Şimdi Ara

Sizce okullarda cinsel eğitim dersleri verilmeli midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coni reyiz eğitiyor ayrıca kızlarsoruyor.com da da yararlı bilgiler var isteyen her türlü eğitiyor kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan IV. Hesap

Coni reyiz eğitiyor ayrıca kızlarsoruyor.com da da yararlı bilgiler var isteyen her türlü eğitiyor kendini

Coni resi pratik kısmını kızlar soruyor teorik kısmını öğretiyor ama artık bizim de sahalara inmemiz lazım george.
  • quote:

Coni reyiz eğitiyor ayrıca kızlarsoruyor.com da da yararlı bilgiler var isteyen her türlü eğitiyor kendini

Sen anlamasan bile erotik filmler senin beyninde inanılmaz tramvalar yaratır Avrupa boşuna yasaklamaya çalışmıyor son gücüyle bu tarz siteleri.Üvey annesinden öğretmenine tecavüzünden işkencesine ve en önemlisi ensest, cidden çok iğrenç insanın bunlardan hoşlanmasını sağlayan bir algı oluşturuyor.İnsan belli bir olgunluğa gelip devamlı bir cinsel yaşantıya sahip olunca bunu görebiliyor anca.Ben devletin erotik siteleri kapatmasındaki çabasını destekliyorum açıkçası.
  • Verilmeli diğer deliği düzüpte çocuğum olmuyor diyeni biliyorum

• tecavüze uğradıktan sonra ne yapılıyormuş hocam merak ettim, sürekli vurgulayıp durmuşsunuzda
  • Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crux Ansata

tecavüze uğradıktan sonra ne yapılıyormuş hocam merak ettim, sürekli vurgulayıp durmuşsunuzda

Tecavüz anındaki kıyafetlerinizi çok hassas bir biçimde çıkartıp(üzerindeki kıl tırnak sperm izlerinin hiç bir şekilde kaybolmaması gerekiyor) hastaneye gidip darp raporu alınması gerekiyor hastaneye gidene kadar kesinlikle yıkanmaması lazım, tecavüz günü doğum kontrol hapı alınıp polise elinizdeki raporlarla ve örneklerle soruşturma açılmalı.Ülkemizde genellikle kızlar bu gibi durumlarda ne yapacağını bilmediğinden ya da korkudan bir sürü yetim çocuk doğuyor ve tecavüzcüler bu ilgisizlikten destek alıp bu işe devam ediyorlar.Bu kesinlikle çok hassas bir konu bundan değindim.

• Verilmeli ama o seviyede degiliz bu gidisle de gelmemiz cok zor.

• neredeyse 12-13 yaşına kadar leyleklerin getirdigini düşünen gençlerimiz şok olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satanic Life

quote:

Sen anlamasan bile erotik filmler senin beyninde inanılmaz tramvalar yaratır Avrupa boşuna yasaklamaya çalışmıyor son gücüyle bu tarz siteleri.Üvey annesinden öğretmenine tecavüzünden işkencesine ve en önemlisi ensest, cidden çok iğrenç insanın bunlardan hoşlanmasını sağlayan bir algı oluşturuyor.İnsan belli bir olgunluğa gelip devamlı bir cinsel yaşantıya sahip olunca bunu görebiliyor anca.Ben devletin erotik siteleri kapatmasındaki çabasını destekliyorum açıkçası.

Valla satanist kardeş ben 31 çekmiyorum ha 4 haftadır çekmedim üstüne ruyalanmayinca bugün kötü oldum attım dışarı

• la fikirsiz tecavüzde hat safada diye kim dediyse yalan söylemiş.
  • İstediğin kadar ders ver.Bu ülkenin yeni neslinin (bazı istisnalar hariç) çoğu barzo.Anlamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    waddaf
     Sizce okullarda cinsel eğitim dersleri verilmeli midir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Din kültürü dersleri bu yöndeki açığı kapatıyor.

Hayırdır din kültüründe bir hanımefendinin tecavüze uğradığında nasıl davranması gerektiğini neler yapması gerektiğini anlatıyor da bizim mi haberimiz yok.Şu zihniyetten kurtulun artık sene 2014.Cinsel eğitim diyince aklınıza sadece şunun gelmesi de kişiliğinizi gösteriyor zaten.

Nick konu uyumu

• Classico C kullanıcısına yanıt
  • Bence verilmelidir çünkü brazzers'a yeni vidyo eklenmedi
  • ne kadar ahlak yoksunu bir ülke olduk çıktık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilmeli.
  • quote:

Bir çok ülkede yapılan bir uygulama, bizim gibi tecavüzün hat safhada olduğu cinselliği genelevlerden, erotik filmlerden öğrenen bir ülkede kesinlikle böyle bir dersin verilmesi gerektiğini düşünüyorum sizin fikirlerinizi de alalım

Edit:Şu evillol biraz laubali olmuş galiba ilk mesajımda az ciddi olun

Kesinlikle. Şu an 18-20 yaşlarında olan kimse cinselliğin gerçekte ne olduğunu bilmiyor. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan, bunların ciddiyetinden habersiz. Nasıl korunacağını bilmiyor.
    Ek olarak seks'e tabu olarak bakıyor. Kısacası her şeyden komple habersiz.

Bunun değişmesi gerek. Acilen.
    Okullarda verilecek cinsel eğitim de bunun en düzgün yolu.

• Verilmeli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.