Şimdi Ara

Sizce Optimizesi İyi Ve Kötü Olan Oyunlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi optımıze WİTCHER 3 en kötüsüde fallout4 benim görüşüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis 3 optimizasyon olarak sıkıntı çıkarmamıştı bana. Tabi görselliği aman aman etkilemeyen ultra ayarları fulleyin köşe yumuşatmayı fulleyince haliyle kasma oluyordu. Ancak yine de oyun motoru çok verimli bence. Crysis 3 ü 30 fps akıcı olarak oynayabiliyorsunuz, optimizasyon özürü olayı aslında kartı gereksiz yere zorlayan ek ayarlardan ibaret.

GTA 4 ise rezaletti, hala da öyle zaten. Ancak GTA 5 için aynısını söylemeyeceğim o da Crysis 3 ile aynı kaderi paylaşıyor.
  • Crysis kadar iyi optimizasyona sahip çok az oyun vardır. Son dönemde gta5 de fena değildi, hakkını yemeyelim. Eski konsollara çıktığı halde gpu konusunda 8800gt'nin üzerinde bir şey istiyorsa, o oyunun optimizasyona şüpheyle yaklaşın derim. Zamanında crysis'in sunduğu grafikleri şimdi sunmak için o zamankinden 2-3 kat güçlü sistemler isteniyor.
  • Witcher 2
  • Eskiden grafik hesabı cpu üzerindeydi sonra gpu ya yüklediler. Yapay zekayı, yön bulmayı ve nesneleri gpu tarafına taşıyabilirlerse sorun kalmaz.

Örnek:

https://www.youtube.com/watch?v=huvbQuQnlq8
  • Söylendi mi bilmiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi optimizeli oyunllardan biri bence Gta V'tir.Oyun , görselliğinden çok fazla ödün vermeden en düşük ekran kartlarında ,en düşük ayarlarda çalışabiliyor.i7 2600'ün içindeki entegre gpu ile en düşük ayarlarda 15fps ile oynanabiliyor mesela.Sistemde ekran kartı yokken bile bu oyundan mahrum kalmamak bence büyük lütuf.

İyi bi ekran kartınız varsa ultra ayarlarda zaten tadından yenmiyor.
  • Ryse son of rome da berbat. 860m ekran kartım var low da bile tutukluk yapıyor.
  • oyun tarihindeki en iiy optimize alien : isolation' dur. ortalama bir sistem ile bütün ayarları sonuna kadar fulleyip 60 fps'de oynayabildiğim tek oyundur. grafikleride o derece muhteşemdir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.