Şimdi Ara

Sizce The Crew almali miyim? (PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Önceki konulari okudum fakat her geçen gün yenilik geliyor. Güncel olarak bu soruyu sormak istedim. Istedigim tarz The Crew, fazla grafik takintim da yok fakat kontroller kötü diyorlar. Bir de araba çarpismalari bence gerçekçi degil. Bana göre bir eksi yani daha internet gerektiriyor olmasi. Yani internet gitse ben The Crew oynayamayacagim. Geriye 2 seçenek var Driveclub ve Projetc Cars. Her ikisi de pist yarisy fakat pist yarislarini da pek sevmiyorum. Dedigim gibi The Crew istedigim bir tür oyun, aksiyon yaris gibi. Haritasi da büyük fakat olumsuz yorum çok. Oynayan birileri varsa öneri bekliyorum. Hayirli günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 7 Ocak 2015; 21:11:38 >

• bende merakla bekliyorum
  • Yarış oyunlarını çok seven birisi olarak oyundan nefret ettim.Oyunda birşey eksik ama ne eksik bilmiyorum.Zevkli değil tat vermiyor.
  • Ubisoft'un alışılagelmiş fiyaskolarından biri. Oyuncuya vaadettiği deneyimi kesinlikle vermiyor. Almanıza değmez bana kalırsa. Driveclub öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baytar. kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için tesekkürler hocam. Baskalarindan oneri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory Spurs

Ubisoft'un alışılagelmiş fiyaskolarından biri. Oyuncuya vaadettiği deneyimi kesinlikle vermiyor. Almanıza değmez bana kalırsa. Driveclub öneririm

Hocam problem su ki pist yarislarini sevmiyorum. PS4' e de adam akilli sehir yarisi cikacak gibi degil. Tesekkürler...
  • Eger oynayacak arkadaslarin varsa al cete kurarsiniz zevkli olur. Tek basina sikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Eger oynayacak arkadaslarin varsa al cete kurarsiniz zevkli olur. Tek basina sikar
    quote:

Orijinalden alinti: Dr. Donanim

Eger oynayacak arkadaslarin varsa al cete kurarsiniz zevkli olur. Tek basina sikar

Tek basimayim maalesef. The Crew PS4 kullanicilari olarak konu var mi acaba? Ben göremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

quote:

Orijinalden alinti: Dr. Donanim

Tek basimayim maalesef. The Crew PS4 kullanicilari olarak konu var mi acaba? Ben göremedim de.

Olmasi lazim. Google da aratin bi

• oyundaki en büyük eksilik HİS... çok hissiz duygusuz bir oyun. yani sen oyun dünyasının gelmiş geçmiş en büyük haritasını ya. bi ucundan bi ucuna gitmesi 30dk süren harita yap ama oynanış kocaman bir balon. Arkadaşın bahsettiği ne oldugunu bilemediği eksiklik kesinlikle his.
  • Teşekkürler hocam. Daha önce konsollarda yarış oyunu oynamadım. Project Cars beklemeli miyim sizce? Söylediğim gibi pist yarışı fakat hissiyat farklı. Ve ya Driveclub olabilir. Keşke Ubi The Crew' u iyi yapsaydı. Gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilirdi. Division' u da mahvetmesinde.
  • quote:

Teşekkürler hocam. Daha önce konsollarda yarış oyunu oynamadım. Project Cars beklemeli miyim sizce? Söylediğim gibi pist yarışı fakat hissiyat farklı. Ve ya Driveclub olabilir. Keşke Ubi The Crew' u iyi yapsaydı. Gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilirdi. Division' u da mahvetmesinde.

Pist yarislarini ve simulasyon tarzini bende hic sevmem o yuzden driveclub i tavsiye etmiyorum. Ps4 e Forzo Horizon tadinda bir oyun gelmesi lazim Grand Tourismo da bana gore degil. Project Cars ta pist yarisi diye biliyorum ?

