Şimdi Ara

Sizce Spiritmaster mı yoksa Sorcerer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,oyuna tekrar başladığımda bu 2 sınıftan birini seçmek istiyorum,size hangisi güçlü diye sormuyorum ama hangisiyle daha çok eğlenirim oynarken? PvP'de olsun PvE'de olsun hangisi oyundan daha fazla zevk almamı sağlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 6 Eylül 2010; 3:35:45 >

• yani biz bilemeyiz fazla bunu senin zevkine kalmış mesela ben olsam ikisi arasında sorc u seçerdim. çok dmg vurcam diosan sorc oyna adamı süründüre süründüre öldürcem diosan sm oyna. 1vs1 de sm yi yatırabilecek tek karakter iyi bir ranger onun dışında yatmazsın. ama hava pvp de aynı şey geçerli değil adamı fearlardığın zaman alıp başını gidio peşinden koşcam die uğraşırsın yani genede bu soruya kimse sağlıklı cevap veremez sanırım. kimse senin zevkini bilemez. Ben karakterimden memnunun birdaha açsam gene ranger açarım misal

• 2 si de oynadım 2 de daha iyi ama lvl atlamak sm daha kolay 45-50 lvl elite rahat kesersin ama sm piyasası yok yarın char ı satmak istersen sorc kas Sm ben sıkıldım herşeyi pet yapıyor 30 lvl kadar kastım sorc hoiş killeri bana tek tek attı 50 lvl de
  • Selam,

İkisinde de kafandsa sürekli "1" olacak :)
    Karşı ırk seni keser hertürlü bence SM zevkli kimseye ihtiyacı yok kasmak için durdurma skilleri çok hızlı ve pet faktörü var.

Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

2 si de oynadım 2 de daha iyi ama lvl atlamak sm daha kolay 45-50 lvl elite rahat kesersin ama sm piyasası yok yarın char ı satmak istersen sorc kas Sm ben sıkıldım herşeyi pet yapıyor 30 lvl kadar kastım sorc hoiş killeri bana tek tek attı 50 lvl de

Aynı item şartlarında seni hiç bir sorc kesemez sen bir ranger sin kimlere bulaştında sana tek attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 6 Eylül 2010; 15:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

2 si de oynadım 2 de daha iyi ama lvl atlamak sm daha kolay 45-50 lvl elite rahat kesersin ama sm piyasası yok yarın char ı satmak istersen sorc kas Sm ben sıkıldım herşeyi pet yapıyor 30 lvl kadar kastım sorc hoiş killeri bana tek tek attı 50 lvl de

Aynı item şartlarında seni hiç bir sorc kesemez sen bir ranger sin kimlere bulaştında sana tek attı

valla bilmiom kanka hiç anlamadım sanırım dp skilini kullandı

• olabilir gs de proclamış olabilir. duelde kolay kolay dp atmaz sorclar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm.. Anlaşılan ben büyük ihtimalle Spiritmaster oynayacağım :) Teşekkürler cevaplar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 6 Eylül 2010; 21:01:19 >
  • Bir sorum daha var,Spiritmasterların peti,düşman uçarken ona saldıramıyormuş,doğru mu? Youtube'da bir video izlerken altında gördüm ''when you fight vs a spiritmaster always fly that his pet can't attack you'' yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 7 Eylül 2010; 1:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Bir sorum daha var,Spiritmasterların peti,düşman uçarken ona saldıramıyormuş,doğru mu? Youtube'da bir video izlerken altında gördüm ''when you fight vs a spiritmaster always fly that his pet can't attack you'' yazmış.

Uçabiliyor.
  • merhabalar, ben 2 karakterlede oynamış biri olarak sana düşüncelerimi şöyle aktarayım;

Spiritmaster; Havada pvp yaparken acayip zayıf bi karakter bence.adama fearı veriyosun adam ileri uçarken sadece kullanbildigin 2 dod skili var onlarda adamı feardan cıkarasaya kadar öldürmeye yetmiyor.. o yüzden havada biraz zayıf kalıyosun... Ama yerde çok rahat hertürlü classı alabilirsin diye düşünüyorum.Genede senın Playerlığına bağlı.

Sorcerer; Bence sorcerer oynaması bilinirse oyundaki gerçekten en eğlenceli ve sağlam DPS ' e sahip bir karakter.Havada pvp dede gayet başarılı.Tabi ranger kadar iyi olmasada Player 'ına göre değişebilir.Sorcerer yerdede bence çok çok iyi.Şuan ranger karakterim var ama oyuna birdaha başlıcak olsam Sorcerer kasarım.Gerek yüksek DPS e sahip olması gerek sleepleri.

Benim bilgilerim bunlar sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKY2STYLE -- 7 Eylül 2010; 8:30:28 >
  • petin adama vurması çok önemli değilki zaten adama petle kaç vurcaksınki 100 mü 50 mi :D senin adamı öldüren dot skillerin adamı fearlayıp dotluyorsun zaten onuda havada yapamazsın anca yerde adam köşeye sıkışır dotları attıkça atarsın havada adam alıp başını gider SKY2STYLE arkadaşımız gayet güzel anlatmış aslında yani şimdi 2.0 da yer pvp si geliyor bayağı avantajlı olabilirsin. ama bir ranger class a sahip olan biri olarak havada ranger i tek geçerim tek antim glad ve temdir. glad i havada rahat keserim templede işim olamz uğraşmam yakalayamaz zaten beni hehe
  • Herkes petin önemsiz oldugundan bahsetmiş ama pet SM ile bir bütün oluyor.. kullanmasını bilene.. bütün petlerin pvpde farklı özellikleri var ve en büyük örnek wind spirit.. 50 dmg vursa bile stunladıgı için cast bozuyor.. bi healera veya chanter a karşı falan bu çok önemli bi faktör. fear atıncada gidiyor demiş herkes havada slow atınca hiç biryere gidemiyor adam :D vede oldukca fazla dot skilli var.. buff silmesi vsvs bir çok faktör.. at dotlarını adama yak sigaranı ölmesini bekle adamın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Putaza

Herkes petin önemsiz oldugundan bahsetmiş ama pet SM ile bir bütün oluyor.. kullanmasını bilene.. bütün petlerin pvpde farklı özellikleri var ve en büyük örnek wind spirit.. 50 dmg vursa bile stunladıgı için cast bozuyor.. bi healera veya chanter a karşı falan bu çok önemli bi faktör. fear atıncada gidiyor demiş herkes havada slow atınca hiç biryere gidemiyor adam :D vede oldukca fazla dot skilli var.. buff silmesi vsvs bir çok faktör.. at dotlarını adama yak sigaranı ölmesini bekle adamın :)

karakter seçimleri dediğim gibi zevklerle alakalı. bu oyunda her karakterin bir antisi var bu biraz üzücü bu şekilde olması yerine her karakterin her karaketere üstünlük sağlayabilecek şekilde ayarlanmış olsa çok daha güzel olabilirdi oyun. bir gladiatorun aynı item şartlarında bir sorc u kesmesi imkansız örneğin veya bir bir asas in glad i kesmesinin imkansız olması gibi. bence pvp nin sonucu class üstünlüğü ile değil player kabiliyeti ile sonuçlansa daha harika olurdu. bu oyunda bir class açarken bazı sonuçlara katlanarak açmak zorunda kalıyorsun.

• vide itemler lazım item yoksa hiç bir şeysin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.