 >
  • Allame

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hicbiri diye secenek koyar mısın
  • Piyanist Kedi kullanıcısına yanıt
    neden bro
  • Sagonun kits albümü en iyi albümdür

• Ceza kesinlikle

• Killa Hakan
  • fransızee F kullanıcısına yanıt
    allameyi bende seviyorum bro. bu neslim ilk alt versiyonu
  • >türkiye
    >rap

haha
  • sago bozdu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.