Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fell Hurricane II 460watt
    P4 3.0 Ghz. (478pin)
    Asus P4-P800X Mainboard
    Gigabyte Ati Radeon 9550 256 Mb.
    Kingston 2X512 DDR 400 (1Gb.) Ram
    Seagate 7200rpm 80Gb HDD
    Apache 5+1 Ses Kartı
    Nec 3540A DWD-RW
    Lite on Combo
    LG CD-RW

sizce vista için yeterlimi? bir de şimdi bi upgrade olayına girmek istesem bana çok masraf çıkaracak cpu 478 vga agp olduğu için; kısacası komple sistemi değiştirmek lazım olacak. vista ve önümüzdeki 1,5 sene için sizce ne gibi değişiklikler yapmalıyım...dx10 dan feragat edebilirim... :) Benim Düşüncem x1650 pro agp+250 gb hdd ve düşük bi ihtimal 2X512 DDR 400 daha...

• Vista kurulurken sistemi test edrek kuruluyor.Yani sistem yeterli değilse tüm özellikleriyle kurulmuyor.Bu sistemde çalışacağı kesin ama ne ölçüde olur bilmiyorum.
  • bence vista kuracaksan hakkını vererek derler ya o sekilde kurmalısın bence yeni bi sistem almayı dene bütcenn ne kadar olcaksa yazz burda en uygun seyi bulursun mutlaka forumdaki herkes gercekten cok bilgili...
    ama 1.5 - 2 Gb ram yapabilirsen ilk basta bu sistemin üstüne atabilirsinnn işlemcinn vistayı rahatca tasır bence kurulumm için 15Gb alan istiodu yanılmıosam HDD yi dedigin gibi arrtırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

bence vista kuracaksan hakkını vererek derler ya o sekilde kurmalısın bence yeni bi sistem almayı dene bütcenn ne kadar olcaksa yazz burda en uygun seyi bulursun mutlaka forumdaki herkes gercekten cok bilgili...
    ama 1.5 - 2 Gb ram yapabilirsen ilk basta bu sistemin üstüne atabilirsinnn işlemcinn vistayı rahatca tasır bence kurulumm için 15Gb alan istiodu yanılmıosam HDD yi dedigin gibi arrtırabilirsin

aslına bakarsan vistada pek önemli değil...önümüzdeki 1,5 sene içinde çıkacak olan oyunları oynayabileyim yeter bana. örn colin mcrae 2007 :) ...1,5 sene sonra zaten sağlam bi sistem alacağım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.