Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 1,5 sene önce çukurova üniv. elektrik-elektronik müh. ü kazandım ama 1,5 senedir hazırlıktayım.4 gün sonra da sınavım var ingilizceden yine geçemezsem yarım sene daha hazırlık.. YGSye de başvurdum istediğim yerde okuyor olmama rağmen.Bu sınavı geçersem sorun yok ama eğer yarım dönem daha uzarsa sizce ne yapmalıyım ? Eğer YGS-LYSye çalış diyorsanız bölüm de belirtin lütfen..Çok kararsızım..



  • çalış bölümünü bitir be kardeşim. uğraşma ygs ile falan filan. ne güzel bölümün var. kat yanına yabancı dilini sektöre bak biraz. teknoloji baş döndürüyor zaten. bunun parçası olmaya çalış... kolay gelsin!
  • kendine guveniyosan gir,ama bolumun guzeel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ömersal

    Ben 1,5 sene önce çukurova üniv. elektrik-elektronik müh. ü kazandım ama 1,5 senedir hazırlıktayım.4 gün sonra da sınavım var ingilizceden yine geçemezsem yarım sene daha hazırlık.. YGSye de başvurdum istediğim yerde okuyor olmama rağmen.Bu sınavı geçersem sorun yok ama eğer yarım dönem daha uzarsa sizce ne yapmalıyım ? Eğer YGS-LYSye çalış diyorsanız bölüm de belirtin lütfen..Çok kararsızım..

    seninle aynı durumda olan cok fazla kisi var herhalde Hazırlık YADİM mi YADYO mu birşey diyorlar kuzenimde orda geçemedi bir kaç arkadas daha var etraftn söylüyorlar cok az kişi geçiriyorlarmıs işiniz çok zor kardeş sınavınızada az kaldı :(
  • Bölümüm çok güzel doğru söylüyosun İngilizcem de geçecek kadar iyi ama sınavlarda bana bişey oluyo yapamıyorum.Yoksa bölüme geçen çoğundan iyi İng m var.

    Kendime aslında güveniyorum çünkü YADİMde şunu anladım ki zor olan şey nereye çalışacağını bilmemekmiş.YGS-LYSde öyle bir sorun yok işte.İkisine de girecem bakalım hangisi olursa artık.YGSyi yaptım mı sorun yok zaten LYS kolay.

    Evet YADYO denilen lanet..Bu sınava da herkes kolaydı diyo ama ben sınırda falan kalacam gibi geçmem zor bakalım bugün açıklanacak.950 kişinin 470i falan kalmıştı geçen sene hep bana denk gelir zaten..Kuzeninin adı neydi belki tanıyorumdur ?

    Edit : Hiç beklemediğim bi şekilde geçmişim yazılı sınavını sözlüye kaldık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömersal -- 18 Ocak 2012; 13:13:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.