Şimdi Ara

SİZCE ÖDEDİĞİM TUTAR FAZLA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.5 senedir digitürk üyesiyim son 2.5 senedir ise bu plus özelliğine üyeyim ilk pluslara üye iken 88 ödüyordum şimdiki hale bakın. zamları direk yansıtıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: the gamers

4.5 senedir digitürk üyesiyim son 2.5 senedir ise bu plus özelliğine üyeyim ilk pluslara üye iken 88 ödüyordum şimdiki hale bakın. zamları direk yansıtıyorlar.

Ben erotik haric 59 tl oduyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla
    En azından plus kira bedeli alınmaması gerekir.
    Ben geçen ay digitürke fax çektim , pazarlık aşamasında 12 ay taahhüt vermek şartıyla plus kira bedelini iptal ettirdim.
  • t.dünya ve uydunet 41 tl dsmart fullhd 16.99 tld.turk erotik hariç 59 tl ve toplamda 3 ne 117 tl ödüyorum sizin tek d.türke denk
  • fazla gibi
  • Hocam ödediğin değerler paketlerin normal fiyatları ama sizin gibi bir üyeye en azından plus bedava verilmeliyd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman söylediğim gibi..sihirli kelime "iptal"..
    MH arayıp bu kelimeyi kullanın,fiyat yüksek ödeyemiyorum diyin..
    Ya hemen ya da iptal talebiniz alınır birkaç gün içinde size "hediyelerle" geri dönülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu kupon tutar mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4.5 senedir digitürk üyesiyim son 2.5 senedir ise bu plus özelliğine üyeyim ilk pluslara üye iken 88 ödüyordum şimdiki hale bakın. zamları direk yansıtıyorlar.

Bi kapatma blöfü çekmenizi öneririm, ilk talebi aldıktan sonra iptal için belgelerinizi gönderin ve daha sonraki aramalar için pazarlıklara hazır olun :)

• quote:

beterin beteri olan bir fatura ekleyecektim ama forumda sorun var galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 5 Mart 2013; 21:17:58 >
  • Blofe gerek yok. İndirim istiyorum arkadas diyin. Yapiyolar

• Digitürk, D-Smart yada TTNet ve diğerleri. hepsinde sistem aynıdır, GEÇİREBİLDİKLERİNE! arkadaş demiş iptal diye, çok doğru iptal dediğiniz anda hemen geri dönüş ve hediyeler. evde kullandığım 8 mb sınırsız 69 tl ödüyordum, taahhüt bitti, girdim internete baktım kampanyalara yeni üyelere kampanya 2 ay bedava bana yok, dedim kapatın. ertesi gün bir telefon 6 ay aynı paket 29 tl ye. bu işler böyle, uyanana kadar zaten geçiriyorlar.
  • ben şampiyonlar paketi kullaniyorum media markta satilan paketlerden 499 tl odedim bir yil boyunca baska fatura gelmiyo aylik 41.5 tl buna giris ve 2 keyif paketi dahil 16 tanede hd kanal var paketin içinde.en uygun kampanya bu paketler degerlendirin derim ben bosuna fazla para odemeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.