Şimdi Ara

Sizce Tüm Serverları Arasında Savaş olsa Bu sene Kim yener :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dupe ve gb çok oldugu bi server

ama play deresen ve herkez eşit guçde dersen daha guzel olur
  • Her sene yapılıyor.Bu sene Carnac East kazanabilir çok sağlam oldu
  • Geçen sene Ares almıştı, Girakon'a yamuk yaptı GM
  • Logos
  • eski serverleri yeniler devirmişti
  • Gerçekci olun Cypherin ilk 5 clanı girse sadece hiç bir server ayakta duramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cznokoxp

eski serverleri yeniler devirmişti

katılıyorum bi ares kalmıştı eski olarak o da yenildi bence cyhper diorm çünkü aşırı derecede +9 item war moradona gitseniz private server gibi artık +3 takılar falan ...
  • carnac west
    80 lwl adamları +1 shell setle dolasıyo (rebith de deil)
  • yzk + basamıyolar korkuuyolar ben girdim o servere başka ıp ile bi item yok orada +8 ler çok az
  • Tabiki bizim server ARES
  • Areste Factor GElse Duman Attırır KAldıki PErfect Choice WAr Onı geçtim Return Wolfls WAR Siz kendinizi ne zannediyorsunuz ki siz yokken biz bu serverlarda pk yapıyorduk faktorün mageleri girse ayakta duramassınız az video izleyin.
  • Öncelikle geçen sene ares kazanmıştı bunu belirteyim.

Serverler arası savaşa itemle girilmiyor. Private server gibi herkesde eşit item oluyor. Yani kazanmak playerliga bağlı. Ayrıca geçen sene son açılan server ( girakon ya da ronarktı sanırım ) finallere kalmıştı. Yani Cyhper vs.vs. serverlarda iteme bağlı playerlik var. Bu sene yapılırsa carnac veya ares alır diye düşünüyorum.

Ufak Not = Serverlar arası savaşta mage olmanızı tavsiye ederim. ,

McHatred = ReturnWOLFS çok mu sağlam sanıyorsun? Areste oynadım ( BuRZuMtReX ) beterr de o itemler olmasa puff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 22 Ağustos 2008; 11:31:49 >
  • Akara alır çoğu iyi player akaraya geçmişti.Bence akara alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McHatreD

Areste Factor GElse Duman Attırır KAldıki PErfect Choice WAr Onı geçtim Return Wolfls WAR Siz kendinizi ne zannediyorsunuz ki siz yokken biz bu serverlarda pk yapıyorduk faktorün mageleri girse ayakta duramassınız az video izleyin.

sizli bizli konusmaya niye gırıon ki senle polemige gırıyosn ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: McHatreD

Areste Factor GElse Duman Attırır KAldıki PErfect Choice WAr Onı geçtim Return Wolfls WAR Siz kendinizi ne zannediyorsunuz ki siz yokken biz bu serverlarda pk yapıyorduk faktorün mageleri girse ayakta duramassınız az video izleyin.

hmm oké...
  • itemler eşit verilmesse Cyper alır Ares felan hikaye
    ama eşit şartlar sunulursa o belli olmaz

cyper 'ın heaven ve alt clanı belki bir servera bedeldir diye düşünüyorum
  • iyi oynayan kazanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Geçen sene Ares almıştı, Girakon'a yamuk yaptı GM

Hatırlarsan O savasta Girakon Catapult Bug Yapmıstı. Oyuzden Savas Arese Verildi.
    durmadan catapult ol sil Sonra gel keeper ı kes Hemde Gmin gozu onunde.
    Ben Herzaman Dies-Ares Arasında Kalirim 2side Mukkemmel Playerler ile Donatılı.
  • ben girakondaydım geçen sene finalemi ne kaldıydık cok ta iyi hatırlamıyorum sanırım ares i yenmiştik ama gm müdahale edip ares e vermişti isyan etmiştik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.