Şimdi Ara

sizce ps2 almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım var ama ps2 de almak istiyorum acaba almalı mıyım çok sorun çıkartırmı gerek var mı sizce?
    teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps2'yi alma ne yapacaksın ps2yi hocam
  • Eğer bütçeniz uygun ise PS2 yerine PS3 almanızı tavsiye ederim. PS2 günümüz koşullarında epey geri bir sistem sayılır.
  • En fazla 450tl bütçem var acaba almalı mıyım çünkü ps sistemini oyunlarını hiç bilmiyorum

• Yaş kaç

• Bütçeniz aslında PS3 için yeterli hatta forumun ikinci el kısmından da ikinci el temiz konsollar araştırabilirsiniz. Oyunlar genellikle tüm platformlar için çıkar, oyunlarla az çok ilgileniyorsanız adlarını duyduğunuz oyunlar olacaktır. Ayrıca PS3'ün kendine özel oyunları var onları duymamış olabilirsiniz o listeye de arama motorlarında ulaşıp videolarını seyredebilirsiniz.

Ama şahsi fikrim kesinlikle şu aşama da PS2 almak gibi bir hata yapmayın. PS3'e yönelin.

Oyunlara ve oynanışa alışmak hususunda şüpheniz var ise, tamamen bireysel beceridir bu konu ve zamanla alışılıyor gamepad ile oyun oynamaya.

@berkeers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 1 Kasım 2013; 21:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Yaş kaç

19 yaşındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: sony_vaio_fz31e

Bütçeniz aslında PS3 için yeterli hatta forumun ikinci el kısmından da ikinci el temiz konsollar araştırabilirsiniz. Oyunlar genellikle tüm platformlar için çıkar, oyunlarla az çok ilgileniyorsanız adlarını duyduğunuz oyunlar olacaktır. Ayrıca PS3'ün kendine özel oyunları var onları duymamış olabilirsiniz o listeye de arama motorlarında ulaşıp videolarını seyredebilirsiniz.

Ama şahsi fikrim kesinlikle şu aşama da PS2 almak gibi bir hata yapmayın. PS3'e yönelin.

Oyunlara ve oynanışa alışmak hususunda şüpheniz var ise, tamamen bireysel beceridir bu konu ve zamanla alışılıyor gamepad ile oyun oynamaya.

@berkeers

Teşekkürler
    acaba ps3 leri kırdırmak sorun yaratır mı.hani benim her oyunu alıcak bütçem yok.

• Kırdırırsanız online oyunlardan kopmuş olursunuz. Makineyi sadece bireysel olarak kendi başınıza oyun oynamak amacıyla kullanmış olursunuz. Kırdırma işlemi ayrıca aldığınız makinenin versiyonuna göre değişiyor. Şuanda piyasada bulunan super slim makineler kırılmıyor diye biliyorum. (Yanlışsam düzeltilmesini rica ederim)

Bunun yerine oyunları ortak olarak alabilirsin yada yeni aldığın için zaten ps3'ü oynamadığın bir sürü eski oyun vardır. Onları makul fiyatlara ikinci el olarak yada PSN hesabı şeklinde edinebilirsin. Kafanda fiyat konusunda fikir oluşması için ikinci el bölümüne göz atmanı tavsiye ederim.
  • gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony_vaio_fz31e

Kırdırırsanız online oyunlardan kopmuş olursunuz. Makineyi sadece bireysel olarak kendi başınıza oyun oynamak amacıyla kullanmış olursunuz. Kırdırma işlemi ayrıca aldığınız makinenin versiyonuna göre değişiyor. Şuanda piyasada bulunan super slim makineler kırılmıyor diye biliyorum. (Yanlışsam düzeltilmesini rica ederim)

Bunun yerine oyunları ortak olarak alabilirsin yada yeni aldığın için zaten ps3'ü oynamadığın bir sürü eski oyun vardır. Onları makul fiyatlara ikinci el olarak yada PSN hesabı şeklinde edinebilirsin. Kafanda fiyat konusunda fikir oluşması için ikinci el bölümüne göz atmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim.ilgilendiğin için sağol.bende ps3 slim kırılmıyo diye biliyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.