Şimdi Ara

Sizce Okullar Ne Zaman Başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversitelere uzaktan eğitim sistemlerinizi güncel tutun ve geliştirin yazılarının geldiğini duydum. (Haber sitesi, twitter vs. değil direkt üniversite çalışanlarından.)
    Ne olur bilinmez ama bana 1. dönem uzaktan eğitim 2. dönem normal eğitim başlar gibi geliyor.

Daha önce de dedim şimdi de diyeyim; 1 dönem eğitim yapılmaması beni daha çok memnun eder gibi görünüyor.
    En azından üniyi kazanıp 1 dönem dinlenmek fena olmaz. Üni kazanıp mezun hayatı yaşamak var bi hayalimiz.
  • buna şimdiden karar vermek zor hocam bence. kim ne derse yalan olur gibi duruyor. eylül geldiğinde dünyadaki corona ve türkiyedeki corona durumuna bakılır ona göre karar verilir çünkü okulların açılması için vakaların tamamiyle kontrol altına alınması gerekiyor bence.
  • Üniversitelere uzaktan eğitim sistemlerinizi güncel tutun ve geliştirin yazılarının geldiğini duydum. (Haber sitesi, twitter vs. değil direkt üniversite çalışanlarından.)
    Ne olur bilinmez ama bana 1. dönem uzaktan eğitim 2. dönem normal eğitim başlar gibi geliyor.

Daha önce de dedim şimdi de diyeyim; 1 dönem eğitim yapılmaması beni daha çok memnun eder gibi görünüyor.
    En azından üniyi kazanıp 1 dönem dinlenmek fena olmaz. Üni kazanıp mezun hayatı yaşamak var bi hayalimiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonbaharda bütün doktorlar hatta bilim kurulu üyeleri bile ikinci dalga bekliyor. Aşı sene sonu çıkacak olsa, bize de ocak-şubat gibi gelir. Uzun lafın kısası bidahaki senenin ikinci dönemi başlar.

• Baslamasi zor gibi hocam ben acikcasi uniye gidebilecegimizi de dusunmuyorum online olarak girecegiz derslere galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Acisi cikar ama ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amfiler çok kalabalık başlanılmayabilir ya da saçma gelicek ama sabahçı öğleci olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitronyum -- 20 Haziran 2020; 12:41:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam nornalde üniversiteye yerleşip ordan hazırlanmayı düşünüyordum ama sizce mezuna bırakmak daha mı mantıklı duruyor?

• Yandın Güzel İnsan Y kullanıcısına yanıt
    Yani bu söylediğim sadece tahmin. Gerçekleşirse bir dönem uzak olmuş olursun sadece üniversitelerden. Hatta 3 ay gibi bir süre.
    Tabii ki de istediğiniz üniversiteyi kazanabiliyorsanız yazın geçin "daha iyisini kazanabilir miyim acaba" diye düşünüp bir daha uğraşmayın. Sonuçta her şekilde sınav stresi + mezun stresi aynı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 20 Haziran 2020; 12:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Üniversitelere uzaktan eğitim sistemlerinizi güncel tutun ve geliştirin yazılarının geldiğini duydum. (Haber sitesi, twitter vs. değil direkt üniversite çalışanlarından.)

Hocam gene de insan istiyor ya üniversite ortamına girip insanlarla etkileşime girmek, sosyalleşmek özellikle mezun senemde bunu çok daha iyi anladım.

• Mao tun kullanıcısına yanıt
    Şahsen 1 dönem gecikme beni çok üzmüyor.
    Zaten bu yıl wp grubu falan da kurarlar özel bir yıldayız. O şekil tanışırız.

Her şey iyi giderse 2. dönem üniv kampüsünde dewam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 20 Haziran 2020; 13:39:9 >
  • Hocam çok iyimsersiniz :) arkadaşlarım tercih yaptığına bin pişman oldular görüntülü ders ve sınavlardan hiç memnun değiller eğer böyle devam ederse tercih yapmamak en iyisi inşallah tercih dönemine kadar bir açıklama yapılır

• Öyle bir durum olsa bile ailem izim vermez muhtemelen.

• acilir eylulde. universitelerin acilmamasi demek fotokopi,yurt,cafe sektorlerinin batmasi demek

• gençlerimizin bu kadar süre üniversiteden ayrı kalmasına çok üzüldük eylülde ekimde açıyoruz müjde derlerse şaşırmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.