• valla arkadaşlar pist yani daha doğru tabirle simulasyon oyunları size göre değilse malesef PS4 de NFS oynamaya mahkumsunuz. Gran Turismo gibi efsane bir seri resmen Playstation tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir oyun nasıl sevilmez. artık arcade yarışlardan kendiniz kurtarın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

valla arkadaşlar pist yani daha doğru tabirle simulasyon oyunları size göre değilse malesef PS4 de NFS oynamaya mahkumsunuz. Gran Turismo gibi efsane bir seri resmen Playstation tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir oyun nasıl sevilmez. artık arcade yarışlardan kendiniz kurtarın bence.

Hocam kendinizi arcade yarıştan kurtarın diyorsunuz da, pist yarışları çok klasik değil mi? Sürekli aynı yerlerde sürmek. Aynı hissiyatta bir ormanda çamur içinde yarış yapsak daha çok ilgi çekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Teşekkürler hocam. Daha önce konsollarda yarış oyunu oynamadım. Project Cars beklemeli miyim sizce? Söylediğim gibi pist yarışı fakat hissiyat farklı. Ve ya Driveclub olabilir. Keşke Ubi The Crew' u iyi yapsaydı. Gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilirdi. Division' u da mahvetmesinde.

Pist yarislarini ve simulasyon tarzini bende hic sevmem o yuzden driveclub i tavsiye etmiyorum. Ps4 e Forzo Horizon tadinda bir oyun gelmesi lazim Grand Tourismo da bana gore degil. Project Cars ta pist yarisi diye biliyorum ?

Evet The Crew hariç olan yarış oyunları pist. Forza' da bildiğim kadarıyla pist fakat onda ayrı bir hissiyat var. Sırf onun için XONE almayı düşünürdüm aslında. Biraz cahilken PS4 aldım.

• Niye nfs oynamaya mahkûm olalım ki anlamadım ? Arcade yarışlardan vazgeçin demek çok komik olmuş bence. Asıl simulasyon yarış nedir diye sorarlar insana. Eğer simuslasyondan zevk almak istiyorsan bir direksiyona sahip olman lazım direksiyon deyipte geçilmiyor thrustmaster t300rs alman lazım onun fiyatıda ps4 ile aynı. Elimizdeki 2 tane joystick ile çok gerçekçi Pistlerde yarisacagiz :D Arabanın gerçekliğini dibe vuracagiz 2 tane çubuk ile. Yapmayın etmeyin youtube girin bakalım forza horizon 2 ile driveclub videolarını kaç kişi izliyor. Driveclub kalas gibi arabalar, saçma sapan dümdüz heyecansız yarışlar ( bodoslama viraja dalan kazanıyor) safi grafik başka bi zevk yok. Yillardır playstation kullanırım ps3,psp, ps vita, ps4 ilk defa xbox oyunu beni kendi konsolumdan soguttu. Oyun zevklerini eleştirmekte bi mantık yoktur.

• Bu yılın en kötü oyunlarından biri ; grafikler xbox 360 üzerinden port edilmiş yeni nesil konsollara; araç sürüş dinamikleri atari salonlarından kalma; online bağlantı sorunları var araç hasar modelleri kötü ; sesler müzikler kötü ama sen bi aldene bence belki seversin
  • Crew sadece bir balon, emin ol GTAV'in online yarışları çok daha zevkli.
    Ancak hiçbir oyun başkasının yorumu ile değerlendirilmez o yüzden PS cafede falan oyna dene ben beğenmedim ama belki sen beğenirsin.

Simulasyon istiyorsan ondada drive clubtan başka seçenek yok şu anda, project cars hala bir bilinmezlik oyun çıkmadan yorum yapmak anlamsız olur.
  • Cevaplar için teşekkürler. Bir internet kafede deneyeceğim, ama dediğiniz kadar kötüyse ben dr sevmem büyük ihtimal.

• Playstationda deneyin hocam pcde berbat birşey bu ama ben betasını 2 kez oynadım arkadaşlar ile oynadığım için aşırı zevkşi ve güzel geldi birde Oyun bu ay Upgrade gelecek yavaş yavaş herşeyi yerine oturturlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.