Şimdi Ara

Sizce para eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam benim 2006 focusum var ancak kendi uzerindeki teyp pek opsiyonlu degil mp3 falan calmiyor.Biraz arastirma yaptim aux kablosu takiliyormus fakat onunda sesi cok iyi olmuyormus.Cinde boyle bir teyp buldum mp3,gps,dvd,tv ve canbus da varmis.Sizce bu urun para eder mi? 270 +70 USD fiyat verdiler.Ayrica bu canbus olayi tam olarak calisir mi?


     Sizce para eder mi?



  • Bu tarz ürünlerin ne marka olduğu belli değil.
    Görüntü olarak konsola falan tam oluyorlar, tamamı Çin malı bildiğim kadarıyla.
    Ben şahsen isim yapmış markaları tercih ederim, üretimi Çin de olsa bile, sonuçta markanın bir geçmişi vardır yani.
  • Evet marka konusunda size hak veriyorum tabii ki her zaman daha iyidir.Ancak cok opsiyonlu bir urun olarak geldi bana ve fiyat bakimindanda cok cazip.Acaba forumda kullanan varmidir?
  • bende aldim butarz bi teyip cinden bence tek sorun ses cikisi onun disinda tum ozellikleri cok iyi ama ses cikisi cok kotu onuda amfi ile duzeltmeyi dusunuyorum.
  • Bu tip cihazlar ses kalitesi olarak orj teyp inizden kötü ses verir buna emin olun.Televizyon özelliği ise kendinden tv tunerli cihazlarda görüntü almak mücize işidir ve hareket halınde görüntü alamazsınız , sabit ve şehirde televizyonun antenden çektiği en iyi yere giderseniz görüntüyü net ve temiz alabilirsiniz.Bende necvox un skoda octavia için olan oem cihazını almıştım ancak ne ses kalitesi , ne tv özelliği , nede navigasyon özelliğinden yararlanabildim.Çünki navigasyonlarıda beş para etmiyor.Cambus özelliği aracın direksiyon kumandasıyla çalışmasına yarıyor.Ancak araçlardaki elektronik sistemler her sene ve gönderilen bölgelere göre farklılık gösterdığı için direksiyon kumanda özelliğini kullanmak biraz şans işi.İçindeki sistem eski dvd player lardaki gibi , menüye girildiğinde titreme yapıyor.Kısaca böyle cihazları tavsiye etmiyorum ki bunların bile kendi aralarında kalite farkı olanları var , mesela necvox dediğiniz zaman kaliteli diyorsunuz ancak hiçte öyle olmadığını bir pioneer double kullanınca anlıyorsunuz.Kaldiki resimdeki cihazın adı sanı bile belli değil.Ve cihaz yurtdışından gelecegi için kargosu size nerden baksanız 100 tl gibi bir rakama patlar en az.Birde gümrükte vergilendirilire 100-150 tl oraya verirsiniz.




  • Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.Vazgectim bunu almaktan.Fakat Ford oyle bi teyp koymus ki tmm ses kalitesi guzel ancak 2006 model bir arabada mp3 calmaz mi yani.Orjinal mp3 lu aliyim desem cok para istiyorlar.Markali bisey alsam bu seferde direksiyondaki kumanda calisir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametyilanci

    Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.Vazgectim bunu almaktan.Fakat Ford oyle bi teyp koymus ki tmm ses kalitesi guzel ancak 2006 model bir arabada mp3 calmaz mi yani.Orjinal mp3 lu aliyim desem cok para istiyorlar.Markali bisey alsam bu seferde direksiyondaki kumanda calisir mi acaba?



    Verdiğim bilgiler bu tür cihazların markalı olanları içindi zaten.Düşününki sizin verdiğiniz cihaz nasıldır kimbilir şeklinde konuştum =).Ancak pioneer , alpine tarzı bi cihaz alırsanız tavsiye ederim.Pioneer in cambusları ülkemizde bulunmuyor ama alpine ninkiler bazı sitelerde bulunmakta.
  • Ben Belcika da yasiyorum sanirim biraz arastirsam bulabilirim.Marka + fiyat olarak tavsiye edecebileceginiz bir model var mi? Tesekkurler
  • Fiyat olarak max ne kadara çıkabilirsiniz ve cihazdaki özelliklerin en önemlileri sizin için hangileri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.