Şu sıralar arkadaş çevresi ve internette bayağı okuduğum duyduğuma göre Primeval bayağı iyi bir dizi gibi gözüküyor sizce başlayayımmı yoksa başka bir dizi önerirmisiniz
İzlediğim diziler : Dexter O.Z PB Lost SP HIMYM TBBT Fringe sakat geliyor bana önermeyin. Event bilyiorum saçmaladım FForward Spartacus Game Of Thrones Camelot Doctor Who izlemeyin sarışın çıktıktan sonra işler saçma sapan oldu FireFly Carnivale
Liste uzar gider özellikle şu bilim kurgu dizilerini zor izlemişimdir ama fantazi ağırlıklı olan dizilere bi sempatim var.
O ne lan
Breaking Bad / Chuck / Dexter / Friends / Fringe / House M.D. / Lost / Nip Tuck / OZ / Prison Break / Spartacus: Blood and Sand / Supernatural / Big Bang Theory / Lost Room / Prisoner / Vampire Diaries / FlashForward / Kyle XY / South Park / Rome / How I Met Your Mother / The Pacific / Band of Brothers / The IT Crowd / The Sopranos / Leverage / V / Blue Mountain State / True Blood / My Name Is Earl/ Black Books / Family Guy / Weeds / Persons Unkown / Human Target /The Walking Dead/ Terminator: The Sarah Connor Chronicles/Shameless/Testees/Raising Hope/It's Always Sunny in Philadelphia Maaşallah. Bu arada ekliyorum
Band Of Brothers IT crowd The sapranos It's Always Sunny in Philadelphia (3 4 bölüm) Family guy Leverage ( 10 - 15 bölüm cnbc de rasladığım kadarı ile ) House Nip/Tuck ( 20 - 25 bölüm içim kaldırmadı artık )